marketi silmek istiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 61
marketi silmek istiyorum
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar anılın jb menuden marketı kaldırmak ıstıyorum ve dövmeli el modelını yuklemek ıstıyorum sımdıden tesekkurler model ve jb menu ektedir @'GAREZ @By.Dehset @YeeBoT @CSmiLeFaCe
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
marketi silmek istiyorum
@rexluca
Buyur dostum model dosyasını models klasorune dovmeli klasorunu acıp icine yukle.
Buyur dostum model dosyasını models klasorune dovmeli klasorunu acıp icine yukle.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
marketi silmek istiyorum
@Kalipso22 @'GAREZ @By.Dehset @YeeBoT @CSmiLeFaCe
Hata verdi hocam market falanda silincekti bakmadıysan ona bakarsan iyi olur teşekkürler.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : error 017: undefined symbol "Menu"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
4 Errors.
Done.
Hata verdi hocam market falanda silincekti bakmadıysan ona bakarsan iyi olur teşekkürler.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : error 017: undefined symbol "Menu"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
4 Errors.
Done.
Linklerini gizle |
-
marketi silmek istiyorum
@rexluca biliyorum sonradan anladım istedigini düzelttim yorumu tekrar indir rar'ı tekrar dene olacaktır.
Ben denedim pluginde sıkıntı yok .
Ben denedim pluginde sıkıntı yok .
Linklerini gizle |
-
marketi silmek istiyorum
Güzel insan senide yoruyoruz ama yine olmadı hata alıyorum
@Kalipso22
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
what(): St9bad_alloc
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : error 017: undefined symbol "Menu"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
4 Errors.
bash: line 1: 447 Aborted ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/loftys_jb.amxx -i/cstrike/addons/amxmodx/scripting/include/
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( loftys_jb.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
@Kalipso22
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
what(): St9bad_alloc
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : error 017: undefined symbol "Menu"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
4 Errors.
bash: line 1: 447 Aborted ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/loftys_jb.amxx -i/cstrike/addons/amxmodx/scripting/include/
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( loftys_jb.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 65
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45.
- Clan İsmi: KiLLedBy Gaming
- İletişim:
marketi silmek istiyorum
Modeli Modelse Attiktan Sonra Baska Birsey Yapmamiza Gerek Varmi ? KOL otomatik Dovmelimi Oluyo ?
@Kalipso22
@Kalipso22
Linklerini gizle |
-
marketi silmek istiyorum
Yedek serverde denedim akadaşın attığı çalışmaktadır.
Linklerini gizle |