Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Tracker hkk.

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Yazar: : Özcan Örs
Gönderilme zamanı: : Prş May 23, 2019 1:39 pm
Oylama: :
Status: : Yeni

pustonicky

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen pustonicky »

Arkadaşlar Bu kadar gerilmeye gerek bile yok. Çünkü Ömer bey bi yorum yapmadı henüz :D Ayriyeten ömer bey Yapılsın Yönünde Oy Kullanmış Sizde kontrol edebilirsiniz :)

Ayriyeten Rekabet Çok Güzel bir şey bu rekabet sonucu oluşacak hırslar tartışmalar olabilir tabi ki Lakin, Bunun Ötesinde ''Pişman Olacaksınız'' Gibi söylemler ''İş İşten geçtikten sonra ANLAYACAKSINIZ'' Gibi Söylemler FAZLASIYLA GEREKSİZ. Bu kadar Net ve Sert Duruş sergilemeye gerek yok. Her Yoruma saygı duyulmalı.

Bir diğer Husus ise Eski mesajlarda Okudum Gametracker Yönetimi CSDuragina Yaptırım veyahut Serverlerin rankını düşürme gibi şeyler yapıyor diye sanırım böyle birkaç yorum vardı(buna benzer) Tüm Ülkelerde Aktif konumda olan ve en az 100 ün üzerinde Oyuna Server List görevi gören bi sistemin Ülkemizdeki CSDuragi Sunucularıyla Uğraşması gibi bi saçma bişey söz konusu dahi olamaz adamlar güler buna ya :D Ki Uğraşacak olsalar nelerle uğraşırlardı bize sıra gelmezdi yani :))

Benim Önerim ve Benim yorumum CSDuragi Serverleri Arasından Oluşan Tatlı bir csdTracker mi dersiniz başka bişey mi dersiniz bilmem. zaten Csduraginda fazlasıyla server var Kendi aramızdaki rekabetten sonra Gametrackerdaki Rekabetlere de elbet katılırz.

En Önemli Olay ise 1 kere bile yorum yapmamış Olan Ömer hocamın Yorumunu beklemek :) Saygılar sevgiler hepinize

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen ulyoS »

Serhat Öndeş yazdı: Çrş May 06, 2020 10:12 pm
Bu olay gelir ise GT’i bence unutun. Madem GT de yarışmak istiyorsunuz neden Csdtrakcer istiyorsunuz ki? İlginç
Neden unutalım Serhat? Unutmaya gerek yok, ilginçlik bir durum da yok ortada. CSDTracker olur ise TR sunucuları eklenir, isteyen global sunucular da kendileri CSDurağına mail atıp sunucu bloklarının iplerini söyler ekler diye düşünüyorum.

GameTracker şu an tanınmış bir sistem, bu sistemde CSDTracker geldiğinde de rekabet devam edecek. İnsanlar hemen CSDTrackere geçmeyecekler, yavaş ve zamanla geçecekler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen ulyoS »

pustonicky yazdı: Çrş May 06, 2020 11:50 pm En Önemli Olay ise 1 kere bile yorum yapmamış Olan Ömer hocamın Yorumunu beklemek :) Saygılar sevgiler hepinize
bunu tekrar okuyunca http://csdtracker.com/ e gireyim dedim :-)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen DarkThrone »

ulyoS yazdı: Prş May 07, 2020 12:05 am
pustonicky yazdı: Çrş May 06, 2020 11:50 pm En Önemli Olay ise 1 kere bile yorum yapmamış Olan Ömer hocamın Yorumunu beklemek :) Saygılar sevgiler hepinize
Kayıt olurken e posta ve şifre istiyor. Arkadaşlar aman dikkat edelim sonra panelim çalındı demeyelim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen ulyoS »

DarkThrone yazdı: Prş May 07, 2020 12:06 am Kayıt olurken e posta ve şifre istiyor. Arkadaşlar aman dikkat edelim sonra panelim çalındı demeyelim :)
e-posta ve şifre değil, şifre giriş için. E-Posta istiyor sadece, o da kayıt işlemini onaylamak içindir. Ancak kim açtı acaba bu siteyi :?:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

ulyoS yazdı: Prş May 07, 2020 12:05 am
bunun bizimle alakası yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

İstemeyenleri anlayamıyorum. Yekta nın dediğine göre 1.olan klan havalara giricek forumda konu açıcak kargaşa çıkarıcaktır vs diye mantıklı bir bakış açısı ancak her klan rekabet edebiliceği bir platform ister. GameTrackerrs diye bir platform var hiç adil değil premium al ilk 3 sıra garanti saçma com desen sancak ve counquar ikiside sağlam klan ama bugün gidişatlarını resmen gt kafasına göre değiştirdi ben bu adamları belki bugün geçicem ama bu beni mutlu etmez adil değil, adil bir şekilde geçmek istiyoruz.
Yarın aynı şekilde belki bizim gidişatımızla oynayacak?

Csdtracker gelirse bile illaki kuralları olucak. Her clanın buna saygısı olucaktır. En basit ben şahsen afk attırmamayı göze alıyorum kıran kırana rekabet olucaksa kaos jailbreak ailesi olarak buna varız. :cross: :ugeek:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Mustafa Kemal1 yazdı: Prş May 07, 2020 12:12 am Csdtracker gelirse bile illaki kuralları olucak. Her clanın buna saygısı olucaktır. En basit ben şahsen afk attırmamayı göze alıyorum kıran kırana rekabet olucaksa kaos jailbreak ailesi olarak buna varız. :cross: :ugeek:
Gerçekten herkesin saygı duyup rank kasacağına inanıyor musun? 5 yıldır CSDurağındayım, görmedim.
+ olarak csdtrackerı açan kişi 213.238.173.219:27015 ise csdurağı ismini oradan kaldırsın.

Geçen gün sunucuların GTde off olmasının sebebi yurt dışından saldırı gelmesi ve hattın yurt dışına kapanması. GT kafasına göre sunucuları kapatıyor vs. falan ben daha görmedim. Parası ile sunucusunu tepelere çıkaranlar var yazmışsınız, e csdurağı yönlendirme hizmeti vermesin? Resmen saçmalık konuşuluyor burada. Ömer TELLİ nin de burada olur demesinin sebebi de kendine ait bir platform olmasıdır belki de bilemem. Ben karşı çıkmıyorum, ama gereksiz görüyorum. CSDTracker yerine panel bi tam anlamı ile bitsin, saldırılar tamamı ile engellensin.
+ olarak daha başka planlar var, kulak misafiri olduğum yerler oldu. CSDTracker onların yanında hiçbir şey.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

ulyoS yazdı: Prş May 07, 2020 12:03 am
Serhat Öndeş yazdı: Çrş May 06, 2020 10:12 pm
Bu olay gelir ise GT’i bence unutun. Madem GT de yarışmak istiyorsunuz neden Csdtrakcer istiyorsunuz ki? İlginç
Neden unutalım Serhat? Unutmaya gerek yok, ilginçlik bir durum da yok ortada. CSDTracker olur ise TR sunucuları eklenir, isteyen global sunucular da kendileri CSDurağına mail atıp sunucu bloklarının iplerini söyler ekler diye düşünüyorum.

GameTracker şu an tanınmış bir sistem, bu sistemde CSDTracker geldiğinde de rekabet devam edecek. İnsanlar hemen CSDTrackere geçmeyecekler, yavaş ve zamanla geçecekler.
Csdtracker olur ise sadece csdurağı IPleri olacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen noeldayi »

Mustafa Kemal1 yazdı: Prş May 07, 2020 12:12 am İstemeyenleri anlayamıyorum. Yekta nın dediğine göre 1.olan klan havalara giricek forumda konu açıcak kargaşa çıkarıcaktır vs diye mantıklı bir bakış açısı ancak her klan rekabet edebiliceği bir platform ister. GameTrackerrs diye bir platform var hiç adil değil premium al ilk 3 sıra garanti saçma com desen sancak ve counquar ikiside sağlam klan ama bugün gidişatlarını resmen gt kafasına göre değiştirdi ben bu adamları belki bugün geçicem ama bu beni mutlu etmez adil değil, adil bir şekilde geçmek istiyoruz.
Yarın aynı şekilde belki bizim gidişatımızla oynayacak?

Csdtracker gelirse bile illaki kuralları olucak. Her clanın buna saygısı olucaktır. En basit ben şahsen afk attırmamayı göze alıyorum kıran kırana rekabet olucaksa kaos jailbreak ailesi olarak buna varız. :cross: :ugeek:
:shock: :shock:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli