Yönlendirme Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
Yönlendirme Sorunu
[@Bilinmeyen Etiket] kolay gelsin. Yönlendirmelerde sorun mu var ? user sayısı 23 kişinin altına düştüğü halde yönlendirme devreye girmiyor. 14-15 kişi ile oyunuyoruz. Lütfen ilgilenir misiniz.
ip : 213.238.173.208
ip : 213.238.173.208
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Yönlendirme Sorunu
@sener20 serverin bosalması csdurağının sorunu değil senin sorunun oyuncuyu sen tutacaksın her düştüğünde dolacak dıye birşey yok beklemeniz gerekicek.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
Yönlendirme Sorunu
@dozean biz 20 kişi zaten dolduruyoruz. Yönlendirmeyi alırkende 23 kişi altına düştügü zaman kendisi otomatik devreye giriyordu. Ki daha önce devreye giren şey şimdi neden girmiyor diye sordum sadece.dozean yazdı:@sener20 serverin bosalması csdurağının sorunu değil senin sorunun oyuncuyu sen tutacaksın her düştüğünde dolacak dıye birşey yok beklemeniz gerekicek.
Linklerini gizle |
Yönlendirme Sorunu
Sunucun otomatik doldurulacak gibi bir kaide yok. Yonlendirme 23 altinda calisir fakat dolu server sayisi ne kadar fazla ise okadar sansiniz var
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: İstanBull's
Yönlendirme Sorunu
Bildiğim kadarıyla Yön hizmeti şu şekilde
Şimdi önce ipleri sıraya koyarak örnek vermek gerekirse
213.238.173.1 : İlk önce yön hizmeti alan server ( Serverı doldurana kadar diğer sunuculara hizmet ağır gelir ) İlk öne bu server hizmet almaya başladı
213.238.173.2 : Üçüncü yön hizmeti alan server (Ağır ağır buraya gelir doldurur burası dolduktan sonra) Son hizmet alan kişiye hizmet başlar
213.238.173.3 : Dörtüncü yön hizmeti alan server (Sona kalan donakalır misali bu garibana tek tek gelir )
213.238.173.4 : İkinci yön hizmeti alan server (Sonra bu ip adresine hizmet çalışır burası dolmaya başladıktan sonra diğer ip adreslerine hizmet geçmeye başlar) sonuç olarak sırada bu var
Benim Yön hizmetindeki bilgim bu şekildedir yanlışım varsa Af buyurun
Şimdi önce ipleri sıraya koyarak örnek vermek gerekirse
213.238.173.1 : İlk önce yön hizmeti alan server ( Serverı doldurana kadar diğer sunuculara hizmet ağır gelir ) İlk öne bu server hizmet almaya başladı
213.238.173.2 : Üçüncü yön hizmeti alan server (Ağır ağır buraya gelir doldurur burası dolduktan sonra) Son hizmet alan kişiye hizmet başlar
213.238.173.3 : Dörtüncü yön hizmeti alan server (Sona kalan donakalır misali bu garibana tek tek gelir )

213.238.173.4 : İkinci yön hizmeti alan server (Sonra bu ip adresine hizmet çalışır burası dolmaya başladıktan sonra diğer ip adreslerine hizmet geçmeye başlar) sonuç olarak sırada bu var
Benim Yön hizmetindeki bilgim bu şekildedir yanlışım varsa Af buyurun
Linklerini gizle |
Yönlendirme Sorunu
Herkes yönlendirmeden şikayetçi ama dikkat etmediğiniz bir nokta var; gelen oyuncu için ne yaptınız? Ben admin tuttum serverda derseniz olmaz, düzenli olarak yaptığınız bir etkinlik var mıdır? Misal 16v16 etkinliği gibi veya top15 te çok vuranlara steam hediye gibi. Yönlendirme bir yere kadar vardır, elbet yöndeki oyuncu sayısıda düşer bunun sebebi de artık 1.6 nın yavaş yavaş bitmesi ve oyuncuların oynaması için bir sebebi olmaması. %100 dolan iplere bakın, düzenli etkinlik içerisindeler.
Birazda şu yön(!) den bakın, pro.csduragi.com bile gametrackerda geriledi, düzenli etkinlik düzenleyen cs2com onu geçmek üzere. Onlara giden yön ile size gelen yönün hiçbir farkı yok. Bu iş tamamı ile sizde bitiyor artık. Reklam için kolları sıvamanızı öneririm.
Birde yön işlemi için ipler birbiri ile bağlantılı, hangi ipnin doluluğu azalır ise yön ona göre bölünür. Siz serverı kapatıp açarsanız sistem kendi kafasında der ki bu ip şuanda boş hemen buraya yön vereyim, bir anda ip fullenebilir. Yani yön mümkün oldukça eşit dağıtılmaya çalışılıyor. Ama şöylede bir şey var, ilk defa yön alıyorsanız oyuncular bir anda gelir server fullenir, zamanla bu yön diğer yön alan ipler ile aynı konuma getirilir. Kazandığınız oyuncular cepte kaybettiğiniz oyuncular hala döner. Mevzu oyuncu kazanmanızda. Parayı vereyim oynasınlar çok yanlış bir düşüncedir.
Birazda şu yön(!) den bakın, pro.csduragi.com bile gametrackerda geriledi, düzenli etkinlik düzenleyen cs2com onu geçmek üzere. Onlara giden yön ile size gelen yönün hiçbir farkı yok. Bu iş tamamı ile sizde bitiyor artık. Reklam için kolları sıvamanızı öneririm.
Birde yön işlemi için ipler birbiri ile bağlantılı, hangi ipnin doluluğu azalır ise yön ona göre bölünür. Siz serverı kapatıp açarsanız sistem kendi kafasında der ki bu ip şuanda boş hemen buraya yön vereyim, bir anda ip fullenebilir. Yani yön mümkün oldukça eşit dağıtılmaya çalışılıyor. Ama şöylede bir şey var, ilk defa yön alıyorsanız oyuncular bir anda gelir server fullenir, zamanla bu yön diğer yön alan ipler ile aynı konuma getirilir. Kazandığınız oyuncular cepte kaybettiğiniz oyuncular hala döner. Mevzu oyuncu kazanmanızda. Parayı vereyim oynasınlar çok yanlış bir düşüncedir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Yönlendirme Sorunu
@Yek'-ta
Parayı vereyim oynasınlar çok yanlış bir düşünce midir ?
Parayı vereyim oynasınlar çok yanlış bir düşünce midir ?
Linklerini gizle |
Yönlendirme Sorunu
@uzman59 nasıl anladın bilmiyorum Şükrü abi, benim kast ettiğim yönlendirmeden gelen oyuncunun paralı oyuncu gözü ile bakılması. Belki @sener20 bunu kast etti belki kastetmedi, ama böyle düşünüp bana yazan baya kişi var. Oyuncular için ne yapıyorsun diyorum, işim dolayısı ile ilgilenemiyorum yazıyor bana adam. Sen gelen oyuncuyu memnun etmez isen serverın dolmasını bekleyemezsin, sayısız oyuncu dönmüyor ortada. Benim kast ettiğim budur. Bir şeyler olsun ki oyuncu olsun.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
Yönlendirme Sorunu
Bu doluluk sorunu bizdede mevcut.
serverde 9-8 | 6-5 Oynuyoruz..
eskiden böyle degildi..
Normalde Yönlendirme Sistemi Server sayısı 22 DEN 21 oldugu an Yön girip serveri fulleyip cıkıyor diye biliyorum.
dıger yon alan server sahıblerı ıle konustum onlarda bu durumdan cok şikayetci olduklarını söyledi.
Ama Gözüme bişey takıldı.
Sanki Yönlendirme sıra sıra giriyor. 30 dakika başka bi yönlendirmeli servere Fullenip sürekli oraya yön girerken diger taraftaki yönlendirmeli server boş olmasına ragmen yön Hicbir sekılde ufaktan bile olsa girmior Max 17 19 kişi takılıyorlar.
30 DAKİKA 50 Dakika sonra O Boş olan servere Yön giriyor busefer diger servere girmiyor Orası boşta kalıor ..
Sabah 10,11,12 12:30 OLUYOR Hicbir sekılde yönlendirme girmiyor . server d2 gibi hemen dolan bir mapta 6-6 oynuyorlar..
ama bazı ön iplere bakılacak olursak veya diger yönlendirmeli serverlerin bazıları catır catır doluluk gösteriyor. dedigim saate bize girmezken oranın sayısı 21 oldugu anda hemen takır takır spec Doluyor yön giriyor.
saat 1 2 oluor bi 15 dakika yön giriyor sonra tekrar aynı saat 3 4 oluyor bi yön giriyor gene aynı sorun .
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
eskiden böyle degildi..
Normalde Yönlendirme Sistemi Server sayısı 22 DEN 21 oldugu an Yön girip serveri fulleyip cıkıyor diye biliyorum.
dıger yon alan server sahıblerı ıle konustum onlarda bu durumdan cok şikayetci olduklarını söyledi.
Sanki Yönlendirme sıra sıra giriyor. 30 dakika başka bi yönlendirmeli servere Fullenip sürekli oraya yön girerken diger taraftaki yönlendirmeli server boş olmasına ragmen yön Hicbir sekılde ufaktan bile olsa girmior Max 17 19 kişi takılıyorlar.
30 DAKİKA 50 Dakika sonra O Boş olan servere Yön giriyor busefer diger servere girmiyor Orası boşta kalıor ..
Sabah 10,11,12 12:30 OLUYOR Hicbir sekılde yönlendirme girmiyor . server d2 gibi hemen dolan bir mapta 6-6 oynuyorlar..
ama bazı ön iplere bakılacak olursak veya diger yönlendirmeli serverlerin bazıları catır catır doluluk gösteriyor. dedigim saate bize girmezken oranın sayısı 21 oldugu anda hemen takır takır spec Doluyor yön giriyor.
saat 1 2 oluor bi 15 dakika yön giriyor sonra tekrar aynı saat 3 4 oluyor bi yön giriyor gene aynı sorun .
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: İstanBull's
Yönlendirme Sorunu
Kardeşim ne yazıkki 1.6 artık maziye gömülmeye başlıyor yavaş yavaş bu şekilde olması gayet normal user tutmak bizim elimizde bundan 8.9 ay önce benim serverıma haftalık 25.000 user ziyaret ediyordu şimdi yarı yarıya indi gerisini sen düşünÇetinKurt yazdı:Bu doluluk sorunu bizdede mevcut.
eskiden böyle degildi..
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |