Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Merhaba 21 ve 35 .com arası IP Kiralama Öneri Alabilirmiyiz ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
RedLineErdem
Clan İsmi: RedLineForce

Mesaj gönderen RedLineErdem »

BoSs* yazdı: Pzt May 17, 2021 1:57 am
RedLineErdem yazdı: Pzt May 17, 2021 1:38 am
BoSs* yazdı: Pzt May 17, 2021 1:19 am siz yasaklı değilmisiniz ? nasıl sunucu alıcaksınız ??
yasakli-clan-kisiler-f40/erdem-hayalet- ... 41226.html
aa pardon zaten 122 sızınmıs kb yanlıs yazdım
Doğru eskiden yasaklıydık Ömer Bey yasağı kaldırdı genel afta konumuzu açtık tekrar devam etmemiz uygun görüldü Forumda çok kardeşimizde desteğini verdi sağ olsun bir öfkeyle hata yaptık.
Yıllar sonra bu konuyu arayıp bulmanız işinize yaramaz kardeşim hafızalardayız farkındayız 8-) ;)
Son acılan özür konularına baktım ve sizinkini göremedim ondan dolayı yazma gereği gördüm bana o konuyu ata bilirmsiniz rıca etsem ?
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

warping55

Mesaj gönderen warping55 »

Ts3 de jb klanlarina mahsustan bu ip 3 gun sonra dusunce ben alcam dedim. Alamazsin kardesim methodla biz kapiyoruz bosuna ugrasma vs dediler. Method ne methodu dedimde cevap vermediler. Oyle diyince korktum aciksaci bakiye yuklemedim. Cs40 almayi dusunuyordum dun takip edim dedim saniyesinde yok oldu. Birden fazla panel kullanan klanlar ve script method vs. Anlamam ama bu tur seyler oldugu icin ve bakiye iade olmadigi icin bakiye yuklemiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Ruless
Server Ip/DNS: CS17,CS20,CS25,CS28
Clan İsmi: TeamTR

Mesaj gönderen Ruless »

RedLineErdem yazdı: Pzr May 16, 2021 10:55 pm
Ruless yazdı: Pzr May 16, 2021 10:17 pm Öncelikle Erdemcim Hızlı Düşük Ping dediğin İnternet Hızını Merak Etmekteyim. Misal Ben Genelde Turknet Altyapılı Bi internet kullanıyorum çekerken ve 0MS bi internetten bahsediyoruz.Onun Haricinde Bestcore denen arkadaş ''3 ay boyuncada hiç alamamazlık olmaz yani. Bu duruma düşen arkadaşlardan daha hızlı birisi var ise o kişilerde script kullanıyordur, bunun başka açıklaması yok.'' böyle Birşey Yazmış. Be Güzel Kardeşim 21-35 Arası Kaç tane İnsan Kaç Tane Panelden İp Bekliyor Senin Haberin Varmı ? Neye dayanarak İnsanlara Script Vesaire İthamlarda bulunuyorsun ? varsa bi şikayetin şikayet edersin varsa öyle birşey o script dediğin adamlara Ömer Bey gerekeni Yapar. Ve Erdem Hızlı Pc Dediğin Pc umarım hdd ile çalıştırmıyorsundur. SSD chrome hızı için oldukça önemlidir bilginiz olsun.
Aaaa aşk olsun Ömercim tanıdığın Erdem abini nasıl unuttursun RedLineForce , ben hafızalarda her zaman yer almışımdır :D SSD harddisksiz olmadan bu işlere girilmez zaten her türlü programlarla uğraşıyoruz 8-) Herkes fikrini,tahminini,önerisini söylüyor sakin kardeşim. Maşallah çok ıp olunca benide unuttun he canın sağ olsun başarılar ;)
1.si Ben Seni Küçük Erdem Sandım.2.si Abi demeyi çok isterdim ama zamanında 25 29 42yi çekmişken bana yaptığın şeyden sonra abi denmeyi hakedecek biri olduğunu düşünmüyorum.ve ben emin ol abi dediğim insanlara ne yaşamış olursak olalım saygımı kaybetmem abi demeye devam ederim.Abi kelimesini yaşla değil saygıyı hakedecek olgunlukta kişilere kullanmayı tercih ediyorum.ve beni zamanında yarı yolda bırakman hiç saygıyı hakedecek bir olay değildi.

[/quote]

Yanlış anlama lakin bestcore isim falan vermemiş sadece eleştiride bulunmuş bunu üstüne alınman ve böyle sert çıkışlara gerek yok.
İyi forumlar
[/quote]

Fatih Dostum Kendisi Direk ''3 ay boyuncada hiç alamamazlık olmaz yani. Bu duruma düşen arkadaşlardan daha hızlı birisi var ise o kişilerde script kullanıyordur, bunun başka açıklaması yok.'' Diyerek Diğer hakkıyla İp Çekmiş herkese iftira atmış oluyor.
İyi Forumlar Dilerim.

he bide son kez Erdem Abi Zamanında O Başarıları Beraber Dahada Büyütebilirdik Ama Nasip Değilmiş...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
RedLineErdem
Clan İsmi: RedLineForce

Mesaj gönderen RedLineErdem »

Ruless yazdı: Pzt May 24, 2021 11:02 pm
Ruless yazdı: Pzr May 16, 2021 10:17 pm Öncelikle Erdemcim Hızlı Düşük Ping dediğin İnternet Hızını Merak Etmekteyim. Misal Ben Genelde Turknet Altyapılı Bi internet kullanıyorum çekerken ve 0MS bi internetten bahsediyoruz.Onun Haricinde Bestcore denen arkadaş ''3 ay boyuncada hiç alamamazlık olmaz yani. Bu duruma düşen arkadaşlardan daha hızlı birisi var ise o kişilerde script kullanıyordur, bunun başka açıklaması yok.'' böyle Birşey Yazmış. Be Güzel Kardeşim 21-35 Arası Kaç tane İnsan Kaç Tane Panelden İp Bekliyor Senin Haberin Varmı ? Neye dayanarak İnsanlara Script Vesaire İthamlarda bulunuyorsun ? varsa bi şikayetin şikayet edersin varsa öyle birşey o script dediğin adamlara Ömer Bey gerekeni Yapar. Ve Erdem Hızlı Pc Dediğin Pc umarım hdd ile çalıştırmıyorsundur. SSD chrome hızı için oldukça önemlidir bilginiz olsun.
Aaaa aşk olsun Ömercim tanıdığın Erdem abini nasıl unuttursun RedLineForce , ben hafızalarda her zaman yer almışımdır :D SSD harddisksiz olmadan bu işlere girilmez zaten her türlü programlarla uğraşıyoruz 8-) Herkes fikrini,tahminini,önerisini söylüyor sakin kardeşim. Maşallah çok ıp olunca benide unuttun he canın sağ olsun başarılar ;)
1.si Ben Seni Küçük Erdem Sandım.2.si Abi demeyi çok isterdim ama zamanında 25 29 42yi çekmişken bana yaptığın şeyden sonra abi denmeyi hakedecek biri olduğunu düşünmüyorum.ve ben emin ol abi dediğim insanlara ne yaşamış olursak olalım saygımı kaybetmem abi demeye devam ederim.Abi kelimesini yaşla değil saygıyı hakedecek olgunlukta kişilere kullanmayı tercih ediyorum.ve beni zamanında yarı yolda bırakman hiç saygıyı hakedecek bir olay değildi.
Yanlış anlama lakin bestcore isim falan vermemiş sadece eleştiride bulunmuş bunu üstüne alınman ve böyle sert çıkışlara gerek yok.
İyi forumlar
[/quote]

Fatih Dostum Kendisi Direk ''3 ay boyuncada hiç alamamazlık olmaz yani. Bu duruma düşen arkadaşlardan daha hızlı birisi var ise o kişilerde script kullanıyordur, bunun başka açıklaması yok.'' Diyerek Diğer hakkıyla İp Çekmiş herkese iftira atmış oluyor.
İyi Forumlar Dilerim.

