Ayriyeten Rekabet Çok Güzel bir şey bu rekabet sonucu oluşacak hırslar tartışmalar olabilir tabi ki Lakin, Bunun Ötesinde ''Pişman Olacaksınız'' Gibi söylemler ''İş İşten geçtikten sonra ANLAYACAKSINIZ'' Gibi Söylemler FAZLASIYLA GEREKSİZ. Bu kadar Net ve Sert Duruş sergilemeye gerek yok. Her Yoruma saygı duyulmalı.
Bir diğer Husus ise Eski mesajlarda Okudum Gametracker Yönetimi CSDuragina Yaptırım veyahut Serverlerin rankını düşürme gibi şeyler yapıyor diye sanırım böyle birkaç yorum vardı(buna benzer) Tüm Ülkelerde Aktif konumda olan ve en az 100 ün üzerinde Oyuna Server List görevi gören bi sistemin Ülkemizdeki CSDuragi Sunucularıyla Uğraşması gibi bi saçma bişey söz konusu dahi olamaz adamlar güler buna ya

Benim Önerim ve Benim yorumum CSDuragi Serverleri Arasından Oluşan Tatlı bir csdTracker mi dersiniz başka bişey mi dersiniz bilmem. zaten Csduraginda fazlasıyla server var Kendi aramızdaki rekabetten sonra Gametrackerdaki Rekabetlere de elbet katılırz.
En Önemli Olay ise 1 kere bile yorum yapmamış Olan Ömer hocamın Yorumunu beklemek