Bu Yoruma tamamen katılıyorum. Birçok arkadaşda script tarzı programlar ve yazılımlar var o sayede hemen alınıyor. Yok internet yok ping alımı o kadar etileyemezbestcore yazdı: Pzr May 16, 2021 9:55 pm3 ay boyuncada hiç alamamazlık olmaz yani. Bu duruma düşen arkadaşlardan daha hızlı birisi var ise o kişilerde script kullanıyordur, bunun başka açıklaması yok.vburakustunel yazdı: Pzr May 16, 2021 9:40 pm Tamamen hıza bağlı sizden daha hızlı birisiyse malesef alamazsınız. Büyük clanlar almak için birden fazla panel kullandığı oluyor. Birden fazla panel ile deneyip şansınızı arttırabilirsiniz.
Merhaba 21 ve 35 .com arası IP Kiralama Öneri Alabilirmiyiz ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
bestcore yazdı: Pzr May 16, 2021 9:55 pm3 ay boyuncada hiç alamamazlık olmaz yani. Bu duruma düşen arkadaşlardan daha hızlı birisi var ise o kişilerde script kullanıyordur, bunun başka açıklaması yok.vburakustunel yazdı: Pzr May 16, 2021 9:40 pm Tamamen hıza bağlı sizden daha hızlı birisiyse malesef alamazsınız. Büyük clanlar almak için birden fazla panel kullandığı oluyor. Birden fazla panel ile deneyip şansınızı arttırabilirsiniz.
Siz yine 3 aydır bekliyorsunuz.
biz 6 bucuk aydır kiralık ip adresi kovalıyoruz ..

dışardan baktıgınız zaman kiralığa cıkacak olan ip adreslerini herkes tarafından bilinmesi , hangi saat aralığı net bir şekilde belli olması Güzel birşey olabilir .
şöyle bir durum var kiralığa cıkacak olan ip adresini nezaman cıkacagını ve hangi saate düşecegini bildigin icin bizle birlikte çıkacagı saat aralığında kollarını sıvayıp PC Başında Bizle birlikte 90 - 100 - 150 kişi arasında Sürekli F5 çeken hızlı kardeşlerimiz arasında okadar kişi arasında ip kiralamak imkansız Kalıyor..

kaç defa elimden kaçırdım ya güvenlik kodunu yazarken coktan kiralanması vs olsun TIKLAR TIKLAMAZ BU İP KİRALIK DEGİLDİR die Çoktan bizden önce kiralanması bikeresinde f5 cekıorum tam ip adresi cıktı önüme sağ yeşil renkte olan serveri kiralamak icin tıklayın Yazısı Yani Mausum ile Oraya tıklamam 1 saniye bile degil tıklar tıklamaz bu ip adresi kiralık degldır yazısına cok denk geldim sessiz ve Masum bir şekilde Hala daha bekliyoruz. Bakalm nereye kadar daha böyle bekliyecegiz hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun ..

