CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.
prusyasiyah yazdı: Çrş May 06, 2020 2:19 am
Ömer beyin kararıda olur yönünde verilmiş ciddi anlamda uğraşıyoruz bir yerlere gelmek için çabalıyoruz emeklerimizin karşılığı çöp olup gitmesin gametrackerda belirli bir yere gelen belli başlı serverlerden bir taneside biziz kaç sıra fark oluştu şuan bu konu hakkında bişeyler yazılmalı karar açıklanmalı beklemedeyiz.
csdtracker açıldı, sadece csdurağı IPleri olacak. GameTracker gibi global bir platform var iken csdtracker bana mantıklı bir hareket gibi gelmiyor.
Yurt dışı ile ilgili çok ciddi çalışmalar yapılıyor.
her iki platformda da elimizden geleni yapacağız kadromuza güveniyorum, ben güzel rekabetin olacağını düşünenlerdenim.
prusyasiyah yazdı: Çrş May 06, 2020 2:19 am
Ömer beyin kararıda olur yönünde verilmiş ciddi anlamda uğraşıyoruz bir yerlere gelmek için çabalıyoruz emeklerimizin karşılığı çöp olup gitmesin gametrackerda belirli bir yere gelen belli başlı serverlerden bir taneside biziz kaç sıra fark oluştu şuan bu konu hakkında bişeyler yazılmalı karar açıklanmalı beklemedeyiz.
csdtracker açıldı, sadece csdurağı IPleri olacak. GameTracker gibi global bir platform var iken csdtracker bana mantıklı bir hareket gibi gelmiyor.
Yurt dışı ile ilgili çok ciddi çalışmalar yapılıyor.
Bu olayın halen gelmemesi tarafındayım. Zaten var olan bir globel site var neden yenisini yapacaksın ki? Benim görüşüm bu olayın gereksiz olması yönündedir.
Serhat Öndeş yazdı: Çrş May 06, 2020 10:45 am
Bu olayın halen gelmemesi tarafındayım. Zaten var olan bir globel site var neden yenisini yapacaksın ki? Benim görüşüm bu olayın gereksiz olması yönündedir.
Global olan sitede olanları dün gördük bütün csd sunucuları kapalı gözüktü. Ben gelmesi taraftarıyım.
Serhat Öndeş yazdı: Çrş May 06, 2020 10:45 am
Global olan sitede olanları dün gördük bütün csd sunucuları kapalı gözüktü. Ben gelmesi taraftarıyım.