Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Half life Sunucusu yeni map eklentileri

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Talep BOTU

Mesaj gönderen Talep BOTU »

merhabalar half life sunucusunda sadece 3 tane map açılıyor öteki default mapleride eklermisiniz ? birde crossfire , stalkyard mapleri için bug pluginleri yüklermisniz lambaya vurma vs . son istegim chat kapalı serverlarda onun açılmasıdır :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Zamanında çok öneride bulundum fakat ne yazık ki hep öyle kalacak dönüşü aldım. İşiniz zor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

onurb

Mesaj gönderen onurb »

bari şu konuşmayı açsınlar ya anasını satayım adamlar bug yapıyor yazamıyoz adamlara

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Mesaj gönderen masquerade »

Adamlara ne yazacaksinizki "bug yapma kardesim" mi ? Yoksa "senin ......." mi ? Tartışmalı konu :D chat benim açılmaması daha iyiolue cunku oralarda ilgilenen admin vb olmadığı için küfürler havada uçuşur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Herhangi bir yetkili olmadığı için chat ondan kapalı, küfürün ve reklamın önüne geçemeyiz
Ancak bug eklentisi kuruluydu serverlar sıfırlanınca gitmiş olmalı. Yakın zamanda hl serverlarada bir çeki düzen vereceğim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

onurb

Mesaj gönderen onurb »

ya reklamlık bişi oldugunu düşünmüyorum bu populariteyi kaybetmezsiniz fakat açıkcası ben chat ın açılmasını küfür için istiyorum ki sinirimi atayım bug yapanlara gausu alan crossfire da lambaya geçiyo birde öteki mapleride ekliyecekmisiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

onurb

Mesaj gönderen onurb »

masquerade yazdı: Çrş Nis 10, 2019 7:08 pm Adamlara ne yazacaksinizki "bug yapma kardesim" mi ? Yoksa "senin ......." mi ? Tartışmalı konu :D chat benim açılmaması daha iyiolue cunku oralarda ilgilenen admin vb olmadığı için küfürler havada uçuşur
EVET DİREK ÖYLE YAPICAM :d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

onurb

Mesaj gönderen onurb »

he birde başka birşey geldi aklıma bu 4 tane serverınızdan 1 tanesini değiştirirmisiniz antreman amaçlı olabilir full silah başlayan serverlar var ya

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Mesaj gönderen masquerade »

Kac yıldır aynı düzende olan serverin sizcede değişmesi normal mi deiseceğini sanmıyorum boyle geldi boyle gidecek bosa uğraşmayın yıllardır uğraşıyoruz bi etki yapmadı :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

onurb

Mesaj gönderen onurb »

Ömer TELLİ yazdı: Çrş Nis 10, 2019 7:26 pm Herhangi bir yetkili olmadığı için chat ondan kapalı, küfürün ve reklamın önüne geçemeyiz
Ancak bug eklentisi kuruluydu serverlar sıfırlanınca gitmiş olmalı. Yakın zamanda hl serverlarada bir çeki düzen vereceğim
ne zaman eklenir yeni mapler ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala