Kardeşim maç serverine kurdum kusursuz atıyor ama proya ekledim 3 elde 1 4k diye direk 1.elden 4k atıyorbestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:47 pmBir forum üyesinin konusunda yapmıştım bir sıkıntı yoktu, oyun başladığı anda cvara yazdıgın round gelince para verir ve tekrarlanır istediğiniz bu değil mi ?Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> new cvars[2]; public plugin_init(){ register_plugin("Belirlenen Elde Bir Para","1.0","` BesTCore"); RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "CSGameRules_RestartRound_", 0); bind_pcvar_num(create_cvar("RoundSayisi", "4"), cvars[0]); // Kac round gectikten sonra para verilsin. bind_pcvar_num(create_cvar("ParaMiktar", "4000"), cvars[1]); // Verilecek para miktari. } public CSGameRules_RestartRound_(){ static sayac = 0; sayac++; if(sayac == cvars[0]){ for(new i = 1; i <= MaxClients; i++){ if(is_user_connected(i)){ rg_add_account(i, cvars[1], AS_ADD); } } client_print_color(0,0,"^3Butun oyunculara^4 %d ^3round gectigi icin^4 %d ^3TL verildi.",cvars[0],cvars[1]); sayac = 0; } }
Düzenli Para Atma
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Düzenli Para Atma
Galiba restart atıyor maç serverinde ve sayma işlemini sıfırlamıyor restart atılınca +1 diye sayıyor ve 3 olunca para atıyor düzeltebilirsem atarım.
Linklerini gizle |
-
Düzenli Para Atma
Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
#include <reapi>
new cvars[2];
public plugin_init(){
register_plugin("Belirlenen Elde Bir Para","1.0","` BesTCore");
RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "CSGameRules_RestartRound_", 0);
bind_pcvar_num(create_cvar("RoundSayisi", "4"), cvars[0]); // Kac round gectikten sonra para verilsin.
bind_pcvar_num(create_cvar("ParaMiktar", "4000"), cvars[1]); // Verilecek para miktari.
}
public CSGameRules_RestartRound_(){
static sayac = 0;
sayac++;
if(sayac == cvars[0]){
for(new i = 1; i <= MaxClients; i++){
if(is_user_connected(i)){
rg_add_account(i, cvars[1], AS_ADD);
}
}
client_print_color(0,0,"^3Butun oyunculara^4 %d ^3round gectigi icin^4 %d ^3TL verildi.",cvars[0],cvars[1]);
sayac = 0;
}
if(get_member_game(m_bCompleteReset)){
sayac = 0;
}
}
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Tamamdır hocam şuan düzenli çalışıyor teşekkür ettimbestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 3:16 pmBir sorgu ekledim dener misin ?Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> new cvars[2]; public plugin_init(){ register_plugin("Belirlenen Elde Bir Para","1.0","` BesTCore"); RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "CSGameRules_RestartRound_", 0); bind_pcvar_num(create_cvar("RoundSayisi", "4"), cvars[0]); // Kac round gectikten sonra para verilsin. bind_pcvar_num(create_cvar("ParaMiktar", "4000"), cvars[1]); // Verilecek para miktari. } public CSGameRules_RestartRound_(){ static sayac = 0; sayac++; if(sayac == cvars[0]){ for(new i = 1; i <= MaxClients; i++){ if(is_user_connected(i)){ rg_add_account(i, cvars[1], AS_ADD); } } client_print_color(0,0,"^3Butun oyunculara^4 %d ^3round gectigi icin^4 %d ^3TL verildi.",cvars[0],cvars[1]); sayac = 0; } if(get_member_game(m_bCompleteReset)){ sayac = 0; } }
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Kardeşim şimdi şöyle bir sıkıntı var atıyorum 5000 tl yapıcam parayı oyunda gene 4000 olarak yazı çıkıyor nedeni nedir ?bestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 3:16 pmBir sorgu ekledim dener misin ?Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> new cvars[2]; public plugin_init(){ register_plugin("Belirlenen Elde Bir Para","1.0","` BesTCore"); RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "CSGameRules_RestartRound_", 0); bind_pcvar_num(create_cvar("RoundSayisi", "4"), cvars[0]); // Kac round gectikten sonra para verilsin. bind_pcvar_num(create_cvar("ParaMiktar", "4000"), cvars[1]); // Verilecek para miktari. } public CSGameRules_RestartRound_(){ static sayac = 0; sayac++; if(sayac == cvars[0]){ for(new i = 1; i <= MaxClients; i++){ if(is_user_connected(i)){ rg_add_account(i, cvars[1], AS_ADD); } } client_print_color(0,0,"^3Butun oyunculara^4 %d ^3round gectigi icin^4 %d ^3TL verildi.",cvars[0],cvars[1]); sayac = 0; } if(get_member_game(m_bCompleteReset)){ sayac = 0; } }
Linklerini gizle |
-
Düzenli Para Atma
Oyundan cvar ayarını yazıp kac oldugunu soyler misiniz ? oradaki sayı ney ise o da oyle olması lazım birde cvarı değişince para verme miktarıda değişiyor dimi ? yoksa kalıyor mu ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Kapat aç yapınca düzeliyor kardeşim teşekkürlerbestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 5:48 pm Oyundan cvar ayarını yazıp kac oldugunu soyler misiniz ? oradaki sayı ney ise o da oyle olması lazım birde cvarı değişince para verme miktarıda değişiyor dimi ? yoksa kalıyor mu ?
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Kardeşim eklenti de şöyle bir sorun ile karşılaşıyorum bazen dust2 de calısıyor ama baska bir harita dönünce calısmıyor ve 3 harita sonra bir bakıyorum gene para atmaya baslıyor ama sabah server 3 4 kişi iken eklenti takır takır çalışıyorbestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 3:16 pmBir sorgu ekledim dener misin ?Kod: Tümünü seç
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs2.Csduragi.Net
- Clan İsmi: Selected-Gaming
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Bende aynı sorunu yaşadım.Özcan Örs yazdı: Pzr Oca 31, 2021 3:18 pmKardeşim eklenti de şöyle bir sorun ile karşılaşıyorum bazen dust2 de calısıyor ama baska bir harita dönünce calısmıyor ve 3 harita sonra bir bakıyorum gene para atmaya baslıyor ama sabah server 3 4 kişi iken eklenti takır takır çalışıyorbestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 3:16 pmBir sorgu ekledim dener misin ?Kod: Tümünü seç
Linklerini gizle |