Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kalkmayan Ban Plugini

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Colditz

Kalkmayan Ban Plugini

Mesaj gönderen Colditz »

Bu ban sistemlerinin hiçbiri kalıcı değil. Steam olmayan birini kalıcı olarak yasaklayamazsınız! Sadece belirli birkaç setinfo'sunu değiştirip banlayabilirsiniz ve buna kalıcı diyebilirsiniz, komiksiniz. Kalıcı banım var ama atamam foruma diyenlere: yeter. Uzabanın authid ile birleşmiş hâlini paylaşabilirim %80 oranında girişleri engeller ama tamamen değil. Bu eklentileri kullanmanızı önermem, çünkü bu eklentiyi bilen kişi rahatlıkla sunucuya giriş yapabilir. Setinfo sıfırlamak basit.

Authid Checker & UzaBan birleşimi + Uzaban + non-steam ini dosyasında authid ban birleştirip attım buraya. Deneyebilirsiniz, test etmedim.
Ban sistemi non-steamlere authid ban atamıyor bu yüzden ini dosyasına kayıt yapmakta ve giriş yaparken kontrol etmekte. Hiçbir şekilde setinfo vs alakası yoktur.
uzaban_ex.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Kalkmayan Ban Plugini

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Colditz yazdı: Cmt Şub 27, 2021 1:36 pm Bu ban sistemlerinin hiçbiri kalıcı değil. Steam olmayan birini kalıcı olarak yasaklayamazsınız! Sadece belirli birkaç setinfo'sunu değiştirip banlayabilirsiniz ve buna kalıcı diyebilirsiniz, komiksiniz. Kalıcı banım var ama atamam foruma diyenlere: yeter. Uzabanın authid ile birleşmiş hâlini paylaşabilirim %80 oranında girişleri engeller ama tamamen değil. Bu eklentileri kullanmanızı önermem, çünkü bu eklentiyi bilen kişi rahatlıkla sunucuya giriş yapabilir. Setinfo sıfırlamak basit.
Onu paylaşabilir isen daha iyi olur gene de bir nebze önlemiş oluruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Kalkmayan Ban Plugini

Mesaj gönderen Colditz »

Colditz yazdı: Cmt Şub 27, 2021 1:36 pm Authid Checker & UzaBan birleşimi + Uzaban + non-steam ini dosyasında authid ban birleştirip attım buraya. Deneyebilirsiniz, test etmedim.
Ban sistemi non-steamlere authid ban atamıyor bu yüzden ini dosyasına kayıt yapmakta ve giriş yaparken kontrol etmekte. Hiçbir şekilde setinfo vs alakası yoktur.
uzaban_ex.sma
Geri dönüşümlerinize göre geliştirme yapabilirim.
:gun:Ç

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
burakhz123
Clan İsmi: TroJaN Gaming

Kalkmayan Ban Plugini

Mesaj gönderen burakhz123 »

2 Günlüğüne İşim Çıkmıştı Bakamadım Kb Eyw Teşekkür Ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Kalkmayan Ban Plugini

Mesaj gönderen ShooTeR »

Barmen27 yazdı: Cum Şub 26, 2021 1:50 pm https://s4.dosya.tc/server13/309f4g/Nevelban.rar.html

Bu linki atabildim şimdiden kolay gelsin size
Keşke eklentinin yapımcısı kısmına kendi adını yazmasaydın sadece :/
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Barmen27

Kalkmayan Ban Plugini

Mesaj gönderen Barmen27 »

ShooTeR yazdı: Pzt Mar 01, 2021 3:54 pm
Barmen27 yazdı: Cum Şub 26, 2021 1:50 pm https://s4.dosya.tc/server13/309f4g/Nevelban.rar.html

Bu linki atabildim şimdiden kolay gelsin size
Keşke eklentinin yapımcısı kısmına kendi adını yazmasaydın sadece :/
Değerli dostum eklenti bana ait değildir persians ve yektanın lakin ben kendi sunucuma göre düzenledim eklentinin
orjinali yapanlar tarafından size paylaştim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala