Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TengriJail Reklamları ve Kurdukları Sistem

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Şefo

Mesaj gönderen Şefo »

tengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 10:35 am @bybulut55 hayaller dünyasında yaşıyorlar.
Hayaller dünyasımı? Bu kadar kişi cs.84 reklamını görüyor ve hayaller dünyasında yaşıyor. Bence hayal dünyasında olan sizsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
Clan İsmi: Tengri

Mesaj gönderen tengrijail »

@Şefo yan hesaptan çıkış yap ve orjinal hesabına gir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Şefo

Mesaj gönderen Şefo »

tengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 10:39 am @Şefo yan hesaptan çıkış yap ve orjinal hesabına gir.
Bu benim orjinal hesabım inanmıyorsan o senin sorunun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

bybulut55 yazdı: Pzr Mar 25, 2018 10:35 am Bindi nasıl yapmış acaba
Bind yapmak çok kolay. Bind pluginlerini editleyip yaparsınız.

Hayal dünyasıymış. ss kanıtlı konuşuyoruz. Bir daha video olarakta alacağım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Clan sahipleri ne derse desin karsi tarafa kabul ettiremeyecektir. Boylesine basit bir oyunda bile bu kadar dusman toplamak takdir edilesi. Atilan reklamlar konusuna katiliyorum ama herhangi bir yaptirimi olmadigi icin bu konunun uzatilmamasindan yanayim. Hic yoktan uyari almanizi istemem. (Nick engelleyici eklenti kurup reklamlarin onune az da olsa gecebilirsiniz) @Levelsiz @KG51

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Şimdi nerden baksak 7-8 server sahibi Tengri Jailbreak hakkında düşündüklerini ve kafasından geçenleri bildirmiş, ama ben şunuda ekliyim hiçbir sunucudan asla slot ve komutcu seviyeniz yüksek olamaz özelliklede eski muşterilerden cs18 ve cs7'den adamlar nerden baksanız 3-4 senedir burada ve siz daha 1 senedir buradasınız ama siz "Bizim slotlarımız ve kmtlarımız daha cok bizde kalite bol, adam bol" kafası...
Bunu bi kenara atıp her serverla kavga etmeyi bırakıp onlarla ortam yapmaya girişseniz sizden nefret etmek yerine sevinç duyarlar ve sizleride herhangi bi etkinlik yaptıklarında çağırırlar...
7/24 Kurucu,yönetim kitlesi olan bir klanız diyosunuz istesem şuanda mrpatron veya hanedan gaming vb. sunucuların sahiplerini tanıyorum oraya gider istersem full 32/32 yaparım ama istemediğim ve uğraşmaya üşendigim için yapmıyorum, biz burada biz yarış içerisinde değil;
- Dostluk,
- Aile,
- Kardeşlik ortamı kurmaya çalışıyoruz.

Açılan konu hakkında benim düşüncem budur ha ama reklam atmak yasak değil giriş yapan kişilerin nickini değiştirmekte yasak değil ama bindli bir şekilde eğer ki bilinçli bir şekilde yani bilerek reklam atılıyorsa gidip bunun yasaklı olabileceğini düşünuyorum.
Sonuçta 7/24 adamların sunucularına geliyormuş rahatsız et, rahatsız et bir yana kadar olmalı.
Son karar ömer beyindir benim görüşüm budur iyi forumlar....

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JustR1x
Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Leader Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen JustR1x »

ShooTeR yazdı: Pzr Mar 25, 2018 10:58 am Şimdi nerden baksak 7-8 server sahibi Tengri Jailbreak hakkında düşündüklerini ve kafasından geçenleri bildirmiş, ama ben şunuda ekliyim hiçbir sunucudan asla slot ve komutcu seviyeniz yüksek olamaz özelliklede eski muşterilerden cs18 ve cs7'den adamlar nerden baksanız 3-4 senedir burada ve siz daha 1 senedir buradasınız ama siz "Bizim slotlarımız ve kmtlarımız daha cok bizde kalite bol, adam bol" kafası...
Bunu bi kenara atıp her serverla kavga etmeyi bırakıp onlarla ortam yapmaya girişseniz sizden nefret etmek yerine sevinç duyarlar ve sizleride herhangi bi etkinlik yaptıklarında çağırırlar...
7/24 Kurucu,yönetim kitlesi olan bir klanız diyosunuz istesem şuanda mrpatron veya hanedan gaming vb. sunucuların sahiplerini tanıyorum oraya gider istersem full 32/32 yaparım ama istemediğim ve uğraşmaya üşendigim için yapmıyorum, biz burada biz yarış içerisinde değil;
- Dostluk,
- Aile,
- Kardeşlik ortamı kurmaya çalışıyoruz.

Açılan konu hakkında benim düşüncem budur ha ama reklam atmak yasak değil giriş yapan kişilerin nickini değiştirmekte yasak değil ama bindli bir şekilde eğer ki bilinçli bir şekilde yani bilerek reklam atılıyorsa gidip bunun yasaklı olabileceğini düşünuyorum.
Sonuçta 7/24 adamların sunucularına geliyormuş rahatsız et, rahatsız et bir yana kadar olmalı.
Son karar ömer beyindir benim görüşüm budur iyi forumlar....
+1

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

Burda adamın fazla üzerine gelen insanlar var konuyu açıp server sahipleri yorum yapıyor ama serverleri olmayan hatta belkide başka hostdan adam olanda vardır belki. Konu kitlenmesi gerek aksi taktirde fazla karışır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

@tengrijail Burada küçük clan büyük clan tartışması yapamazsınız bu ortamda ne büyük clanlar geçip gitti.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
Clan İsmi: Tengri

Mesaj gönderen tengrijail »

@noeldayi mevzu o değil o kadar sinir ediyorlarki üstümüze 4-5 klan birleşip yuruyorlar bu insanlardan artık bıktım.bu insanlar davranışlarından anladığım kadarıyla küçük klanlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli