Cs 1.6 mı CS:GO mu ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 56
Haklısınız her oyunun içine ediyorlar biz küçükken böyle değildik ama
devir değişti

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. O durumda da artık ailesindeki banka kartlarından almaya başlarlar. Maalesef onlardan kurtuluşumuz yokrealgaming yazdı:csgo yuda almaya başladılar 10 yaşındaki çocuğun bilgisayarında csgo oluyorTeamTR yazdı:Anılaar, anılar. CS 1.6 en fazla 5 yıl daha gider sonrası CS:GO yada veletler gelir. Cs1.6 free olduğu için velet bastı. Bende sinir oluyorum onlara hele yaşı büyük komutçu arkadaşlarımız çıldırıyor o slotlardan.steamda mobil ödeme olmasaydı iyi olurdu

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Görürüz Konyalı Allah izin verirse buralarda olursak 5 sene sonra bu lafını hatırlatırım
Linklerini gizle |
-
bordan 1 sene önce görüşürz 2022TeamTR yazdı:Görürüz Konyalı Allah izin verirse buralarda olursak 5 sene sonra bu lafını hatırlatırım

Linklerini gizle |
-
CS 1.6 Candır hocam go ne ya ? Ruslarlamı bağıran manyaklarlamı uğraşcaksın.Ben bu pc yi toplayana kadar cs 1.6 hep internet kafede oynamışımdır.Csduragina girdikten sonra 1.6 ya bakış açım değişti.Hem CS GO hile çok yaygın.Kullandım kullanmadımda değil overwatchdan v.a.c ban yedim orası ayrı
.
Neyse dediğimiz gibi cs 1.6 ancak csdurağı kapanırsa 1.6 biter Türkiyede
Kalite nerde millet orda iyi akşamlar...

Neyse dediğimiz gibi cs 1.6 ancak csdurağı kapanırsa 1.6 biter Türkiyede

Linklerini gizle |
-
Yerinde açıklamaogibaba911 yazdı:CS 1.6 Candır hocam go ne ya ? Ruslarlamı bağıran manyaklarlamı uğraşcaksın.Ben bu pc yi toplayana kadar cs 1.6 hep internet kafede oynamışımdır.Csduragina girdikten sonra 1.6 ya bakış açım değişti.Hem CS GO hile çok yaygın.Kullandım kullanmadımda değil overwatchdan v.a.c ban yedim orası ayrı.
Neyse dediğimiz gibi cs 1.6 ancak csdurağı kapanırsa 1.6 biter TürkiyedeKalite nerde millet orda iyi akşamlar...

Linklerini gizle |