Kardesim kimsenin senin ustune geldigi yok daha dune kadar senle aramizda hicbir sıkıntı yoktu bos yere attigin iftiralar nedeniyle reklamlar nedeniyle aramiz bozuldu tamamen senin yaptigin birsey burda kimse bos yere suclamaz. Herkesin isi gucu var.tengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 11:41 am @noeldayi mevzu o değil o kadar sinir ediyorlarki üstümüze 4-5 klan birleşip yuruyorlar bu insanlardan artık bıktım.bu insanlar davranışlarından anladığım kadarıyla küçük klanlar.
TengriJail Reklamları ve Kurdukları Sistem
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
@ARZ* reklam atmadığımızı kaç kere söyledik tsnize gittik siz geldiniz söyledik. annemize ve atamıza küfür ettiniz ve ban yedik mrpatron benim için bitmiş bir klandır o günden sonra.DOSTluğunuza ihtiyacım asla yok.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Ates olmayan yerden duman cikmazmis ve insanlar dumandan rahatsiz oluyor belliki. Yoksa kim sizle ugrasir ki?tengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 11:41 am @noeldayi mevzu o değil o kadar sinir ediyorlarki üstümüze 4-5 klan birleşip yuruyorlar bu insanlardan artık bıktım.bu insanlar davranışlarından anladığım kadarıyla küçük klanlar.
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Bunu soylemek icin mi kayit oldun?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Bind yapmak okadar basit değil csdde panel otobindi bozuyo bi şekilde geçirmişse csdde bind yasak diger konuları okumadım ama nick reklam flood reklam csd yonetimini ilgilendirmiyor
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Biz atamiza veya sizin ailenize kufurmu ettik? Reklam gecmedigniz hakkinizda dediniz bizde evet tamam kardesim dedik hatta bir saldiri olayinizda sizi ben kurtardim diyebilirim.Sizin reklam atmadigniza inanmistim ama bu kadar serverede olmaz diye dusundum ama hala biz atmadik diorsaniz atmamissinizdir bizde size saldiri atmafim zaten ip kontrolleri şikayet bölümü acilidgi zmn bidaha konu acarsiniz ins kontroller yapilir.tengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 12:15 pm @ARZ* reklam atmadığımızı kaç kere söyledik tsnize gittik siz geldiniz söyledik. annemize ve atamıza küfür ettiniz ve ban yedik mrpatron benim için bitmiş bir klandır o günden sonra.DOSTluğunuza ihtiyacım asla yok.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: PatronClan
siz sadece ts mize gelip furien modun size ait olduğunu solediniz ben size anlatırken sadece kişiye laf attım sen ana ya sövüp cıktınız yalancılık iyi değildirtengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 12:15 pm @ARZ* reklam atmadığımızı kaç kere söyledik tsnize gittik siz geldiniz söyledik. annemize ve atamıza küfür ettiniz ve ban yedik mrpatron benim için bitmiş bir klandır o günden sonra.DOSTluğunuza ihtiyacım asla yok.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
@Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta
Konuyu kitlermisiniz yoksa tartışma daha çok uzayacak diğer kişilerin arasında...
Konuyu kitlermisiniz yoksa tartışma daha çok uzayacak diğer kişilerin arasında...
Linklerini gizle |
Gerekli önlem gün içinde bildirilecektir.
Linklerini gizle |