Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Tracker hkk.

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Yazar: : Özcan Örs
Gönderilme zamanı: : Prş May 23, 2019 1:39 pm
Oylama: :
Status: : Yeni
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Peki dediğiniz gibi olsun. Gelecekte Son pişmanlık neye yararki şarkısı kulaklarınızda bol bol yankılanacak. Tabi o zaman çok geç olacak. Neden mi? Geleceğe gide bilsekte geriye dönüş yolu hiç olmayacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen DarkThrone »

Serhat Öndeş yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:10 am Peki dediğiniz gibi olsun. Gelecekte Son pişmanlık neye yararki şarkısı kulaklarınızda bol bol yankılanacak. Tabi o zaman çok geç olacak. Neden mi? Geleceğe gide bilsekte geriye dönüş yolu hiç olmayacaktır.
Her şeyi geçtim şöyle de bir mevzumuz var her ping artışında CSDuragi ekibi tek konudan toplanalım diye uyarıyor bende elden geldiğince tek konuda toplanalım diyorum. Ama yok yani öğretemiyoruz 4 5 konu açıldı bugün adam hepsine yorum yaptı yetmedi kendi konusunu açtı bunun daha kötüsü olamaz diye düşünüyorum 😂

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

DarkThrone yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:19 am
Serhat Öndeş yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:10 am Peki dediğiniz gibi olsun. Gelecekte Son pişmanlık neye yararki şarkısı kulaklarınızda bol bol yankılanacak. Tabi o zaman çok geç olacak. Neden mi? Geleceğe gide bilsekte geriye dönüş yolu hiç olmayacaktır.
Her şeyi geçtim şöyle de bir mevzumuz var her ping artışında CSDuragi ekibi tek konudan toplanalım diye uyarıyor bende elden geldiğince tek konuda toplanalım diyorum. Ama yok yani öğretemiyoruz 4 5 konu açıldı bugün adam hepsine yorum yaptı yetmedi kendi konusunu açtı bunun daha kötüsü olamaz diye düşünüyorum 😂
Bunun bu konuyla ne alakası var ki?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen ENESIZM »

Serhat Öndeş yazdı: Çrş Nis 22, 2020 10:11 pm
ENESIZM yazdı: Çrş Nis 22, 2020 9:48 pm
Serhat Öndeş yazdı: Çrş Nis 22, 2020 9:18 pm Bu konu halen neden güncelleniyor anlamış değilim. Gerçi bu tür gereksiz bir talep neden var onuda anlamış değilim.

Böyle bir yapılması gerçekten kargaşaya neden olacak. Neden mi?
Ben yönlendirme aldım neden CSDTK de sonuncuyum.
Benim Yönlendirmem yok CSDTK de 1'ciyim OLEY!.

Bu özelliğin gelmemesi tarafındayım. Bu olay gelir ise ilerde ne tür sonuçlar doğuracağını düşünülmesi gerekli. Diyelim bu oldu bu süreçte bu tür yorumlar, konular, şikayetler vs oldu bunlar banlanacak zaten başka yolu yok . Bunları banla banla nereye kadar? Ha diyelim oldu çok güzel geçiyor herkes her şeyden memnun o zaman belki olur ama böyle bir şeyin CSD olması imkansız gibi geliyor neden mi? En büyük örneği TS3.
bu dediklerinin çoğuna katılmıyorum, kargaşa çıkacak evet ama sebepleri bunlar olmayacaktır. çoğu insan biliyor ki rank muhabbeti yönetim tarzına bağlıdır. yönlendirme alabilen insanlar ise aklı başında yaşı büyük kişiler. bu nedene bağlı kargaşa çıkma olasılığı bile yok
Buna emin misiniz? Peki halen neden GT serverınız claim ile birincilik için yarışıyorsunuz? O zaman bunu istiyorsanız GT den kendinizi silin neden GT kasıyorsunuz ki.
benim yarıştığım yok kimseyle, csdurağında bizim en yakın olduğumuz klan cs8net (rank olarak), onlarla da abi kardeş gibiyiz. bir diğer yakın olan sunucu da dark professionalın ? csdurağından birisi rankını yükseltebiliyorsa ne mutlu bana, ben daha çok mutlu olurum hatta. barındığım firmanın sunucularını global bir sitede ileri ranklarda görmek beni sevindirir.

ayrıca kavgasını etsem, neden gt banlarınızı kaldırıyorum diye post açayım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

ENESIZM yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:25 am
ENESIZM yazdı: Çrş Nis 22, 2020 9:48 pm

bu dediklerinin çoğuna katılmıyorum, kargaşa çıkacak evet ama sebepleri bunlar olmayacaktır. çoğu insan biliyor ki rank muhabbeti yönetim tarzına bağlıdır. yönlendirme alabilen insanlar ise aklı başında yaşı büyük kişiler. bu nedene bağlı kargaşa çıkma olasılığı bile yok
Buna emin misiniz? Peki halen neden GT serverınız claim ile birincilik için yarışıyorsunuz? O zaman bunu istiyorsanız GT den kendinizi silin neden GT kasıyorsunuz ki.
benim yarıştığım yok kimseyle, csdurağında bizim en yakın olduğumuz klan cs8net (rank olarak), onlarla da abi kardeş gibiyiz. bir diğer yakın olan sunucu da dark professionalın ? csdurağından birisi rankını yükseltebiliyorsa ne mutlu bana, ben daha çok mutlu olurum hatta. barındığım firmanın sunucularını global bir sitede ileri ranklarda görmek beni sevindirir.
Bu olay beni de sevindirir TÜRK bayrağımızın olduğu yerler benim de hoşuma gider ama düşünülmeyen tek şey bu olay olduğu zaman. Neyse Spoiler vermeyelim. Bu olay olur ise spoileri ben, sen, o, bu ve herkes görecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen ENESIZM »

Serhat Öndeş yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:28 am

Bu olay beni de sevindirir TÜRK bayrağımızın olduğu yerler benim de hoşuma gider ama düşünülmeyen tek şey bu olay olduğu zaman. Neyse Spoiler vermeyelim. Bu olay olur ise spoileri ben, sen, o, bu ve herkes görecektir.
ki ben bu görüşümü her yerde belirttim, bu şekilde olduğunu hala da belirtirim

umarım o spoiler yaşanmaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

ENESIZM yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:31 am
Serhat Öndeş yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:28 am

ki ben bu görüşümü her yerde belirttim, bu şekilde olduğunu hala da belirtirim

umarım o spoiler yaşanmaz
Görünüşene saygı duyarım.

Bu filmin sonu hayli alamet değil. Umarım dediğin gibi o spoiler yaşanmaz. Çünkü film içeriğinde 2 sürpriz son mevcut. 🙂

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen DarkThrone »

Serhat Öndeş yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:21 am
DarkThrone yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:19 am
Bunun bu konuyla ne alakası var ki?
Sizin Düşündüğünüz ben yönlendirme alıyorum benim sıralamam niye düşük gibi açılacak konuların bu acılan konulardan daha kötü olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü yönlendirmeyi alan kişiler 100 tl veriyor ve yaşca olgun kişiler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Ve ayrıca server ve yönlendirme alan kişiler eğer ki server ine iyi bakamıyor ve yönlendirme ile dolmuyor ise onun sorunudur csd ile alakalı bir şey değil yani kim server ine iyi bakıyor ise üstte durur örnek olarak yukarı da belirtildiği gibi dark professional yapıyorsa başkaları da yapabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen specified »

Bu tür şeyler ha deyince olacak şeyler değil, ama güzel bir sistem olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli