Half life Sunucusu yeni map eklentileri
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
merhabalar half life sunucusunda sadece 3 tane map açılıyor öteki default mapleride eklermisiniz ? birde crossfire , stalkyard mapleri için bug pluginleri yüklermisniz lambaya vurma vs . son istegim chat kapalı serverlarda onun açılmasıdır 

Link: | |
Linklerini gizle |
Zamanında çok öneride bulundum fakat ne yazık ki hep öyle kalacak dönüşü aldım. İşiniz zor.
Linklerini gizle |
-
bari şu konuşmayı açsınlar ya anasını satayım adamlar bug yapıyor yazamıyoz adamlara
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Adamlara ne yazacaksinizki "bug yapma kardesim" mi ? Yoksa "senin ......." mi ? Tartışmalı konu
chat benim açılmaması daha iyiolue cunku oralarda ilgilenen admin vb olmadığı için küfürler havada uçuşur

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Herhangi bir yetkili olmadığı için chat ondan kapalı, küfürün ve reklamın önüne geçemeyiz
Ancak bug eklentisi kuruluydu serverlar sıfırlanınca gitmiş olmalı. Yakın zamanda hl serverlarada bir çeki düzen vereceğim
Ancak bug eklentisi kuruluydu serverlar sıfırlanınca gitmiş olmalı. Yakın zamanda hl serverlarada bir çeki düzen vereceğim
Linklerini gizle |
-
ya reklamlık bişi oldugunu düşünmüyorum bu populariteyi kaybetmezsiniz fakat açıkcası ben chat ın açılmasını küfür için istiyorum ki sinirimi atayım bug yapanlara gausu alan crossfire da lambaya geçiyo birde öteki mapleride ekliyecekmisiniz?
Linklerini gizle |
-
EVET DİREK ÖYLE YAPICAM :dmasquerade yazdı: Çrş Nis 10, 2019 7:08 pm Adamlara ne yazacaksinizki "bug yapma kardesim" mi ? Yoksa "senin ......." mi ? Tartışmalı konuchat benim açılmaması daha iyiolue cunku oralarda ilgilenen admin vb olmadığı için küfürler havada uçuşur
Linklerini gizle |
-
he birde başka birşey geldi aklıma bu 4 tane serverınızdan 1 tanesini değiştirirmisiniz antreman amaçlı olabilir full silah başlayan serverlar var ya
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Kac yıldır aynı düzende olan serverin sizcede değişmesi normal mi deiseceğini sanmıyorum boyle geldi boyle gidecek bosa uğraşmayın yıllardır uğraşıyoruz bi etki yapmadı 

Linklerini gizle |
-
ne zaman eklenir yeni mapler ?Ömer TELLİ yazdı: Çrş Nis 10, 2019 7:26 pm Herhangi bir yetkili olmadığı için chat ondan kapalı, küfürün ve reklamın önüne geçemeyiz
Linklerini gizle |