Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Mustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 4:10 am
Gercekten Emek kokan bır sunucu gecenın 5 ınde Serverları gezıyordum oylesıne alperlerın serverına da gıttım. Plugınlerı yapıyordu ts3une ugrayım dedım bır ses uykulu bır ses hayattan bezmıs Bırı gelsede yardım etse dıyordu .D
Daha çok emek hırsızı desek daha dogru olur kardeşim.
Bence emek hırsızı olan sensin, AlperSoylu değil Bizim clanımızdan nasıl adam çekmek için çabaladığınızı, clanınızdaki çocukların TS'mize ve serverımızdan nasıl reklamlar atma girişimi olduğunu iyi biliyoruz. Kanıtlar nitelikte ekran görüntüleri ve videolarda var. Aramızdaki muhabbete binaen sustum konuyu uzatmadım. Şimdi ekibimiz içerisindeki bir adama karşı bu kelimeleri sarfederseniz; bunları buradan veya şikayet kategorisinde bana yayınlamam için ısrar etmiş olursunuz. Smokin's gaming ve teamtr güçlerini birleştirmiştir. Size kendi paradoksunuzda başarılar dilerim. Kolay gelsin.
Mustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 4:10 am
Gercekten Emek kokan bır sunucu gecenın 5 ınde Serverları gezıyordum oylesıne alperlerın serverına da gıttım. Plugınlerı yapıyordu ts3une ugrayım dedım bır ses uykulu bır ses hayattan bezmıs Bırı gelsede yardım etse dıyordu .D
Daha çok emek hırsızı desek daha dogru olur kardeşim.
Anlamadım. Benım Bahsettıgım plugınler sızın aranızda yasadıgınız sorunlar benı ılgılendırmez, Sadece sabahın korunde Plugınlerıle ugrasan bır server sahıbı gordum orada Senın demek ıstedıgın seyı pek anlamıs sayılmam
Arkadaş forumdan aldığı eklentilere çektiği düzenlemeler ile kendi eklentisi sanıp, yazar ismi değişiyor bununla ben o eklentileri 2 dakikada bulacakken değişmiyorsam güzel olduklarından yazarlarını düzelttiğimden Neyse emek hırsızı oldum şimdi de.