ÇetinKurt yazdı:Bu doluluk sorunu bizdede mevcut.
serverde 9-8 | 6-5 Oynuyoruz..
eskiden böyle degildi..
Normalde Yönlendirme Sistemi Server sayısı 22 DEN 21 oldugu an Yön girip serveri fulleyip cıkıyor diye biliyorum.
dıger yon alan server sahıblerı ıle konustum onlarda bu durumdan cok şikayetci olduklarını söyledi.
Ama Gözüme bişey takıldı.
Sanki Yönlendirme sıra sıra giriyor. 30 dakika başka bi yönlendirmeli servere Fullenip sürekli oraya yön girerken diger taraftaki yönlendirmeli server boş olmasına ragmen yön Hicbir sekılde ufaktan bile olsa girmior Max 17 19 kişi takılıyorlar.
30 DAKİKA 50 Dakika sonra O Boş olan servere Yön giriyor busefer diger servere girmiyor Orası boşta kalıor ..
Sabah 10,11,12 12:30 OLUYOR Hicbir sekılde yönlendirme girmiyor . server d2 gibi hemen dolan bir mapta 6-6 oynuyorlar..
ama bazı ön iplere bakılacak olursak veya diger yönlendirmeli serverlerin bazıları catır catır doluluk gösteriyor. dedigim saate bize girmezken oranın sayısı 21 oldugu anda hemen takır takır spec Doluyor yön giriyor.
saat 1 2 oluor bi 15 dakika yön giriyor sonra tekrar aynı saat 3 4 oluyor bi yön giriyor gene aynı sorun .
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
Kardeşim ne yazıkki 1.6 artık maziye gömülmeye başlıyor yavaş yavaş bu şekilde olması gayet normal user tutmak bizim elimizde bundan 8.9 ay önce benim serverıma haftalık 25.000 user ziyaret ediyordu şimdi yarı yarıya indi gerisini sen düşün
Kardesm oyle deme . Csgo cıkmasaydı 1.6 Hala zirvelerdeydi. Yinede oyle tamam oyuncu sayısı azalmış olabilir.
Ama CSDuragi Gibi Kaliteli Ve dolulugu olan bir Saglam Firmanın böyle olmaması lazım . bizim elimizde olan birsey degıl. dolan serverler var 32 den assagıya ınmıor. ZAMANINDA CSD 50 tane server oldugunuda bılırdım.simdi bakıoruz 250 tane ıp mevcut. ip sayısıda cogaldıkca oyuncu sayısı azalıor buda bi etki aslında.
eskiden böyle degildi..
Normalde Yönlendirme Sistemi Server sayısı 22 DEN 21 oldugu an Yön girip serveri fulleyip cıkıyor diye biliyorum.
dıger yon alan server sahıblerı ıle konustum onlarda bu durumdan cok şikayetci olduklarını söyledi.
Sanki Yönlendirme sıra sıra giriyor. 30 dakika başka bi yönlendirmeli servere Fullenip sürekli oraya yön girerken diger taraftaki yönlendirmeli server boş olmasına ragmen yön Hicbir sekılde ufaktan bile olsa girmior Max 17 19 kişi takılıyorlar.
30 DAKİKA 50 Dakika sonra O Boş olan servere Yön giriyor busefer diger servere girmiyor Orası boşta kalıor ..
Sabah 10,11,12 12:30 OLUYOR Hicbir sekılde yönlendirme girmiyor . server d2 gibi hemen dolan bir mapta 6-6 oynuyorlar..
ama bazı ön iplere bakılacak olursak veya diger yönlendirmeli serverlerin bazıları catır catır doluluk gösteriyor. dedigim saate bize girmezken oranın sayısı 21 oldugu anda hemen takır takır spec Doluyor yön giriyor.
saat 1 2 oluor bi 15 dakika yön giriyor sonra tekrar aynı saat 3 4 oluyor bi yön giriyor gene aynı sorun .
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
Soyledıklerının Altına İmzamı Atarım Kardeşim Sımdı eskıden Yon Alan Serverler Hep Full Cekerdi Ama Artık Herkez Yon Aldıgı ıcın Haliyle Yonlendırmede Sunuculara Geç Gidiyor Ben 14 aydır yonlendırme kullanıyorum eskıden 30 kısıye kadar yon verıyordu ve bosaldımı anında doluyordu sonra yonlendırme alan swler cogalınca bunu 23 playere ındırdıler ve sımdı ıyıce cogalıncada artık sırada cogaldı halıyle bı sunucuya sıra gelene kadar 4-4 5-5 oynadıgımız oluyor ben bunun acıklamasını yaptım ama Ömer bey gece saat 01:30 da sw 30 kişi deyip konuyu kilit yaptı yanı konu acmamızın hiç bir anlamı yok ben serverımı artık d2 den baska maplarda dolduramıyorum ve server listesine baktıgımda cogu server zaten aynı durumda ama tatil desem gecen sene boyle bı sıkıntı olmadı duzelir diye beklıyoruz ama sanmıyorum bu moda kendınızı alıstırmaya bakın.
STH Gaming COMMUNITY Match System
Server ip : cs6.csduragi.net / 213.238.173.206 / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : http://www.sthgaming.org
eskiden böyle degildi..
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
Soyledıklerının Altına İmzamı Atarım Kardeşim Sımdı eskıden Yon Alan Serverler Hep Full Cekerdi Ama Artık Herkez Yon Aldıgı ıcın Haliyle Yonlendırmede Sunuculara Geç Gidiyor Ben 14 aydır yonlendırme kullanıyorum eskıden 30 kısıye kadar yon verıyordu ve bosaldımı anında doluyordu sonra yonlendırme alan swler cogalınca bunu 23 playere ındırdıler ve sımdı ıyıce cogalıncada artık sırada cogaldı halıyle bı sunucuya sıra gelene kadar 4-4 5-5 oynadıgımız oluyor ben bunun acıklamasını yaptım ama Ömer bey gece saat 01:30 da sw 30 kişi deyip konuyu kilit yaptı yanı konu acmamızın hiç bir anlamı yok ben serverımı artık d2 den baska maplarda dolduramıyorum ve server listesine baktıgımda cogu server zaten aynı durumda ama tatil desem gecen sene boyle bı sıkıntı olmadı duzelir diye beklıyoruz ama sanmıyorum bu moda kendınızı alıstırmaya bakın.
STH Gaming COMMUNITY Match System
Server ip : cs6.csduragi.net / 213.238.173.206 / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : http://www.sthgaming.org
aynen gecen sene vs yoktu boyle durumlar Belkide 3 ay Yaz sezonu Böyle olmuş olabilir ama yinede İp sayısı Artması Ve Yönlendirmeyi fazla kişilerin alması sorun yaratıor . suanda baktıgımızda nerdeyse 25 30 Server yönlendirme kullanıor . İnşallah Eskiye döner Koray kardesim . Burda Yapabılecegımız bısey yok ömer telli geregini inş yapar.
Hocam Bir Çok Sebebi Olabilir. Yönlendirme CS'yi Csdurağından Açtığınızda Olur. Ve Otomaik csyon.csduragi.com'a Yönlendirilir Ordan Sistem Hangi İp'yi Uygun Görürse O İp'ye Yönlendirilirsiniz. Bunun Sadece Saatlik Olarak Bakmayın. Diyelim 3 Saat Yön Size Verildi İse O 3 Saatte Sadece 10 Kişi Csyi Açsa 10 Kişi Gelicek Diye Birşeyde Yok. Ben Mesela Direk Yönlendirmeye Takılınca ESC Basıp Takıldığım Servere Giderim. Eskiden Az İp Vardı Az Yön Alan Vardı Ve Daha Çok Oynayan Vardı. Eskiden Cs77'yi Birşey Yapmadan Tak Diye Dolarken Şimdi ÖYle Değil. Şimdi 50 Server Yönlendirme Alsa Ortalama Oyuncu Sayısı 20 25 Diye Ele Alırsak 20 Server yönlendirme Alsa Belki 32 Olucak. Bunların Algoritması Çok Değişiktir.