Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Smokin'S Gaming Only HS Mod CS55&TS68

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Smokin'S Gaming Jailberak Ailesi [CS55/TS68] #ŞAHLANMAYAGELİYORUZ#

Mesaj gönderen ulyoS »

Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:55 am
Gozyasi` yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:24 am
Mustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 4:10 am Gercekten Emek kokan bır sunucu gecenın 5 ınde Serverları gezıyordum oylesıne alperlerın serverına da gıttım. Plugınlerı yapıyordu ts3une ugrayım dedım bır ses uykulu bır ses hayattan bezmıs :D Bırı gelsede yardım etse dıyordu .D
Daha çok emek hırsızı desek daha dogru olur kardeşim.
Bence emek hırsızı olan sensin, AlperSoylu değil ;) Bizim clanımızdan nasıl adam çekmek için çabaladığınızı, clanınızdaki çocukların TS'mize ve serverımızdan nasıl reklamlar atma girişimi olduğunu iyi biliyoruz. Kanıtlar nitelikte ekran görüntüleri ve videolarda var. Aramızdaki muhabbete binaen sustum konuyu uzatmadım. Şimdi ekibimiz içerisindeki bir adama karşı bu kelimeleri sarfederseniz; bunları buradan veya şikayet kategorisinde bana yayınlamam için ısrar etmiş olursunuz. Smokin's gaming ve teamtr güçlerini birleştirmiştir. Size kendi paradoksunuzda başarılar dilerim. Kolay gelsin.
Aynen öyle :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Smokin'S Gaming En Eski Jailbreak #İMKANSIZİSYAN

Mesaj gönderen ulyoS »

Taha Demirbaş yazdı: Sal Tem 03, 2018 12:04 pm Başlık guncellendi.
Teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

ReaLReiS yazdı: Sal Tem 03, 2018 1:09 pm Başarılar.
Teşekkürler size de başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:55 am
Mustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 4:10 am Gercekten Emek kokan bır sunucu gecenın 5 ınde Serverları gezıyordum oylesıne alperlerın serverına da gıttım. Plugınlerı yapıyordu ts3une ugrayım dedım bır ses uykulu bır ses hayattan bezmıs :D Bırı gelsede yardım etse dıyordu .D
Bence emek hırsızı olan sensin, AlperSoylu değil ;) Bizim clanımızdan nasıl adam çekmek için çabaladığınızı, clanınızdaki çocukların TS'mize ve serverımızdan nasıl reklamlar atma girişimi olduğunu iyi biliyoruz. Kanıtlar nitelikte ekran görüntüleri ve videolarda var. Aramızdaki muhabbete binaen sustum konuyu uzatmadım. Şimdi ekibimiz içerisindeki bir adama karşı bu kelimeleri sarfederseniz; bunları buradan veya şikayet kategorisinde bana yayınlamam için ısrar etmiş olursunuz. Smokin's gaming ve teamtr güçlerini birleştirmiştir. Size kendi paradoksunuzda başarılar dilerim. Kolay gelsin.
Oyuncularınizı cekecek bir serverim yok. Onlarlarla iletisim kuracagım bir ts sunucum yok. Yani kimsenin cobani degilim ki koyun gibi peşimden gelsinler. Senin bu konudaki muhattabın Ertu. Onu bulup hallet sorununu. Ayrıca elinde ne var ne yoksa forumda herkesle paylaşıp beni rezil etmeni bekliyorum halen. Kimseyi aldatmadiğim icin içim rahat benim. Emek hırsizlariyla ittifak yapmışsın beni bağlamaz ama onu bana savunma sakın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Groove Graphics
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Groove Graphics »

Bence şuanda hem konu amacından çıkıyor hemde yanlış yere uplanıyor.Başarılar dilerim. @Gozyasi` Arkadaş neden böyle yapsın ki ? serveri dahi yok.Varkende kendisi kapattı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Groove Graphics yazdı: Sal Tem 03, 2018 1:21 pm Bence şuanda hem konu amacından çıkıyor hemde yanlış yere uplanıyor.Başarılar dilerim. @Gozyasi` Arkadaş neden böyle yapsın ki ? serveri dahi yok.Varkende kendisi kapattı ?
CS55'e ben yokken diğer kurucu almış arkadaşları, ben de kalsınlar dedim gideceğimden dolayı. Sonra aksilikler oldu bu arkadaşlar kendini kral ilan ettiler felan ben de postaladım asıl amaç bu, forumda paylaşılan ve yazımında yardımım dokunan eklentilerin sahibi olduğunu söyleyip emek hırsızı diyor. Kısa ve öz bu, ama bilmiyor ki ben yazarlarını düzelterek tekrardan sunucuma yükledim bunları. Ertu ve Aylakları serverime 2 kere saldırdılar ve kurucu oldukları yerde Gözyaşının da kimliği var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Groove Graphics
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Groove Graphics »

alpersoylu34 yazdı: Sal Tem 03, 2018 1:23 pm
Groove Graphics yazdı: Sal Tem 03, 2018 1:21 pm Bence şuanda hem konu amacından çıkıyor hemde yanlış yere uplanıyor.Başarılar dilerim. @Gozyasi` Arkadaş neden böyle yapsın ki ? serveri dahi yok.Varkende kendisi kapattı ?
CS55'e ben yokken diğer kurucu almış arkadaşları, ben de kalsınlar dedim gideceğimden dolayı. Sonra aksilikler oldu bu arkadaşlar kendini kral ilan ettiler felan ben de postaladım asıl amaç bu, forumda paylaşılan ve yazımında yardımım dokunan eklentilerin sahibi olduğunu söyleyip emek hırsızı diyor. Kısa ve öz bu, ama bilmiyor ki ben yazarlarını düzelterek tekrardan sunucuma yükledim bunları. Ertu ve Aylakları serverime 2 kere saldırdılar ve kurucu oldukları yerde Gözyaşının da kimliği var.
Derine indikçe ilginç şeyler çıkıyor.Böyle bir durum var ise gerçekten yazık.Beklemezdim bu arkadaştan böyle bir hareket.Konunuzun daha fazla kirlenmeme dileğiyle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
İletişim:

alpersoylu34 yazdı: Sal Tem 03, 2018 1:11 pm
Mustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:26 am
Anlamadım. Benım Bahsettıgım plugınler sızın aranızda yasadıgınız sorunlar benı ılgılendırmez, Sadece sabahın korunde Plugınlerıle ugrasan bır server sahıbı gordum orada Senın demek ıstedıgın seyı pek anlamıs sayılmam
Arkadaş forumdan aldığı eklentilere çektiği düzenlemeler ile kendi eklentisi sanıp, yazar ismi değişiyor bununla ben o eklentileri 2 dakikada bulacakken değişmiyorsam güzel olduklarından yazarlarını düzelttiğimden :) Neyse emek hırsızı oldum şimdi de.
Eklenti dedigin jbmenu. Onun editleme ve eklerini biz 1 ay ugrasip hazirladik. Vakit ayirdik ve kendimize gore duzenledik. O jbmenuden benim ve clanimin ismini degistirerek emek hırsızlıgı yaptin. Cok istiyorsan yektanin hazirladigi menuyu kendine gore hazirla.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
İletişim:

Serveri sıfırdan hazirladik ve bir gün sonra beni ve arkadaşlarimı banladılar. Ben hiç degismedim merak etme. Muhattablarım çok cocuksu sadece.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Gozyasi` yazdı: Sal Tem 03, 2018 1:25 pm Eklenti dedigin jbmenu. Onun editleme ve eklerini biz 1 ay ugrasip hazirladik. Vakit ayirdik ve kendimize gore duzenledik. O jbmenuden benim ve clanimin ismini degistirerek emek hırsızlıgı yaptin. Cok istiyorsan yektanin hazirladigi menuyu kendine gore hazirla.
Zaten bakarsan değiştiğimi görürsün. @Taha Demirbaş Arkadaş konuyu baltalamakta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli