Evet arkadaşlar yıl oldu 2017 2018ede az kaldı. Gördüğüm kadarıyla cs 1.6da genel olarak baya bir oyuncu kaybı var sizce bunun sebebi nedir sunucu açmak istiyorum ama bu oyuncu düşüşünden kaynaklı bir tarafım açma diyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir.
Şuan csgo olmasa emin olun cs 1.6 da 1 milyondan fazla oyuncu olurdu ama gel gelelim ki malesef csgo cs 1.6 da user kaybı yaşattırdı ama yinede ölmedi Cs 1.6 sınav haftası olmadığında okullar tatil olunca ve akşam 5-6 dan sonra fazla doluluk gösteriyor. Ama cs 1.6 dan şaşmayın derim.
sizofrenresul yazdı:Şuan csgo olmasa emin olun cs 1.6 da 1 milyondan fazla oyuncu olurdu ama gel gelelim ki malesef csgo cs 1.6 da user kaybı yaşattırdı ama yinede ölmedi Cs 1.6 sınav haftası olmadığında okullar tatil olunca ve akşam 5-6 dan sonra fazla doluluk gösteriyor. Ama cs 1.6 dan şaşmayın derim.
aynen hafta sonu ve hafta içi saat 6 7 gibi durumlar böyle oluyor en iyisi cs1.6 açın sınav haftasıda bitsin sürekli doluluk gösterir zaten
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Anılaar, anılar. CS 1.6 en fazla 5 yıl daha gider sonrası CS:GO yada veletler gelir. Cs1.6 free olduğu için velet bastı. Bende sinir oluyorum onlara hele yaşı büyük komutçu arkadaşlarımız çıldırıyor o slotlardan.
TeamTR yazdı:Anılaar, anılar. CS 1.6 en fazla 5 yıl daha gider sonrası CS:GO yada veletler gelir. Cs1.6 free olduğu için velet bastı. Bende sinir oluyorum onlara hele yaşı büyük komutçu arkadaşlarımız çıldırıyor o slotlardan.
csgo yuda almaya başladılar 10 yaşındaki çocuğun bilgisayarında csgo oluyor steamda mobil ödeme olmasaydı iyi olurdu