Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Tracker hkk.

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Yazar: : Özcan Örs
Gönderilme zamanı: : Prş May 23, 2019 1:39 pm
Oylama: :
Status: : Yeni

yen1.^
Server Ip/DNS: cs.jetaimepro.com
Clan İsmi: je t^aimeGaming
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen yen1.^ »

ENESIZM yazdı: Çrş Nis 22, 2020 3:27 pm
yen1.^ yazdı: Pzt Nis 20, 2020 1:35 am
OPC Line yazdı: Pzt Nis 20, 2020 1:21 am Sabah bir uyanmışız CSDTracker gelmiş :D
bi bakmişsin jetaime gene birinci :D :gun:Ç :cross:
furkan abi ????
enesss ????

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Kesinlikle gelmeli en son hatırladığım kadarıyla kalplerde twitch kanalında düşünülüyor denmişti ancak sonra konuşulmadı, panel gibi olucaksa biraz daha bekleriz ama açıklama yapılabilirse iyi olur.

Gametracker'da eskisi gibi bir rekabet söz konusu değil. Rekabet bu işin içinde var heyecan katıyor, istek katıyor. Böyle bir sistem biz server sahiplerini gerçekten sevindirir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Bu konu halen neden güncelleniyor anlamış değilim. Gerçi bu tür gereksiz bir talep neden var onuda anlamış değilim.

Böyle bir yapılması gerçekten kargaşaya neden olacak. Neden mi?
Ben yönlendirme aldım neden CSDTK de sonuncuyum.
Benim Yönlendirmem yok CSDTK de 1'ciyim OLEY!.

Bu özelliğin gelmemesi tarafındayım. Bu olay gelir ise ilerde ne tür sonuçlar doğuracağını düşünülmesi gerekli. Diyelim bu oldu bu süreçte bu tür yorumlar, konular, şikayetler vs oldu bunlar banlanacak zaten başka yolu yok . Bunları banla banla nereye kadar? Ha diyelim oldu çok güzel geçiyor herkes her şeyden memnun o zaman belki olur ama böyle bir şeyin CSD olması imkansız gibi geliyor neden mi? En büyük örneği TS3.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen ENESIZM »

Serhat Öndeş yazdı: Çrş Nis 22, 2020 9:18 pm Bu konu halen neden güncelleniyor anlamış değilim. Gerçi bu tür gereksiz bir talep neden var onuda anlamış değilim.

Bu özelliğin gelmemesi tarafındayım. Bu olay gelir ise ilerde ne tür sonuçlar doğuracağını düşünülmesi gerekli. Diyelim bu oldu bu süreçte bu tür yorumlar, konular, şikayetler vs oldu bunlar banlanacak zaten başka yolu yok . Bunları banla banla nereye kadar? Ha diyelim oldu çok güzel geçiyor herkes her şeyden memnun o zaman belki olur ama böyle bir şeyin CSD olması imkansız gibi geliyor neden mi? En büyük örneği TS3.
bu dediklerinin çoğuna katılmıyorum, kargaşa çıkacak evet ama sebepleri bunlar olmayacaktır. çoğu insan biliyor ki rank muhabbeti yönetim tarzına bağlıdır. yönlendirme alabilen insanlar ise aklı başında yaşı büyük kişiler. bu nedene bağlı kargaşa çıkma olasılığı bile yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

ENESIZM yazdı: Çrş Nis 22, 2020 9:48 pm
Serhat Öndeş yazdı: Çrş Nis 22, 2020 9:18 pm Bu konu halen neden güncelleniyor anlamış değilim. Gerçi bu tür gereksiz bir talep neden var onuda anlamış değilim.

bu dediklerinin çoğuna katılmıyorum, kargaşa çıkacak evet ama sebepleri bunlar olmayacaktır. çoğu insan biliyor ki rank muhabbeti yönetim tarzına bağlıdır. yönlendirme alabilen insanlar ise aklı başında yaşı büyük kişiler. bu nedene bağlı kargaşa çıkma olasılığı bile yok
Buna emin misiniz? Peki halen neden GT serverınız claim ile birincilik için yarışıyorsunuz? O zaman bunu istiyorsanız GT den kendinizi silin neden GT kasıyorsunuz ki.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Serhat Öndeş yazdı: Çrş Nis 22, 2020 10:11 pm
ENESIZM yazdı: Çrş Nis 22, 2020 9:48 pm