he bide son kez Erdem Abi Zamanında O Başarıları Beraber Dahada Büyütebilirdik Ama Nasip Değilmiş...
[/quote]

Benide bilen bilir geldiğinde ekibin yoktu teklifte bulundun sende ıp vardı biz kendimize ıp alana kadar beraber olalım dedik ama anlaşmayı bozdun benim ts3 te olacaktın ıp sendendi ısrarla abi benim ts3 geçelim dedin bir anda millete burda patron benim demeye başladın para ile kontrolu sağlarım dedin ama bende ekibimi kardeşlerimi ezdirmem dedim ayrıldık. Şuanki durumunda yine aynı çok ıp almak ekip oluşturmaz kardeşlik kurmaz güven sağlamaz ıp iyide olsa insanları ezersen en kısa sürede dağılmalar olur. Parayla bir yere kadar yönetici kendini kurtarır sonrası insanları kazanmayı şeffaf şekilde bilmek,tecrübeleri,plan,projelerle gidiş hatı hep yükseltmeye bakar . Kimse abi demesin gün gelir o diller utancından kusura bakma abi der ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Ruless
Server Ip/DNS: CS17,CS20,CS25,CS28
Clan İsmi: TeamTR

Mesaj gönderen Ruless »

RedLineErdem yazdı: Sal May 25, 2021 1:43 am
Ruless yazdı: Pzt May 24, 2021 11:02 pm
İyi forumlar
İyi Forumlar Dilerim.

[/quote]

Benide bilen bilir geldiğinde ekibin yoktu teklifte bulundun sende ıp vardı biz kendimize ıp alana kadar beraber olalım dedik ama anlaşmayı bozdun benim ts3 te olacaktın ıp sendendi ısrarla abi benim ts3 geçelim dedin bir anda millete burda patron benim demeye başladın para ile kontrolu sağlarım dedin ama bende ekibimi kardeşlerimi ezdirmem dedim ayrıldık. Şuanki durumunda yine aynı çok ıp almak ekip oluşturmaz kardeşlik kurmaz güven sağlamaz ıp iyide olsa insanları ezersen en kısa sürede dağılmalar olur. Parayla bir yere kadar yönetici kendini kurtarır sonrası insanları kazanmayı şeffaf şekilde bilmek,tecrübeleri,plan,projelerle gidiş hatı hep yükseltmeye bakar . Kimse abi demesin gün gelir o diller utancından kusura bakma abi der ;)
[/quote]

Burda Patron Benim Diyen adam birşey yapmadan önce izin almaz yada klandaki bir üyenin yanlışını ve yasaklanmalık bir durumunu gördüğünde sana sormaz yasaklar.oysaki ben sana sorup senin izin vermediğin şeyi yapmıyordum bunların hepsi ssli kanıtlı şeyler abi.bu dediklerin bahanelerden ibaret.ve ip alana kadar beraber olalım falan demedik öyle birşey olsaydı ben o 3 serveri birden almazdım.söylediklerinde çelişki var ip alana kadar beraber olucaksak zaten hangi tsde olduğumuzun bi önemi yok he eğer ip alana kadar değilde kalıcı olarak berabersekte ts3te benle alakalı bi sorun yaşadınızmı ? Hayır Tabikide Yaşamadınız Çünkü Birşey Yapmadan Önce Sana Soruyorduk.Seni Sevip SAydığımızdan Saygı Duyduğumuzdan Ordaki Çocukların seni sevip sayması bizede yansımıştı.Ama boşuna sevip saymışız boşuna güvenmişiz işine gelmeyince çekip gittin aldın herkeside bide üstüne ben kimseyi zorla biyere götürmem herkes kendi kararını verir dedin sanki ordakilerin beni değilde seni tercih edeceğini bilmiyormuş gibi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FatihBey21512
Server Ip/DNS: CS65.CSDuragi.COM
Clan İsmi: Respawn

Mesaj gönderen FatihBey21512 »

Beyler bu mevzuları kendi aranızda konuşmanız daha doğru olur konun başlığından iyice sapıldı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli