Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs 1.6 mı CS:GO mu ?

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
NeoXRage

Mesaj gönderen NeoXRage »

Evet arkadaşlar yıl oldu 2017 2018ede az kaldı. Gördüğüm kadarıyla cs 1.6da genel olarak baya bir oyuncu kaybı var sizce bunun sebebi nedir sunucu açmak istiyorum ama bu oyuncu düşüşünden kaynaklı bir tarafım açma diyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen Red »

cs1.6 da yönetim şekiliniz iyi olursa serveriniz dolar yok csgo açıcam diyorsanoz csgo serverleri 15 tatilde aktif olacak CSDurağında

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
NeoXRage

Mesaj gönderen NeoXRage »

Yönetimi güzel olan her yerde başarı vardır hocamda genel olarak cs1.6da oyunda düşüş var onu belirtmek istedim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red

Mesaj gönderen Red »

NeoXRage yazdı:Yönetimi güzel olan her yerde başarı vardır hocamda genel olarak cs1.6da oyunda düşüş var onu belirtmek istedim.
doğrudur bu aralar sınav haftası genel olarak düşüş var bu sebeple sınavlar bitince doluluklarda geri düzelir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

ZateN suanda yuksek olan serverler yazın clan toplayan serverler normal olarak kışında doluluk düşüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Şuan csgo olmasa emin olun cs 1.6 da 1 milyondan fazla oyuncu olurdu ama gel gelelim ki malesef csgo cs 1.6 da user kaybı yaşattırdı ama yinede ölmedi :D Cs 1.6 sınav haftası olmadığında okullar tatil olunca ve akşam 5-6 dan sonra fazla doluluk gösteriyor. Ama cs 1.6 dan şaşmayın derim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red

Mesaj gönderen Red »

sizofrenresul yazdı:Şuan csgo olmasa emin olun cs 1.6 da 1 milyondan fazla oyuncu olurdu ama gel gelelim ki malesef csgo cs 1.6 da user kaybı yaşattırdı ama yinede ölmedi :D Cs 1.6 sınav haftası olmadığında okullar tatil olunca ve akşam 5-6 dan sonra fazla doluluk gösteriyor. Ama cs 1.6 dan şaşmayın derim.
aynen hafta sonu ve hafta içi saat 6 7 gibi durumlar böyle oluyor :D en iyisi cs1.6 açın sınav haftasıda bitsin sürekli doluluk gösterir zaten
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

hpx'
Server Ip/DNS: 213.238.173.162
Clan İsmi: [F]arzet [K]i`

Mesaj gönderen hpx' »

Azmı okuldan kaçıp internet kafede arkadaşlarla cs 1.6 oynadık anılar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Anılaar, anılar. CS 1.6 en fazla 5 yıl daha gider sonrası CS:GO yada veletler gelir. Cs1.6 free olduğu için velet bastı. Bende sinir oluyorum onlara hele yaşı büyük komutçu arkadaşlarımız çıldırıyor o slotlardan.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red

Mesaj gönderen Red »

TeamTR yazdı:Anılaar, anılar. CS 1.6 en fazla 5 yıl daha gider sonrası CS:GO yada veletler gelir. Cs1.6 free olduğu için velet bastı. Bende sinir oluyorum onlara hele yaşı büyük komutçu arkadaşlarımız çıldırıyor o slotlardan.
csgo yuda almaya başladılar 10 yaşındaki çocuğun bilgisayarında csgo oluyor :D steamda mobil ödeme olmasaydı iyi olurdu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala