Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ham_Killed ile headshottan para kazanmak

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
YunusReyiz01

Mesaj gönderen YunusReyiz01 »

Başlıkta görüldüğü gibi, Ham_Killed ile kafadan vurarak para kazanmak. (her ikisi de = PK_Pre = PK_Post). Onu bir şekilde DeathMsg ile yazdım. Ancak, ZP 5.0 kullandığım için, 2. ve sonraki öldürmelerimde bana +300 standart para veriyor.

Peki, bunu DeathMsg ile engelleyebilirsek, DeathMsg ile yapamaz mıyız? Veya ham_killed ile headshottan para kazanmanın bir yolunu tarif edebilir misiniz? Öncelik Ham_Killed'dir. Değilse, DeathMsg ile.

(NOT: -300 verme fikri aklıma geldi. Ama hata vermemesi adına onu bozmak istemiyorum.)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Mesaj gönderen bestcore »

Niye bunu reapi kütüphanesiyle yapmıyorsun ?

Kod: Tümünü seç

RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed, "CBasePlayer_Killed_Post", .post = true);

public CBasePlayer_Killed_Post(const pVictim, pAttacker, iGib) {
	if(!is_user_connected(pAttacker) || pAttacker == pVictim){
		return;
	}

if(get_member(pVictim, m_bHeadshotKilled)){
		rg_add_account(pAttacker, 300, AS_ADD);
	}
}

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
YunusReyiz01

bestcore yazdı: Sal May 04, 2021 5:16 pm Niye bunu reapi kütüphanesiyle yapmıyorsun ?

Kod: Tümünü seç

RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed, "CBasePlayer_Killed_Post", .post = true);

public CBasePlayer_Killed_Post(const pVictim, pAttacker, iGib) {
	if(!is_user_connected(pAttacker) || pAttacker == pVictim){
		return;
	}

if(get_member(pVictim, m_bHeadshotKilled)){
		rg_add_account(pAttacker, 300, AS_ADD);
	}
}
Hocam reapi kullanmıyorum yalnız. Modun da reapili sürümü olmadığı için gerek de duymadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
YunusReyiz01

YunusReyiz01 yazdı: Sal May 04, 2021 5:06 pm Başlıkta görüldüğü gibi, Ham_Killed ile kafadan vurarak para kazanmak. (her ikisi de = PK_Pre = PK_Post). Onu bir şekilde DeathMsg ile yazdım. Ancak, ZP 5.0 kullandığım için, 2. ve sonraki öldürmelerimde bana +300 standart para veriyor.

Peki, bunu DeathMsg ile engelleyebilirsek, DeathMsg ile yapamaz mıyız? Veya ham_killed ile headshottan para kazanmanın bir yolunu tarif edebilir misiniz? Öncelik Ham_Killed'dir. Değilse, DeathMsg ile.

(NOT: -300 verme fikri aklıma geldi. Ama hata vermemesi adına onu bozmak istemiyorum.)
Neyse sorunu birisi sayesinde çözdüm. Merak edenler için de söylüyorum: m_LastHitGroup ile çözdüm sorunu. Konuyu kilitlerseniz sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala