Düzenli Para Atma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Düzenli Para Atma
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiye kadar bir çok para atma eklentisi kullansakta hepsi ya buglu oluyor yada düzenli atmıyor benim fikrim ise panele böyle bir eklenti eklensin biz kaç elde bir attığını ve ne kadar atacağını ayarlayalım. Eminim bu fikir birden çok sunucu sahibini mutlu edecektir.
Şimdiye kadar bir çok para atma eklentisi kullansakta hepsi ya buglu oluyor yada düzenli atmıyor benim fikrim ise panele böyle bir eklenti eklensin biz kaç elde bir attığını ve ne kadar atacağını ayarlayalım. Eminim bu fikir birden çok sunucu sahibini mutlu edecektir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Red oyu almışız hayret ediyorum şuan neden yani? Elinde eklenti var ise at kardeşim bizde bilelim?
Ek olarak YEKTA maç botuna da bu eklenti eklenebilir çok iyi olur maçlar da elden atmak yerine otomatik atması sen bir daha güncelleme olmicak demiştin ama gene de şanşımızı denemek açısından söylüyorum ve bu fikirler sadece bana ait değil bir çok sunucu sahibi ile ortak fikirlerimiz
Ek olarak YEKTA maç botuna da bu eklenti eklenebilir çok iyi olur maçlar da elden atmak yerine otomatik atması sen bir daha güncelleme olmicak demiştin ama gene de şanşımızı denemek açısından söylüyorum ve bu fikirler sadece bana ait değil bir çok sunucu sahibi ile ortak fikirlerimiz
Linklerini gizle |
-
Düzenli Para Atma
eklentiler-pluginler/duzenli-para-verme ... 42111.htmlÖzcan Örs yazdı: Çrş Oca 20, 2021 12:44 pm Red oyu almışız hayret ediyorum şuan neden yani? Elinde eklenti var ise at kardeşim bizde bilelim?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.com
- Clan İsmi: RAK! BAL!K
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Attığınız link yetersiz olmasa bu şekilde ricada bulunmazdık. bu eklenti 4. elden sonra çalışmaya başlıyor. Biz örneğin 3. elden itibaren para versin istiyoruz ve bunu tüm panellere eklenmesi gerektiğini düşünüyoruz.bilalgecer47 yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:38 pmeklentiler-pluginler/duzenli-para-verme ... 42111.htmlÖzcan Örs yazdı: Çrş Oca 20, 2021 12:44 pm Red oyu almışız hayret ediyorum şuan neden yani? Elinde eklenti var ise at kardeşim bizde bilelim?

Linklerini gizle |
-
Düzenli Para Atma
Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
#include <reapi>
new cvars[2];
public plugin_init(){
register_plugin("Belirlenen Elde Bir Para","1.0","` BesTCore");
RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "CSGameRules_RestartRound_", 0);
bind_pcvar_num(create_cvar("RoundSayisi", "4"), cvars[0]); // Kac round gectikten sonra para verilsin.
bind_pcvar_num(create_cvar("ParaMiktar", "4000"), cvars[1]); // Verilecek para miktari.
}
public CSGameRules_RestartRound_(){
static sayac = 0;
sayac++;
if(sayac == cvars[0]){
for(new i = 1; i <= MaxClients; i++){
if(is_user_connected(i)){
rg_add_account(i, cvars[1], AS_ADD);
}
}
client_print_color(0,0,"^3Butun oyunculara^4 %d ^3round gectigi icin^4 %d ^3TL verildi.",cvars[0],cvars[1]);
sayac = 0;
}
}
En son bestcore tarafından Çrş Oca 20, 2021 1:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Deneyip dönüş yapayım sizlerebestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:47 pmBir forum üyesinin konusunda yapmıştım bir sıkıntı yoktu, oyun başladığı anda cvara yazdıgın round gelene kadar para verir ve tekrarlanır istediğiniz bu değil mi ?Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> new cvars[2]; public plugin_init(){ register_plugin("Belirlenen Elde Bir Para","1.0","` BesTCore"); RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "CSGameRules_RestartRound_", 0); bind_pcvar_num(create_cvar("RoundSayisi", "4"), cvars[0]); // Kac round gectikten sonra para verilsin. bind_pcvar_num(create_cvar("ParaMiktar", "4000"), cvars[1]); // Verilecek para miktari. } public CSGameRules_RestartRound_(){ static sayac = 0; sayac++; if(sayac == cvars[0]){ for(new i = 1; i <= MaxClients; i++){ if(is_user_connected(i)){ rg_add_account(i, cvars[1], AS_ADD); } } client_print_color(0,0,"^3Butun oyunculara^4 %d ^3round gectigi icin^4 %d ^3TL verildi.",cvars[0],cvars[1]); sayac = 0; } }
Linklerini gizle |
-
Düzenli Para Atma
Bir hata var ise hatayı belirtip nasıl olmasını isterseniz yazın atalım.
Linklerini gizle |
-
Düzenli Para Atma
viewtopic.php?p=312563#p312563nazomirb yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:43 pmAttığınız link yetersiz olmasa bu şekilde ricada bulunmazdık. bu eklenti 4. elden sonra çalışmaya başlıyor. Biz örneğin 3. elden itibaren para versin istiyoruz ve bunu tüm panellere eklenmesi gerektiğini düşünüyoruz.bilalgecer47 yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:38 pmeklentiler-pluginler/duzenli-para-verme ... 42111.htmlÖzcan Örs yazdı: Çrş Oca 20, 2021 12:44 pm Red oyu almışız hayret ediyorum şuan neden yani? Elinde eklenti var ise at kardeşim bizde bilelim?
Ek olarak YEKTA maç botuna da bu eklenti eklenebilir çok iyi olur maçlar da elden atmak yerine otomatik atması sen bir daha güncelleme olmicak demiştin ama gene de şanşımızı denemek açısından söylüyorum ve bu fikirler sadece bana ait değil bir çok sunucu sahibi ile ortak fikirlerimiz![]()
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Denemelerimde problemsiz çalışıyor. Eğer problem yaşarsam iletirim sağolunbestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:50 pm Bir hata var ise hatayı belirtip nasıl olmasını isterseniz yazın atalım.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Düzenli Para Atma
Çok teşekkür ederim kardeşim sonunda bulduk buna en çok onur sevinecekbestcore yazdı: Çrş Oca 20, 2021 1:47 pmBir forum üyesinin konusunda yapmıştım bir sıkıntı yoktu, oyun başladığı anda cvara yazdıgın round gelince para verir ve tekrarlanır istediğiniz bu değil mi ?Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> new cvars[2]; public plugin_init(){ register_plugin("Belirlenen Elde Bir Para","1.0","` BesTCore"); RegisterHookChain(RG_CSGameRules_RestartRound, "CSGameRules_RestartRound_", 0); bind_pcvar_num(create_cvar("RoundSayisi", "4"), cvars[0]); // Kac round gectikten sonra para verilsin. bind_pcvar_num(create_cvar("ParaMiktar", "4000"), cvars[1]); // Verilecek para miktari. } public CSGameRules_RestartRound_(){ static sayac = 0; sayac++; if(sayac == cvars[0]){ for(new i = 1; i <= MaxClients; i++){ if(is_user_connected(i)){ rg_add_account(i, cvars[1], AS_ADD); } } client_print_color(0,0,"^3Butun oyunculara^4 %d ^3round gectigi icin^4 %d ^3TL verildi.",cvars[0],cvars[1]); sayac = 0; } }

Linklerini gizle |