Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

marketi silmek istiyorum

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
rexluca

marketi silmek istiyorum

Mesaj gönderen rexluca »

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar anılın jb menuden marketı kaldırmak ıstıyorum ve dövmeli el modelını yuklemek ıstıyorum sımdıden tesekkurler model ve jb menu ektedir @'GAREZ @By.Dehset @YeeBoT @CSmiLeFaCe
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Kalipso22

marketi silmek istiyorum

Mesaj gönderen Kalipso22 »

@rexluca

Buyur dostum model dosyasını models klasorune dovmeli klasorunu acıp icine yukle.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
rexluca

marketi silmek istiyorum

Mesaj gönderen rexluca »

@Kalipso22 @'GAREZ @By.Dehset @YeeBoT @CSmiLeFaCe

Hata verdi hocam market falanda silincekti bakmadıysan ona bakarsan iyi olur teşekkürler.

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : error 017: undefined symbol "Menu"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/anil_yeni.sma(483) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
4 Errors.
Done.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Kalipso22

marketi silmek istiyorum

Mesaj gönderen Kalipso22 »

@rexluca biliyorum sonradan anladım istedigini düzelttim yorumu tekrar indir rar'ı tekrar dene olacaktır.

Ben denedim pluginde sıkıntı yok .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
rexluca

marketi silmek istiyorum

Mesaj gönderen rexluca »

Güzel insan senide yoruyoruz ama yine olmadı hata alıyorum

@Kalipso22

Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
what(): St9bad_alloc
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : error 017: undefined symbol "Menu"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma(483) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
4 Errors.
bash: line 1: 447 Aborted ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/loftys_jb.sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/loftys_jb.amxx -i/cstrike/addons/amxmodx/scripting/include/

Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( loftys_jb.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
rexluca

marketi silmek istiyorum

Mesaj gönderen rexluca »

güncel

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

tunahan43375827414
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.45.
Clan İsmi: KiLLedBy Gaming
İletişim:

marketi silmek istiyorum

Mesaj gönderen tunahan43375827414 »

Modeli Modelse Attiktan Sonra Baska Birsey Yapmamiza Gerek Varmi ? KOL otomatik Dovmelimi Oluyo ?
@Kalipso22

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

marketi silmek istiyorum

Mesaj gönderen ulyoS »

Yedek serverde denedim akadaşın attığı çalışmaktadır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala