Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Trigger_hurt Son Bulmuyor - Zombie Escape

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
WHOAMI
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen WHOAMI »

Sanırım dün panellere yeni bir güncelleme geldi bu guncelleme zombie escape sunucularında yeni bir sorunu beraberinde getirdi.. Csdurağinda var olan escape sunucularında dün itibariyle olan bir sorun.. Tur sonunda tetiklenen patlama yeni tura geçildiğinde son bulmayabiliyor ve bu durum meydana geldiğinde sürekli olarak böyle kalıyor gözlemlediğim kadarıyla.. Oyuncular her yeni tura başladığında istisnasız bir şekilde ölüyor seri olarak ve sunucuyu kapat aç yapmadan bu durum son bulmuyor.. Trigger_hurt tur başında kapanması gerekiyor haritanın var olan ayarlarına göre..

IP: 213.238.173.53 [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

set_user_info komutunu 15 kere arka arkaya kullanıncada oluyor, yani sadece zombie escape ile alakalı değil. [@Bilinmeyen Etiket] ye ilettim durumu üstünde biraz uğraştık ama geçici bir çözüm bulabildik sadece. Kurmuş olduğunuz sma dosyasını buradan veya size özel ise özel mesaj yolu ile bana atabilir misiniz komutlara bi bakayım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
WHOAMI
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen WHOAMI »

Evet özel o yüzden paylaşamam.. Bakmak istediğin komutu söylersen sana o komutun bulunduğu kısımı gönderebilirim buradan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

o zaman yardım edemeyeceğim. Evet güncelleme ile gelen bir sıkıntı var fakat bu sıkıntı giderilebiliyor. Mesela set_user_info yerine engfunc kullanarak kendi sorunumu çözdüm. Eğer eklenti size özel ise ve paylaşmak istemiyorsanız eklenti size aittir ve siz yazmışsınızdır diye tahmin ediyorum. Tur sonunda tetiklenen patlamanın kodlarına bir bakın, yüksek ihtimalle her oyuncu için tetiklenen bir komut vardır, o komutu bulup değiştirin/kaldırın. Yada neyle değiştireceğinizi bilmiyorsanız buradan yazın bir karşılığını bulmaya çalışalım, ama bu durumda da yine sma bakmam gerekecek.. Kodların neye bağlı işlediğini bilmeden düzgün bir yorum yapamam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
WHOAMI
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen WHOAMI »

Tamam anladım teşekkürler

Link:
Linklerini gizle