[ BEKLEMEDE KALIN ] Yeni Harita Değişim Sistemi
Moderatör: Moderatörler
[ BEKLEMEDE KALIN ] Yani Harita Değişim Sistemi
Eğer dolu bir ip bulamaz isen benim test sunucusunu alabilirsin, sadece deneme amaçlı. Oyuncu vs. olmaz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
HLDS Sunucuda Tek Başıma Hallediyorum. Çok Oyunculu Durumda Oluşabilecek Sıkıntıları Gözlemlemek Amacıyla İstemiştim.Yek'-ta yazdı: Prş Kas 15, 2018 9:58 pm Eğer dolu bir ip bulamaz isen benim test sunucusunu alabilirsin, sadece deneme amaçlı. Oyuncu vs. olmaz.
Senin Test Sunucun da Uygun Olur. Hem Kimse Girmese Bile Ara Ara Rica Edeceğim Arkadaşları Çağırabilirim.
Güzel Olur Yani
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Şöyle bir ayar çekmen lazım. Yanlış hatırlamıyor isem her bir harita için sprite hazırladım demiştin. Bu spriteların boyutu nedir? Öncelikle bunu sorayım. Maksimum 200 KB ise güzel.
Bütün sprite dosyaların isimleri harita isimleri ile aynı olacak. Bunları sprite içerisinde bir klasöre at. Precache ettirir iken maps.ini yi ele al ve içerisinde yazan bütün harita isimlerini for döngüsü ile precache ettir. Bu sayede oylamada çıkmayacak haritaların sprite dosyalarını oyunculara indirtmezsin. Precache ettirir iken dosya kontrolü sağla. Eğer haritanın sprite dosyası yok ise haritanın resmi yok yazılı bir sprite a ver haritayı. Bu sayede de maps.ini de yazıpta sprite dosyası olmayan harita ismi yüzünden sunucu çökmez.
Bütün sprite dosyaların isimleri harita isimleri ile aynı olacak. Bunları sprite içerisinde bir klasöre at. Precache ettirir iken maps.ini yi ele al ve içerisinde yazan bütün harita isimlerini for döngüsü ile precache ettir. Bu sayede oylamada çıkmayacak haritaların sprite dosyalarını oyunculara indirtmezsin. Precache ettirir iken dosya kontrolü sağla. Eğer haritanın sprite dosyası yok ise haritanın resmi yok yazılı bir sprite a ver haritayı. Bu sayede de maps.ini de yazıpta sprite dosyası olmayan harita ismi yüzünden sunucu çökmez.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Yeni panele eklenebilir mi ? Bence senin optimizasyonun ile eklenti çok iyi ve performanslı çalışacaktır.Yek'-ta yazdı: Prş Kas 15, 2018 10:36 pm Şöyle bir ayar çekmen lazım. Yanlış hatırlamıyor isem her bir harita için sprite hazırladım demiştin. Bu spriteların boyutu nedir? Öncelikle bunu sorayım. Maksimum 200 KB ise güzel.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
O şekilde zatenYek'-ta yazdı: Prş Kas 15, 2018 10:36 pm Şöyle bir ayar çekmen lazım. Yanlış hatırlamıyor isem her bir harita için sprite hazırladım demiştin. Bu spriteların boyutu nedir? Öncelikle bunu sorayım. Maksimum 200 KB ise güzel.

Merak etme eklenti sade ve guzel.
Artik spr degil .mdl olarak kullaniyorum.
Ve baska kullanicilarin bu dosyalari editleyip reklam koyamamalari icin sifrelenmis durumda.
Dosyanin tanesi 256 KB. 2^7
Linklerini gizle |
Düzenli ve sorunsuz ise, özellikle algoritması güzel olur ise neden olmasın. Çok daha önemlisi müşteri hakimiyetinin kolay olması. Panele eklendiği vakit müşteri derse ki ben bunun bir takım 16 olduğu vakit çalışmasını istiyorum, kolaylık ile kendisi yapabilmeli. Yada ben zaman ayarlı çıkmasını istiyorum derse. Panel için bütün olasılıklar düşünülmesi lazım. Benim panel için hazırladığım eklentilere bakın. Maç botu ve killassist. İkisi de müşterilerin istediği gibi düzenlenebilir bir biçimde. Aynı şekilde bayrak kapmaca modu. Mod olduğu için bir yazılımcının erişmeye ihtiyaç duyduğu herşeyi yazıyorum. Bu eklenti de panele eklenecek ise, bu yolla olur.
------
Her harita için ayrı ayrı model mi? Yoksa toplu model dosyası mı?
------
Her harita için ayrı ayrı model mi? Yoksa toplu model dosyası mı?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Eklenti kullanımı için özel bir menü oluşturulacak zaten : ) En son yaptığımız harita değişim sistemi gibi
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Her .mdl dosyasi ayri ayri bulunuyor.
Kullaniciya tek seferde aynanda indirtmemek icin.
Bunun yani sira en son paylastigim Harita degisim sisteminde olan ozellikler ve daha fazlasi bundada bulunacak. Baya kapsamli calisiyorum
Kullaniciya tek seferde aynanda indirtmemek icin.
Bunun yani sira en son paylastigim Harita degisim sisteminde olan ozellikler ve daha fazlasi bundada bulunacak. Baya kapsamli calisiyorum
Linklerini gizle |
Ufak bir bug var gibi.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |