Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
2 gün önce oyuncuları sunucuya çok geç girerken gördüm ve bu çok sık oluyordu herkes specte ve yükleme yapıyor hızlı indirmenin aktif olmadığı belliydi.. Panele girip harita dosyalarını kontrol ettim çoğu harita Fast FTP'den düşmüş tek tek tekrardan yükledim ve şimdi hala oyuncular yükleme yapıyor hızlı indirme sisteminde bir sorun olmalı şuanda oynanan bütün haritalar Fast FTPye yüklü olduğu halde oyuncular sunucuya geç giriyor ve 1 haftadır düşüş yaşıyoruz bu nedenle
[@Bilinmeyen Etiket]
IP: 213.238.173.53
Fast ftp ye tekrardan atabildigini ne kadar dosya varsa atin tekrar. Map degistirin 1 kac saat icerisinde duzelebilir.
Fast ftpnin bu sunucudaki mantigini anlamis degilim modelim 1 mb map ortasinda giren adam loadinde can cekisiyorum diyor fakat tas catlasin 10 mb iniyor. Fakat sw de ol map degis tak diye hepsini yukluyor. Sanirsam fast ftp her girisinde calismiyor. Denedim ve karsilastim sw me giriyorum cok agir yukluyor modeli esc basip retry yaptigimda ise hizli giriyor yada olmazsa yine deniyorum kesinlikle cok hizli yukluyor. Anlayacagin her an calisabilen bir sistem degil.
Eklentiye bakacağım teşekkürler.. 1.5 yıldır csdurağın dan hizmet alan birisi olarak hizmet verenim den yardım almak isterdim aslında.. sence benim üslubumda bir sorun mu var?
FastFTP arada bir çalışmayabiliyor bunu 1.5 yıldır çoğu kez gördüm ve çokta sorun olmadı 2 hafta içinde FastFTP ile ilgili bir güncelleme olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce bu kadar sık olduğunu görmedim.. Kendim haritayı maps klasöründen siliyorum tekrar giriyorum bende hızlı yükleniyor ama nedense millet 5dkdır specte yükleme yapıyor anlamış değilim..
Toplasan 15-16 tane kullandığımız harita var ve bunları 1.5 yıldır kullanıyoruz sorunsuz.. bu hafta içinde bu haritaların yarısından çoğu bir şekilde fastftp den düştü yani bir güncelleme veya başka bir şey bilmiyorum.. düşen haritaları fastftpye tekrar geri yükledim hepsini fakat hala bazı haritalarda millet specte bekliyor uzun bir süre.. Senin dediğin ise pek zararı olmayan bir sorun bizim için [@Bilinmeyen Etiket] bir açıklama yapmayacak mısın?