RedLineErdem yazdı: Sal May 25, 2021 1:43 am
Ruless yazdı: Pzt May 24, 2021 11:02 pm
RedLineErdem yazdı: Pzr May 16, 2021 10:55 pm
Aaaa aşk olsun Ömercim tanıdığın Erdem abini nasıl unuttursun RedLineForce , ben hafızalarda her zaman yer almışımdır

SSD harddisksiz olmadan bu işlere girilmez zaten her türlü programlarla uğraşıyoruz

Herkes fikrini,tahminini,önerisini söylüyor sakin kardeşim. Maşallah çok ıp olunca benide unuttun he canın sağ olsun başarılar
1.si Ben Seni Küçük Erdem Sandım.2.si Abi demeyi çok isterdim ama zamanında 25 29 42yi çekmişken bana yaptığın şeyden sonra abi denmeyi hakedecek biri olduğunu düşünmüyorum.ve ben emin ol abi dediğim insanlara ne yaşamış olursak olalım saygımı kaybetmem abi demeye devam ederim.Abi kelimesini yaşla değil saygıyı hakedecek olgunlukta kişilere kullanmayı tercih ediyorum.ve beni zamanında yarı yolda bırakman hiç saygıyı hakedecek bir olay değildi.
Yanlış anlama lakin bestcore isim falan vermemiş sadece eleştiride bulunmuş bunu üstüne alınman ve böyle sert çıkışlara gerek yok.
İyi forumlar
Fatih Dostum Kendisi Direk ''3 ay boyuncada hiç alamamazlık olmaz yani. Bu duruma düşen arkadaşlardan daha hızlı birisi var ise o kişilerde script kullanıyordur, bunun başka açıklaması yok.'' Diyerek Diğer hakkıyla İp Çekmiş herkese iftira atmış oluyor.
İyi Forumlar Dilerim.
he bide son kez Erdem Abi Zamanında O Başarıları Beraber Dahada Büyütebilirdik Ama Nasip Değilmiş...
[/quote]
Benide bilen bilir geldiğinde ekibin yoktu teklifte bulundun sende ıp vardı biz kendimize ıp alana kadar beraber olalım dedik ama anlaşmayı bozdun benim ts3 te olacaktın ıp sendendi ısrarla abi benim ts3 geçelim dedin bir anda millete burda patron benim demeye başladın para ile kontrolu sağlarım dedin ama bende ekibimi kardeşlerimi ezdirmem dedim ayrıldık. Şuanki durumunda yine aynı çok ıp almak ekip oluşturmaz kardeşlik kurmaz güven sağlamaz ıp iyide olsa insanları ezersen en kısa sürede dağılmalar olur. Parayla bir yere kadar yönetici kendini kurtarır sonrası insanları kazanmayı şeffaf şekilde bilmek,tecrübeleri,plan,projelerle gidiş hatı hep yükseltmeye bakar . Kimse abi demesin gün gelir o diller utancından kusura bakma abi der

[/quote]
Burda Patron Benim Diyen adam birşey yapmadan önce izin almaz yada klandaki bir üyenin yanlışını ve yasaklanmalık bir durumunu gördüğünde sana sormaz yasaklar.oysaki ben sana sorup senin izin vermediğin şeyi yapmıyordum bunların hepsi ssli kanıtlı şeyler abi.bu dediklerin bahanelerden ibaret.ve ip alana kadar beraber olalım falan demedik öyle birşey olsaydı ben o 3 serveri birden almazdım.söylediklerinde çelişki var ip alana kadar beraber olucaksak zaten hangi tsde olduğumuzun bi önemi yok he eğer ip alana kadar değilde kalıcı olarak berabersekte ts3te benle alakalı bi sorun yaşadınızmı ? Hayır Tabikide Yaşamadınız Çünkü Birşey Yapmadan Önce Sana Soruyorduk.Seni Sevip SAydığımızdan Saygı Duyduğumuzdan Ordaki Çocukların seni sevip sayması bizede yansımıştı.Ama boşuna sevip saymışız boşuna güvenmişiz işine gelmeyince çekip gittin aldın herkeside bide üstüne ben kimseyi zorla biyere götürmem herkes kendi kararını verir dedin sanki ordakilerin beni değilde seni tercih edeceğini bilmiyormuş gibi.