Buna emin misiniz? Peki halen neden GT serverınız claim ile birincilik için yarışıyorsunuz? O zaman bunu istiyorsanız GT den kendinizi silin neden GT kasıyorsunuz ki.
CSDTracker geldiğinde zaten çoğu server gt ile bağlantısını kesecektir eminim ve kargaşa çıkacağını da sanmıyorum. Yönlendirmesi olup şikayet edenler gt de sıralama kasarken de edebilir yönlendirmesi olmayıp gt de sıralama kasanlar da sevinebilir eminim hiç bir sorun çıkmayacaktır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

İşte maalesef sende yanlış düşünüyorsun özcan bu hizmet geldiğin de GT halen serverı claim yapacaklar var bunlara yapacakların çoğu bu konuya oy verenler olacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen DarkThrone »

Burada biraz kargaşa çıkmış bende fikrimi belirtmek isterim. Bu olay gametracker dan banlananlar ve norank olanlar istemişti biraz. Bence herhangi bir kargaşa çıkmayacak. CSDuraginin çoğu sunucudan iyi olduğunu biliyoruz burada rekabet oldukça insanlar server iyle daha çok ilgilenecek oyuncular buradan daha rahat yarısı görebilecekler GameTrackerdan da claim yapabiliriz orada Dünyayla yarışırız burada kendi aramızda. Ben açıkça serverime bakıyorum .net ipdeyim ama bazı .com larin üzerindeyim. Demekki yönetimim plugininlerim onlardan daha iyi. Nasıl konular açılabilir. Tekrar bot konuları gündeme gelir onun dışında fazla bir şey olmaz bence. Gereksiz bir başlık değil zaten 130 tane oy almış bir konuya böyle de denilmemeli orada 130 kişinin isteği var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

DarkThrone yazdı: Çrş Nis 22, 2020 11:35 pm Burada biraz kargaşa çıkmış bende fikrimi belirtmek isterim. Bu olay gametracker dan banlananlar ve norank olanlar istemişti biraz. Bence herhangi bir kargaşa çıkmayacak. CSDuraginin çoğu sunucudan iyi olduğunu biliyoruz burada rekabet oldukça insanlar server iyle daha çok ilgilenecek oyuncular buradan daha rahat yarısı görebilecekler GameTrackerdan da claim yapabiliriz orada Dünyayla yarışırız burada kendi aramızda. Ben açıkça serverime bakıyorum .net ipdeyim ama bazı .com larin üzerindeyim. Demekki yönetimim plugininlerim onlardan daha iyi. Nasıl konular açılabilir. Tekrar bot konuları gündeme gelir onun dışında fazla bir şey olmaz bence. Gereksiz bir başlık değil zaten 130 tane oy almış bir konuya böyle de denilmemeli orada 130 kişinin isteği var.
130 kişinin 30 özcanın arkadaşları tarafında tekrar tekrar yeni kayıt açan arkadaşları. Örnekleri oylamada mevcut ve bu konunun halen gereksiz olduğunu düşünüyorum. Tabi senin söylediklerine saygı duyuyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen DarkThrone »

Serhat Öndeş yazdı: Çrş Nis 22, 2020 11:41 pm
DarkThrone yazdı: Çrş Nis 22, 2020 11:35 pm Burada biraz kargaşa çıkmış bende fikrimi belirtmek isterim. Bu olay gametracker dan banlananlar ve norank olanlar istemişti biraz. Bence herhangi bir kargaşa çıkmayacak. CSDuraginin çoğu sunucudan iyi olduğunu biliyoruz burada rekabet oldukça insanlar server iyle daha çok ilgilenecek oyuncular buradan daha rahat yarısı görebilecekler GameTrackerdan da claim yapabiliriz orada Dünyayla yarışırız burada kendi aramızda. Ben açıkça serverime bakıyorum .net ipdeyim ama bazı .com larin üzerindeyim. Demekki yönetimim plugininlerim onlardan daha iyi. Nasıl konular açılabilir. Tekrar bot konuları gündeme gelir onun dışında fazla bir şey olmaz bence. Gereksiz bir başlık değil zaten 130 tane oy almış bir konuya böyle de denilmemeli orada 130 kişinin isteği var.
130 kişinin 30 özcanın arkadaşları tarafında tekrar tekrar yeni kayıt açan arkadaşları. Örnekleri oylamada mevcut ve bu konunun halen gereksiz olduğunu düşünüyorum. Tabi senin söylediklerine saygı duyuyorum.
40 olsun yine büyük bir sayı ve istek olayın CSDuragi serverleri arasında rekabetin ve ilginin artması ile ilgili bu yüzden destekliyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli