choke ve loss sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
choke ve loss sorunu
Merhaba;
Ömer bey Yeni Kiraladığım serverimda choke ve loss sorunu yaşamıştım sizlere göndermiş olduğum mesaj ile sorunumu çözmüştünüz tekrarlanması durumun da iletişime geçmemi istemiştiniz aynı choke ve loss yükselme sorunu yaşamaktayım 16vs16 atabilmek şuan için imkansız durumda. İyi günler 213.238.173.232
Ömer bey Yeni Kiraladığım serverimda choke ve loss sorunu yaşamıştım sizlere göndermiş olduğum mesaj ile sorunumu çözmüştünüz tekrarlanması durumun da iletişime geçmemi istemiştiniz aynı choke ve loss yükselme sorunu yaşamaktayım 16vs16 atabilmek şuan için imkansız durumda. İyi günler 213.238.173.232
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
choke ve loss sorunu
Sunucuya girdiğimde bir problem ile karışalamadım,
32 kişide problem oluşuyor ise öncesinde bir sunucuyu kapat aç yapıp deneyin, eğer problem devam ediyorsa tarih saat dakikayı not alacak şekilde tab tuşuna basıp ( net_graph 3 yazılı ) ekran görüntüsü alıp buraya yükleyin tekrar kontrol edelim
32 kişide problem oluşuyor ise öncesinde bir sunucuyu kapat aç yapıp deneyin, eğer problem devam ediyorsa tarih saat dakikayı not alacak şekilde tab tuşuna basıp ( net_graph 3 yazılı ) ekran görüntüsü alıp buraya yükleyin tekrar kontrol edelim
Linklerini gizle |
-
choke ve loss sorunu
Teşekkür ederim birazdan 16vs16 yapıcaz dediklerinizi uygulayıp ekran görüntüsü alıcam.
Linklerini gizle |
-
choke ve loss sorunu
Kod: Tümünü seç
sv_minrate 50000
sv_maxrate 50000
Linklerini gizle |
-
choke ve loss sorunu
https://imgyukle.com/i/Ih3k7YÖmer TELLİ yazdı: Çrş Eki 28, 2020 7:47 pm Sunucuya girdiğimde bir problem ile karışalamadım,
https://imgyukle.com/i/Ih3Pqq
Ömer bey serveri kapatıp açtım choke yükseliyor sadece 2 kerede serverda çökme meydana geldi oyundan attı herkezi.
Linklerini gizle |
-
choke ve loss sorunu
Teşekkür ederim hocam yazdım denicem.ahmetsencanx2 yazdı: Çrş Eki 28, 2020 9:05 pmBu cvarları amxx.cfgye yazıp harita değişin. Denemenizi tavsiye ederim.Kod: Tümünü seç
sv_minrate 50000 sv_maxrate 50000
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
choke ve loss sorunu
sizin rate ayarlarınız nedir peki ? tahminimce problem kendi rate ayarlarınızdan kaynaklı,
herhangi bir sunucuya girince otomatik bir şekilde rateleriniz değiştiriliyor olabilir, choke 100
herhangi bir sunucuya girince otomatik bir şekilde rateleriniz değiştiriliyor olabilir, choke 100
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
choke ve loss sorunu
Ömer TELLİ yazdı: Prş Eki 29, 2020 7:46 am sizin rate ayarlarınız nedir peki ? tahminimce problem kendi rate ayarlarınızdan kaynaklı,
Ömer bey bu minrate maxrate olayı ile ilgili bilgi verir misiniz kullanılması tavsiye edilen başka konularda var ama hiç evet kullanın veya hayır bunları ellemeyin yazmammışsınız varsayılan değerler min 2500 max 25000ahmetsencanx2 yazdı: Çrş Eki 28, 2020 9:05 pmBu cvarları amxx.cfgye yazıp harita değişin. Denemenizi tavsiye ederim.Kod: Tümünü seç
sv_minrate 50000 sv_maxrate 50000
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
choke ve loss sorunu
Pro sunucuları genelde mermilerin daha sabit ve akıcı gideceğine inanarak rate ayarlarıyla oynama yapıyorÖmer TELLİ yazdı: Prş Eki 29, 2020 7:46 am sizin rate ayarlarınız nedir peki ? tahminimce problem kendi rate ayarlarınızdan kaynaklı,
Veya kurulan eklentileri kapatıp deneyebilirsiniz çünkü 32/32 olan bi zombi sunucusunda bile bu problem yaşanmıyor
Linklerini gizle |
-
choke ve loss sorunu
Ömer Bey CSduragi rate ayarlarını kullanıyorum farklı bir rate ayarı mevcut değil eminim ki problem sizden kaynaklı olsaydı sistemde görecektiniz ve işlem yapıp sorunum çözülmüş olacaktı. Ben serverimi ilk gün ki haline getireyim rest atayım problemim çözülmez ise tekrar iletişime geçelim forum üzerinden. Teşekkür ederim ilginiz için iyi günler.Ömer TELLİ yazdı: Prş Eki 29, 2020 7:46 am sizin rate ayarlarınız nedir peki ? tahminimce problem kendi rate ayarlarınızdan kaynaklı,
Linklerini gizle |