En son [B.O.S.S]>>> tarafından Pzr May 16, 2021 11:33 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS65.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Respawn
Dile kolay 6 buçuk ay diyorsun[B.O.S.S]>>> yazdı: Pzr May 16, 2021 11:29 pmbestcore yazdı: Pzr May 16, 2021 9:55 pm3 ay boyuncada hiç alamamazlık olmaz yani. Bu duruma düşen arkadaşlardan daha hızlı birisi var ise o kişilerde script kullanıyordur, bunun başka açıklaması yok.vburakustunel yazdı: Pzr May 16, 2021 9:40 pm Tamamen hıza bağlı sizden daha hızlı birisiyse malesef alamazsınız. Büyük clanlar almak için birden fazla panel kullandığı oluyor. Birden fazla panel ile deneyip şansınızı arttırabilirsiniz.
biz 6 bucuk aydır kiralık ip adresi kovalıyoruz ..şaka maka faturalarım kısmına baktım şimdi 6 bucuk ay olmuş hala daha ip adresi beklemekteyiz.. kira ücreti yön ücreti vs panel bakiyemizde mevcut bekliyoruz. ve bu sistem çıktıgından beri açıkca söylemek gerekirse isyandayım. yıllardır csduragindan hizmet alırım fakat bu sistem her nekadar güzel gözüksede benim açımdan çok saçma bisey oldu . benim görüşümle aynı olmayacak arkadaşlar olabilir bisey diyemem..
dışardan baktıgınız zaman kiralığa cıkacak olan ip adreslerini herkes tarafından bilinmesi , hangi saat aralığı net bir şekilde belli olması Güzel birşey olabilir .
şöyle bir durum var kiralığa cıkacak olan ip adresini nezaman cıkacagını ve hangi saate düşecegini bildigin icin bizle birlikte çıkacagı saat aralığında kollarını sıvayıp PC Başında Bizle birlikte 90 - 100 - 150 kişi arasında Sürekli F5 çeken hızlı kardeşlerimiz arasında okadar kişi arasında ip kiralamak imkansız Kalıyor..![]()
kaç defa elimden kaçırdım ya güvenlik kodunu yazarken coktan kiralanması vs olsun TIKLAR TIKLAMAZ BU İP KİRALIK DEGİLDİR die Çoktan bizden önce kiralanması bikeresinde f5 cekıorum tam ip adresi cıktı önüme sağ yeşil renkte olan serveri kiralamak icin tıklayın Yazısı Yani Mausum ile Oraya tıklamam 1 saniye bile degil tıklar tıklamaz bu ip adresi kiralık degldır yazısına cok denk geldim sessiz ve Masum bir şekilde Hala daha bekliyoruz. Bakalm hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun ..![]()

Umarım ip tutturursunuz
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 24
- Clan İsmi: RedLineForce
Hayırlısı hocam biz 3 ay siz 6 ay beklemedesiniz ve forumda olmayan onlarca insan aynı durumda, Ömer Telli Bey inşallah bu konuyla alakalı çözüm sunar tek ricamız odur.[B.O.S.S]>>> yazdı: Pzr May 16, 2021 11:29 pmbestcore yazdı: Pzr May 16, 2021 9:55 pm3 ay boyuncada hiç alamamazlık olmaz yani. Bu duruma düşen arkadaşlardan daha hızlı birisi var ise o kişilerde script kullanıyordur, bunun başka açıklaması yok.vburakustunel yazdı: Pzr May 16, 2021 9:40 pm Tamamen hıza bağlı sizden daha hızlı birisiyse malesef alamazsınız. Büyük clanlar almak için birden fazla panel kullandığı oluyor. Birden fazla panel ile deneyip şansınızı arttırabilirsiniz.
biz 6 bucuk aydır kiralık ip adresi kovalıyoruz ..şaka maka faturalarım kısmına baktım şimdi 6 bucuk ay olmuş hala daha ip adresi beklemekteyiz.. kira ücreti yön ücreti vs panel bakiyemizde mevcut bekliyoruz. ve bu sistem çıktıgından beri açıkca söylemek gerekirse isyandayım. yıllardır csduragindan hizmet alırım fakat bu sistem her nekadar güzel gözüksede benim açımdan çok saçma bisey oldu . benim görüşümle aynı olmayacak arkadaşlar olabilir bisey diyemem..
şöyle bir durum var kiralığa cıkacak olan ip adresini nezaman cıkacagını ve hangi saate düşecegini bildigin icin bizle birlikte çıkacagı saat aralığında kollarını sıvayıp PC Başında Bizle birlikte 90 - 100 - 150 kişi arasında Sürekli F5 çeken hızlı kardeşlerimiz arasında okadar kişi arasında ip kiralamak imkansız Kalıyor..![]()
kaç defa elimden kaçırdım ya güvenlik kodunu yazarken coktan kiralanması vs olsun TIKLAR TIKLAMAZ BU İP KİRALIK DEGİLDİR die Çoktan bizden önce kiralanması bikeresinde f5 cekıorum tam ip adresi cıktı önüme sağ yeşil renkte olan serveri kiralamak icin tıklayın Yazısı Yani Mausum ile Oraya tıklamam 1 saniye bile degil tıklar tıklamaz bu ip adresi kiralık degldır yazısına cok denk geldim sessiz ve Masum bir şekilde Hala daha bekliyoruz. Bakalm nereye kadar daha böyle bekliyecegiz hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun ..![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 235
- Clan İsmi: Jesus Christ
4 ip birden alinca birsey olmuyor sallamasyon script yok ssd mi basladi simdi
nasil method kullaniyorlar bilmiyorum ama bir seylik vardir. bir 400 tllik ip için 56 kişi sirada bekleyeceğini sanmam , eski sistem getirilmeli hangi saatte duşecegi belli olmamali tavsiyem budur. eskiden 30-40 idi
kacta dusecegi belli olmazdi dustumude 5,7 saat alan olmazdi.

