CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.
Serhat Öndeş yazdı: Çrş May 06, 2020 10:45 am
Bu olayın halen gelmemesi tarafındayım. Zaten var olan bir globel site var neden yenisini yapacaksın ki? Benim görüşüm bu olayın gereksiz olması yönündedir.
Global olan sitede olanları dün gördük bütün csd sunucuları kapalı gözüktü. Ben gelmesi taraftarıyım.
Kapalı olmasının GT ile alakası bilginize.
kapali olmasi gt ile alakali değil dün yurt dişina kapandi sunucular serhat bu yuzden.
Serhat Öndeş yazdı: Çrş May 06, 2020 10:45 am
Bu olayın halen gelmemesi tarafındayım. Zaten var olan bir globel site var neden yenisini yapacaksın ki? Benim görüşüm bu olayın gereksiz olması yönündedir.
Global olan sitede olanları dün gördük bütün csd sunucuları kapalı gözüktü. Ben gelmesi taraftarıyım.
kapali olmasi gt ile alakali değil dün yurt dişina kapandi sunucular serhat bu yuzden.
Furkan Bende bunu izah ettim zaten arkadaşa kendisi gt ile alakalı olduğunu sanıyor ne yazikki
Ben gt ile alakalı olduğunu felan sandığım yok, csd kendine özel bir sistem çıkarırsa sunucular kapalı gözükmez. Gametracker yurt dışına bağlı. Sen anlamamışsın&anlayamışsın ne demek istediğimi.
Furkan Bende bunu izah ettim zaten arkadaşa kendisi gt ile alakalı olduğunu sanıyor ne yazikki
Ben gt ile alakalı olduğunu felan sandığım yok, csd kendine özel bir sistem çıkarırsa sunucular kapalı gözükmez. Gametracker yurt dışına bağlı. Sen anlamamışsın&anlayamışsın ne demek istediğimi.
Olabilir herkesin düşüncesi kendisine benim düşüncem gelmemesi tarafında hayırlısı ne ise o olsun.
Olabilir herkesin düşüncesi kendisine benim düşüncem gelmemesi tarafında hayırlısı ne ise o olsun.
Neden gelmesini istemiyorsun serhat abi
Bunu gelince öğreneceksiniz o zaman gelince zamanı geri alamayacaksınız.
Serhat haklı. CSDTracker rekabeti düşürür. Çünkü CSDTracker açıldığı vakit sadece CSDurağı olacak. OY IPler ve yurt dışı IPler olmayacak. + CSDurağına yük bindirecek çünkü biri sunucularda AFK oyuncu bıraktıracak ve buraya gelip CSDurağı 1.si diye konu açacak. Ortalık falan karışacak. Gerek yok. GameTracker güzel, bütün sorumluluk onlarda.