GameTracker NR
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
GameTracker NR
Merhabalar benim 160.ipm çok güzel bir şekilde zombie escape kurdum. Ancak önceki sw sahipleri ne yaptı ise hem banlanmış hem adam gelmiyor. Deathrun fln açıoz gine gelen yok swde en fazla 7 kişi olduğuna şahit oldum. Acaba önceki sw sahibi beni bulabilirmi?
ve GameTracker ban kaldırma bölümü ne zaman açılcak bilen varmı ?
ve GameTracker ban kaldırma bölümü ne zaman açılcak bilen varmı ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
GameTracker NR
Gt ile ilgili csduragi birsey yapamaz gt forumuna ingilizce konunuzu acin ve Olayı izah edin doldurmakta sizle alakali birseY pluginlerinizi yenileyin vs..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
GameTracker NR
Yok hocam plugin değil deathrun açsak gine 3 5 gelir ama 0 ve ban kaldırma bölümü vardı kapanmış ?ARZ* yazdı: Çrş Nis 04, 2018 9:20 pm Gt ile ilgili csduragi birsey yapamaz gt forumuna ingilizce konunuzu acin ve Olayı izah edin doldurmakta sizle alakali birseY pluginlerinizi yenileyin vs..
Linklerini gizle |
GameTracker NR
Hocam banı atan gametracker cs duragının serverlıstı degıl bu dun soyledım konu nr dediniz bhop serverimiz var 15 den assa dusmeyen server 15 kısı gormuyor nedenı oyun icindeki serverliste serverlerin kapalı gırılemıyor gorunmesı. Gametracker konusuna gelırsek ınternet uzerınde atarırsan bırden fazla sıtede cozum yolları mevcut ısterısen bı ornek atayım.
Serverınıza afk kick yükleyin sonrada şunları yazarsınız belli bir süre geçtikten sonra
“We using Afk kick plugin and isn’t idle client. Users are playing only. “ yazın yada
Daha düzgün bir çeviriyle daha iyi anlatırsınız derdinizi yoksa o ban kalkmaz
Serverınıza afk kick yükleyin sonrada şunları yazarsınız belli bir süre geçtikten sonra
“We using Afk kick plugin and isn’t idle client. Users are playing only. “ yazın yada
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
GameTracker NR
amx_super.cfg de afk yi 1 yaptım olurmu ? varsa eklenti paylaşırmısın hocamyusuf yazdı: Çrş Nis 04, 2018 9:29 pm Hocam banı atan gametracker cs duragının serverlıstı degıl bu dun soyledım konu nr dediniz bhop serverimiz var 15 den assa dusmeyen server 15 kısı gormuyor nedenı oyun icindeki serverliste serverlerin kapalı gırılemıyor gorunmesı. Gametracker konusuna gelırsek ınternet uzerınde atarırsan bırden fazla sıtede cozum yolları mevcut ısterısen bı ornek atayım.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
GameTracker NR
Ban açtırmak zor diye biliyorum. GameTracker artık önemsenmemeli. Keyif alabileceğiniz ortamı sağlayın size yeter.
Linklerini gizle |
GameTracker NR
Plugin Clantag Reklamlarını Plugin dosyasının içerisini açıp Replace ile değiştirebilirsiniz.. Yada arayip bulup degiştirebilirsiniz..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
GameTracker NR
Gametracker artık banlarla ilgilenmiyor diye bilmekteyim yinede siz bi gametracker forumuna bakın.
Linklerini gizle |
GameTracker NR
@JaveranGe zamanında TeamTR de aynı sorunu yaşamıştı .. gametrackerda ingilizce ticket açmıştım ve @Yek'-ta 'nın da yardımı dokunmuştu, ardından konu çözülmüştü.. oranın forumu da buraya benzer.. biri konuyu açtığı zaman bilmeyen bir - iki kişi yorum atıyor olmaz falan diye ama sorun halloluyor.. ingilizcenizin olması lazım ve size önerim google translate i kullanmayın veya herhangi bir translator'da cümle çevirmeye çalışmayın, ingilizce bilen birinden yardım isteyin o konuyu açsın konu hallolur
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
GameTracker NR
Hocam ingilizcem malesef yok. translate niye kullanmıyayım ?'Ramazan yazdı: Çrş Nis 04, 2018 11:50 pm @JaveranGe zamanında TeamTR de aynı sorunu yaşamıştı .. gametrackerda ingilizce ticket açmıştım ve @Yek'-ta 'nın da yardımı dokunmuştu, ardından konu çözülmüştü.. oranın forumu da buraya benzer.. biri konuyu açtığı zaman bilmeyen bir - iki kişi yorum atıyor olmaz falan diye ama sorun halloluyor.. ingilizcenizin olması lazım ve size önerim google translate i kullanmayın veya herhangi bir translator'da cümle çevirmeye çalışmayın, ingilizce bilen birinden yardım isteyin o konuyu açsın konu hallolur
Linklerini gizle |