kacta dusecegi belli olmazdi dustumude 5,7 saat alan olmazdi.
Linklerini gizle |
-
kiralığa düşecek olan ip adresinin sadece günü belirlenip sistem tarafından otomatik herhangi bi saatte kiralık koyulması daha mantıklı olacaktır bende buna katılıyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS65.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Respawn
Eski sisteme dönlülmesinin yanında sunucuların da artık azalmasının vakti zamanı geldi çünkü önceki gibi iplerin değerleri kalmadı sunucu sahipleri için cs60 ve cs99 arası büyük bir nimetken artık çöp olarak adlandırılıyor. Toplamda 500 sunucu var bunun doluluk oranı günde farazi bir miktar olarak %35 veya %40 buluyor belki bunlar bile fazladır. Tabi artık bizim burada yazdıklarımız ne kadar dikkate alınır o ayrı konu ama benim kendi fikrim bu ".fun ve .net" sunucuların bir an önce kapatılıp csgo sunucularına ağırlık verilmesi ve bir önceki kiralama sistemine dönülmesi.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: PatronClan
siz yasaklı değilmisiniz ? nasıl sunucu alıcaksınız ??
yasakli-clan-kisiler-f40/erdem-hayalet- ... 41226.html
aa pardon zaten 122 sızınmıs kb yanlıs yazdım
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 24
- Clan İsmi: RedLineForce
Doğru eskiden yasaklıydık Ömer Bey yasağı kaldırdı genel afta konumuzu açtık tekrar devam etmemiz uygun görüldü Forumda çok kardeşimizde desteğini verdi sağ olsun bir öfkeyle hata yaptık.BoSs* yazdı: Pzt May 17, 2021 1:19 am siz yasaklı değilmisiniz ? nasıl sunucu alıcaksınız ??
Yıllar sonra bu konuyu arayıp bulmanız işinize yaramaz kardeşim hafızalardayız farkındayız

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: PatronClan
Son acılan özür konularına baktım ve sizinkini göremedim ondan dolayı yazma gereği gördüm bana o konuyu ata bilirmsiniz rıca etsem ?RedLineErdem yazdı: Pzt May 17, 2021 1:38 amDoğru eskiden yasaklıydık Ömer Bey yasağı kaldırdı genel afta konumuzu açtık tekrar devam etmemiz uygun görüldü Forumda çok kardeşimizde desteğini verdi sağ olsun bir öfkeyle hata yaptık.BoSs* yazdı: Pzt May 17, 2021 1:19 am siz yasaklı değilmisiniz ? nasıl sunucu alıcaksınız ??
Yıllar sonra bu konuyu arayıp bulmanız işinize yaramaz kardeşim hafızalardayız farkındayız![]()
![]()
Linklerini gizle |