Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Düzenli Para Atma

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Talep BOTU

Düzenli Para Atma

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiye kadar bir çok para atma eklentisi kullansakta hepsi ya buglu oluyor yada düzenli atmıyor benim fikrim ise panele böyle bir eklenti eklensin biz kaç elde bir attığını ve ne kadar atacağını ayarlayalım. Eminim bu fikir birden çok sunucu sahibini mutlu edecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Düzenli Para Atma

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Red oyu almışız hayret ediyorum şuan neden yani? Elinde eklenti var ise at kardeşim bizde bilelim?

Ek olarak YEKTA maç botuna da bu eklenti eklenebilir çok iyi olur maçlar da elden atmak yerine otomatik atması sen bir daha güncelleme olmicak demiştin ama gene de şanşımızı denemek açısından söylüyorum ve bu fikirler sadece bana ait değil bir çok sunucu sahibi ile ortak fikirlerimiz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bilalgecer47

Düzenli Para Atma

Mesaj gönderen bilalgecer47 »

Özcan Örs yazdı: Çrş Oca 20, 2021 12:44 pm Red oyu almışız hayret ediyorum şuan neden yani? Elinde eklenti var ise at kardeşim bizde bilelim?

Ek olarak YEKTA maç botuna da bu eklenti eklenebilir çok iyi olur maçlar da elden atmak yerine otomatik atması sen bir daha güncelleme olmicak demiştin ama gene de şanşımızı denemek açısından söylüyorum ve bu fikirler sadece bana ait değil bir çok sunucu sahibi ile ortak fikirlerimiz
eklentiler-pluginler/duzenli-para-verme ... 42111.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

nazomirb
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.com
Clan İsmi: RAK! BAL!K
İletişim:

Düzenli Para Atma

Mesaj gönderen nazomirb »

bilalgecer47 yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:38 pm
Özcan Örs yazdı: Çrş Oca 20, 2021 12:44 pm Red oyu almışız hayret ediyorum şuan neden yani? Elinde eklenti var ise at kardeşim bizde bilelim?

Attığınız link yetersiz olmasa bu şekilde ricada bulunmazdık. bu eklenti 4. elden sonra çalışmaya başlıyor. Biz örneğin 3. elden itibaren para versin istiyoruz ve bunu tüm panellere eklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Düzenli Para Atma

Mesaj gönderen bestcore »

Kod: Tümünü seç

#pragma semicolon 1

#include <amxmodx>
#include <reapi>

new cvars[2];

public plugin_init(){
	register_plugin("Belirlenen Elde Bir Para","1.0","` BesTCore");

RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "CSGameRules_RestartRound_", 0);

bind_pcvar_num(create_cvar("RoundSayisi", "4"), cvars[0]); // Kac round gectikten sonra para verilsin.
	bind_pcvar_num(create_cvar("ParaMiktar", "4000"), cvars[1]); // Verilecek para miktari.
}
public CSGameRules_RestartRound_(){
	static sayac = 0;
	sayac++;
	if(sayac == cvars[0]){
		for(new i = 1; i <= MaxClients; i++){
			if(is_user_connected(i)){
				rg_add_account(i, cvars[1], AS_ADD);
			}
		}
		client_print_color(0,0,"^3Butun oyunculara^4 %d ^3round gectigi icin^4 %d ^3TL verildi.",cvars[0],cvars[1]);
		sayac = 0;
	}
}
Bir forum üyesinin konusunda yapmıştım bir sıkıntı yoktu, oyun başladığı anda cvara yazdıgın round gelince para verir ve tekrarlanır istediğiniz bu değil mi ?
En son bestcore tarafından Çrş Oca 20, 2021 1:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

nazomirb
İletişim:

Düzenli Para Atma

bestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:47 pm

#pragma semicolon 1

#include <amxmodx>
#include <reapi>

new cvars[2];

public plugin_init(){

bind_pcvar_num(create_cvar("RoundSayisi", "4"), cvars[0]); // Kac round gectikten sonra para verilsin.
	bind_pcvar_num(create_cvar("ParaMiktar", "4000"), cvars[1]); // Verilecek para miktari.
}
	static sayac = 0;
	sayac++;
	if(sayac == cvars[0]){
			}
		}
		client_print_color(0,0,"^3Butun oyunculara^4 %d ^3round gectigi icin^4 %d ^3TL verildi.",cvars[0],cvars[1]);
		sayac = 0;
	}
}
Bir forum üyesinin konusunda yapmıştım bir sıkıntı yoktu, oyun başladığı anda cvara yazdıgın round gelene kadar para verir ve tekrarlanır istediğiniz bu değil mi ?
Deneyip dönüş yapayım sizlere

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Düzenli Para Atma

Mesaj gönderen bestcore »

Bir hata var ise hatayı belirtip nasıl olmasını isterseniz yazın atalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bilalgecer47

Düzenli Para Atma

Mesaj gönderen bilalgecer47 »

nazomirb yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:43 pm
bilalgecer47 yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:38 pm

Attığınız link yetersiz olmasa bu şekilde ricada bulunmazdık. bu eklenti 4. elden sonra çalışmaya başlıyor. Biz örneğin 3. elden itibaren para versin istiyoruz ve bunu tüm panellere eklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. :)
viewtopic.php?p=312563#p312563

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

nazomirb
İletişim:

Düzenli Para Atma

bestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:50 pm Bir hata var ise hatayı belirtip nasıl olmasını isterseniz yazın atalım.
Denemelerimde problemsiz çalışıyor. Eğer problem yaşarsam iletirim sağolun :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Düzenli Para Atma

Mesaj gönderen Özcan Örs »

bestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:47 pm

#pragma semicolon 1

#include <amxmodx>
#include <reapi>

new cvars[2];

public plugin_init(){

}
	static sayac = 0;
	sayac++;
	if(sayac == cvars[0]){
			}
		}
		sayac = 0;
	}
}
Bir forum üyesinin konusunda yapmıştım bir sıkıntı yoktu, oyun başladığı anda cvara yazdıgın round gelince para verir ve tekrarlanır istediğiniz bu değil mi ?
Çok teşekkür ederim kardeşim sonunda bulduk buna en çok onur sevinecek :D Konuyu kilitleyebilirsiniz. Ama yekta maç botu hakkında gene düşünebilirsiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli