Başlıkta görüldüğü gibi, Ham_Killed ile kafadan vurarak para kazanmak. (her ikisi de = PK_Pre = PK_Post). Onu bir şekilde DeathMsg ile yazdım. Ancak, ZP 5.0 kullandığım için, 2. ve sonraki öldürmelerimde bana +300 standart para veriyor.
Peki, bunu DeathMsg ile engelleyebilirsek, DeathMsg ile yapamaz mıyız? Veya ham_killed ile headshottan para kazanmanın bir yolunu tarif edebilir misiniz? Öncelik Ham_Killed'dir. Değilse, DeathMsg ile.
(NOT: -300 verme fikri aklıma geldi. Ama hata vermemesi adına onu bozmak istemiyorum.)
Ham_Killed ile headshottan para kazanmak
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Niye bunu reapi kütüphanesiyle yapmıyorsun ?
Kod: Tümünü seç
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed, "CBasePlayer_Killed_Post", .post = true);
public CBasePlayer_Killed_Post(const pVictim, pAttacker, iGib) {
if(!is_user_connected(pAttacker) || pAttacker == pVictim){
return;
}
if(get_member(pVictim, m_bHeadshotKilled)){
rg_add_account(pAttacker, 300, AS_ADD);
}
}
Linklerini gizle |
-
Hocam reapi kullanmıyorum yalnız. Modun da reapili sürümü olmadığı için gerek de duymadım.bestcore yazdı: Sal May 04, 2021 5:16 pm Niye bunu reapi kütüphanesiyle yapmıyorsun ?
Kod: Tümünü seç
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed, "CBasePlayer_Killed_Post", .post = true); public CBasePlayer_Killed_Post(const pVictim, pAttacker, iGib) { if(!is_user_connected(pAttacker) || pAttacker == pVictim){ return; } if(get_member(pVictim, m_bHeadshotKilled)){ rg_add_account(pAttacker, 300, AS_ADD); } }
Linklerini gizle |
-
Neyse sorunu birisi sayesinde çözdüm. Merak edenler için de söylüyorum: m_LastHitGroup ile çözdüm sorunu. Konuyu kilitlerseniz sevinirim.YunusReyiz01 yazdı: Sal May 04, 2021 5:06 pm Başlıkta görüldüğü gibi, Ham_Killed ile kafadan vurarak para kazanmak. (her ikisi de = PK_Pre = PK_Post). Onu bir şekilde DeathMsg ile yazdım. Ancak, ZP 5.0 kullandığım için, 2. ve sonraki öldürmelerimde bana +300 standart para veriyor.
Peki, bunu DeathMsg ile engelleyebilirsek, DeathMsg ile yapamaz mıyız? Veya ham_killed ile headshottan para kazanmanın bir yolunu tarif edebilir misiniz? Öncelik Ham_Killed'dir. Değilse, DeathMsg ile.
(NOT: -300 verme fikri aklıma geldi. Ama hata vermemesi adına onu bozmak istemiyorum.)
Linklerini gizle |