Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

choke ve loss sorunu

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
oguzk54

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen oguzk54 »

Merhaba;

Ömer bey Yeni Kiraladığım serverimda choke ve loss sorunu yaşamıştım sizlere göndermiş olduğum mesaj ile sorunumu çözmüştünüz tekrarlanması durumun da iletişime geçmemi istemiştiniz aynı choke ve loss yükselme sorunu yaşamaktayım 16vs16 atabilmek şuan için imkansız durumda. İyi günler 213.238.173.232

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Sunucuya girdiğimde bir problem ile karışalamadım,
32 kişide problem oluşuyor ise öncesinde bir sunucuyu kapat aç yapıp deneyin, eğer problem devam ediyorsa tarih saat dakikayı not alacak şekilde tab tuşuna basıp ( net_graph 3 yazılı ) ekran görüntüsü alıp buraya yükleyin tekrar kontrol edelim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
oguzk54

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen oguzk54 »

Teşekkür ederim birazdan 16vs16 yapıcaz dediklerinizi uygulayıp ekran görüntüsü alıcam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetsencanx2

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

Kod: Tümünü seç

sv_minrate 50000
sv_maxrate 50000
Bu cvarları amxx.cfgye yazıp harita değişin. Denemenizi tavsiye ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
oguzk54

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen oguzk54 »

Ömer TELLİ yazdı: Çrş Eki 28, 2020 7:47 pm Sunucuya girdiğimde bir problem ile karışalamadım,
32 kişide problem oluşuyor ise öncesinde bir sunucuyu kapat aç yapıp deneyin, eğer problem devam ediyorsa tarih saat dakikayı not alacak şekilde tab tuşuna basıp ( net_graph 3 yazılı ) ekran görüntüsü alıp buraya yükleyin tekrar kontrol edelim
https://imgyukle.com/i/Ih3k7Y

https://imgyukle.com/i/Ih3Pqq

Ömer bey serveri kapatıp açtım choke yükseliyor sadece 2 kerede serverda çökme meydana geldi oyundan attı herkezi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
oguzk54

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen oguzk54 »

ahmetsencanx2 yazdı: Çrş Eki 28, 2020 9:05 pm

sv_minrate 50000
sv_maxrate 50000
Teşekkür ederim hocam yazdım denicem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

sizin rate ayarlarınız nedir peki ? tahminimce problem kendi rate ayarlarınızdan kaynaklı,
herhangi bir sunucuya girince otomatik bir şekilde rateleriniz değiştiriliyor olabilir, choke 100

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

Ömer TELLİ yazdı: Prş Eki 29, 2020 7:46 am sizin rate ayarlarınız nedir peki ? tahminimce problem kendi rate ayarlarınızdan kaynaklı,
herhangi bir sunucuya girince otomatik bir şekilde rateleriniz değiştiriliyor olabilir, choke 100
ahmetsencanx2 yazdı: Çrş Eki 28, 2020 9:05 pm

sv_minrate 50000
sv_maxrate 50000
Ömer bey bu minrate maxrate olayı ile ilgili bilgi verir misiniz kullanılması tavsiye edilen başka konularda var ama hiç evet kullanın veya hayır bunları ellemeyin yazmammışsınız varsayılan değerler min 2500 max 25000

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen holigan »

Ömer TELLİ yazdı: Prş Eki 29, 2020 7:46 am sizin rate ayarlarınız nedir peki ? tahminimce problem kendi rate ayarlarınızdan kaynaklı,
Pro sunucuları genelde mermilerin daha sabit ve akıcı gideceğine inanarak rate ayarlarıyla oynama yapıyor
Veya kurulan eklentileri kapatıp deneyebilirsiniz çünkü 32/32 olan bi zombi sunucusunda bile bu problem yaşanmıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
oguzk54

choke ve loss sorunu

Mesaj gönderen oguzk54 »

Ömer Bey CSduragi rate ayarlarını kullanıyorum farklı bir rate ayarı mevcut değil eminim ki problem sizden kaynaklı olsaydı sistemde görecektiniz ve işlem yapıp sorunum çözülmüş olacaktı. Ben serverimi ilk gün ki haline getireyim rest atayım problemim çözülmez ise tekrar iletişime geçelim forum üzerinden. Teşekkür ederim ilginiz için iyi günler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala