Bu ban sistemlerinin hiçbiri kalıcı değil. Steam olmayan birini kalıcı olarak yasaklayamazsınız! Sadece belirli birkaç setinfo'sunu değiştirip banlayabilirsiniz ve buna kalıcı diyebilirsiniz, komiksiniz. Kalıcı banım var ama atamam foruma diyenlere: yeter. Uzabanın authid ile birleşmiş hâlini paylaşabilirim %80 oranında girişleri engeller ama tamamen değil. Bu eklentileri kullanmanızı önermem, çünkü bu eklentiyi bilen kişi rahatlıkla sunucuya giriş yapabilir. Setinfo sıfırlamak basit.
Authid Checker & UzaBan birleşimi + Uzaban + non-steam ini dosyasında authid ban birleştirip attım buraya. Deneyebilirsiniz, test etmedim.
Ban sistemi non-steamlere authid ban atamıyor bu yüzden ini dosyasına kayıt yapmakta ve giriş yaparken kontrol etmekte. Hiçbir şekilde setinfo vs alakası yoktur.
Kalkmayan Ban Plugini
Moderatör: Moderatörler
-
Kalkmayan Ban Plugini
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Kalkmayan Ban Plugini
Onu paylaşabilir isen daha iyi olur gene de bir nebze önlemiş oluruzColditz yazdı: Cmt Şub 27, 2021 1:36 pm Bu ban sistemlerinin hiçbiri kalıcı değil. Steam olmayan birini kalıcı olarak yasaklayamazsınız! Sadece belirli birkaç setinfo'sunu değiştirip banlayabilirsiniz ve buna kalıcı diyebilirsiniz, komiksiniz. Kalıcı banım var ama atamam foruma diyenlere: yeter. Uzabanın authid ile birleşmiş hâlini paylaşabilirim %80 oranında girişleri engeller ama tamamen değil. Bu eklentileri kullanmanızı önermem, çünkü bu eklentiyi bilen kişi rahatlıkla sunucuya giriş yapabilir. Setinfo sıfırlamak basit.
Linklerini gizle |
-
Kalkmayan Ban Plugini
Geri dönüşümlerinize göre geliştirme yapabilirim.Colditz yazdı: Cmt Şub 27, 2021 1:36 pm Authid Checker & UzaBan birleşimi + Uzaban + non-steam ini dosyasında authid ban birleştirip attım buraya. Deneyebilirsiniz, test etmedim.
Ban sistemi non-steamlere authid ban atamıyor bu yüzden ini dosyasına kayıt yapmakta ve giriş yaparken kontrol etmekte. Hiçbir şekilde setinfo vs alakası yoktur.
uzaban_ex.sma

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 41
- Clan İsmi: TroJaN Gaming
Kalkmayan Ban Plugini
2 Günlüğüne İşim Çıkmıştı Bakamadım Kb Eyw Teşekkür Ederim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Kalkmayan Ban Plugini
Keşke eklentinin yapımcısı kısmına kendi adını yazmasaydın sadece :/Barmen27 yazdı: Cum Şub 26, 2021 1:50 pm https://s4.dosya.tc/server13/309f4g/Nevelban.rar.html
Bu linki atabildim şimdiden kolay gelsin size
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Kalkmayan Ban Plugini
Değerli dostum eklenti bana ait değildir persians ve yektanın lakin ben kendi sunucuma göre düzenledim eklentininShooTeR yazdı: Pzt Mar 01, 2021 3:54 pmKeşke eklentinin yapımcısı kısmına kendi adını yazmasaydın sadece :/Barmen27 yazdı: Cum Şub 26, 2021 1:50 pm https://s4.dosya.tc/server13/309f4g/Nevelban.rar.html
Bu linki atabildim şimdiden kolay gelsin size
orjinali yapanlar tarafından size paylaştim
Linklerini gizle |