Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

GameTracker NR

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

GameTracker NR

Mesaj gönderen JaveranGe »

Merhabalar benim 160.ipm çok güzel bir şekilde zombie escape kurdum. Ancak önceki sw sahipleri ne yaptı ise hem banlanmış hem adam gelmiyor. Deathrun fln açıoz gine gelen yok swde en fazla 7 kişi olduğuna şahit oldum. Acaba önceki sw sahibi beni bulabilirmi?
ve GameTracker ban kaldırma bölümü ne zaman açılcak bilen varmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

GameTracker NR

Mesaj gönderen ARZ* »

Gt ile ilgili csduragi birsey yapamaz gt forumuna ingilizce konunuzu acin ve Olayı izah edin doldurmakta sizle alakali birseY pluginlerinizi yenileyin vs..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

GameTracker NR

ARZ* yazdı: Çrş Nis 04, 2018 9:20 pm Gt ile ilgili csduragi birsey yapamaz gt forumuna ingilizce konunuzu acin ve Olayı izah edin doldurmakta sizle alakali birseY pluginlerinizi yenileyin vs..
Yok hocam plugin değil deathrun açsak gine 3 5 gelir ama 0 ve ban kaldırma bölümü vardı kapanmış ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

yusuf
İletişim:

GameTracker NR

Mesaj gönderen yusuf »

Hocam banı atan gametracker cs duragının serverlıstı degıl bu dun soyledım konu nr dediniz bhop serverimiz var 15 den assa dusmeyen server 15 kısı gormuyor nedenı oyun icindeki serverliste serverlerin kapalı gırılemıyor gorunmesı. Gametracker konusuna gelırsek ınternet uzerınde atarırsan bırden fazla sıtede cozum yolları mevcut ısterısen bı ornek atayım.

Serverınıza afk kick yükleyin sonrada şunları yazarsınız belli bir süre geçtikten sonra
“We using Afk kick plugin and isn’t idle client. Users are playing only. “ yazın yada
Daha düzgün bir çeviriyle daha iyi anlatırsınız derdinizi yoksa o ban kalkmaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

GameTracker NR

yusuf yazdı: Çrş Nis 04, 2018 9:29 pm Hocam banı atan gametracker cs duragının serverlıstı degıl bu dun soyledım konu nr dediniz bhop serverimiz var 15 den assa dusmeyen server 15 kısı gormuyor nedenı oyun icindeki serverliste serverlerin kapalı gırılemıyor gorunmesı. Gametracker konusuna gelırsek ınternet uzerınde atarırsan bırden fazla sıtede cozum yolları mevcut ısterısen bı ornek atayım.

Serverınıza afk kick yükleyin sonrada şunları yazarsınız belli bir süre geçtikten sonra
“We using Afk kick plugin and isn’t idle client. Users are playing only. “ yazın yada
Daha düzgün bir çeviriyle daha iyi anlatırsınız derdinizi yoksa o ban kalkmaz
amx_super.cfg de afk yi 1 yaptım olurmu ? varsa eklenti paylaşırmısın hocam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

GameTracker NR

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Ban açtırmak zor diye biliyorum. GameTracker artık önemsenmemeli. Keyif alabileceğiniz ortamı sağlayın size yeter.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

yusuf
İletişim:

GameTracker NR

Mesaj gönderen yusuf »

Plugin Clantag Reklamlarını Plugin dosyasının içerisini açıp Replace ile değiştirebilirsiniz.. Yada arayip bulup degiştirebilirsiniz..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
Clan İsmi: Tengri

GameTracker NR

Mesaj gönderen tengrijail »

Gametracker artık banlarla ilgilenmiyor diye bilmekteyim yinede siz bi gametracker forumuna bakın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

'Ramazan
İletişim:

GameTracker NR

Mesaj gönderen 'Ramazan »

@JaveranGe zamanında TeamTR de aynı sorunu yaşamıştı .. gametrackerda ingilizce ticket açmıştım ve @Yek'-ta 'nın da yardımı dokunmuştu, ardından konu çözülmüştü.. oranın forumu da buraya benzer.. biri konuyu açtığı zaman bilmeyen bir - iki kişi yorum atıyor olmaz falan diye ama sorun halloluyor.. ingilizcenizin olması lazım ve size önerim google translate i kullanmayın veya herhangi bir translator'da cümle çevirmeye çalışmayın, ingilizce bilen birinden yardım isteyin o konuyu açsın konu hallolur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

GameTracker NR

'Ramazan yazdı: Çrş Nis 04, 2018 11:50 pm @JaveranGe zamanında TeamTR de aynı sorunu yaşamıştı .. gametrackerda ingilizce ticket açmıştım ve @Yek'-ta 'nın da yardımı dokunmuştu, ardından konu çözülmüştü.. oranın forumu da buraya benzer.. biri konuyu açtığı zaman bilmeyen bir - iki kişi yorum atıyor olmaz falan diye ama sorun halloluyor.. ingilizcenizin olması lazım ve size önerim google translate i kullanmayın veya herhangi bir translator'da cümle çevirmeye çalışmayın, ingilizce bilen birinden yardım isteyin o konuyu açsın konu hallolur
Hocam ingilizcem malesef yok. translate niye kullanmıyayım ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala