ts3 yetki sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 31
ts3 yetki sorunu
İyi Akşamlar , ts3 de yetki ayarlarken gereken dürtme ve dürtme gücünü ayarlamaya çalıştığımda error hatası veriyor , diğer yetkilerde böyle bir sorun yok .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
ts3 yetki sorunu
Bütün permlerdemi yoksa sadece 1 permdemi ?H I T L E R yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:45 pm İyi Akşamlar , ts3 de yetki ayarlarken gereken dürtme ve dürtme gücünü ayarlamaya çalıştığımda error hatası veriyor , diğer yetkilerde böyle bir sorun yok .
Linklerini gizle |
-
ts3 yetki sorunu
Tüm permlerde aynı sorun var , tsdeki en üst yetki benim gizli yetkim .
Biryerde hata yaptım gözümden kaçtı şimdi ortalık dahada karıştı
Biryerde hata yaptım gözümden kaçtı şimdi ortalık dahada karıştı
Linklerini gizle |
-
-
ts3 yetki sorunu
Sorunu daha detaylıca anlatayım , tsde güvenlik amaçlı gizli yetki , oda silme , yetkileri düzenleme gibi özellikler gizli yetkimde ve ben hariç kimse yetkileri düzenleyemiyor.
Yetkileri ayarlarken ,Fısıltı gücünden tutun oda düzenleme , oda silme vs.... Herşeyi ayarlayabiliyorum ama dürtme gücünü ne ayarlayabiliyorum ne kaldırabiliyorum. ilk koyduğum gibi kaldı diğer herşeyi değiştirebiliyorum sadece dürtme gücünde bu sorun mevcut .
Yetki düzenleme gücü vermemiş olsam ; diğer yetkileri ayarlayabiliyorum , dürtme gücünü ayarlamak için farklı bir düzenleme gücünede ihtiyaç duyulmuyor diye biliyorum .
Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar ts79 a gelebilirler ,şimdiden teşekkürler
Yetkileri ayarlarken ,Fısıltı gücünden tutun oda düzenleme , oda silme vs.... Herşeyi ayarlayabiliyorum ama dürtme gücünü ne ayarlayabiliyorum ne kaldırabiliyorum. ilk koyduğum gibi kaldı diğer herşeyi değiştirebiliyorum sadece dürtme gücünde bu sorun mevcut .
Yetki düzenleme gücü vermemiş olsam ; diğer yetkileri ayarlayabiliyorum , dürtme gücünü ayarlamak için farklı bir düzenleme gücünede ihtiyaç duyulmuyor diye biliyorum .
Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar ts79 a gelebilirler ,şimdiden teşekkürler
Linklerini gizle |
-
ts3 yetki sorunu
O zaman siz kendinize fısıltı gücü olarak 9999999 yapmamışsınız sorun bu.
Linklerini gizle |
-
ts3 yetki sorunu
Fısıltı gücünü kullanmadığım için vermemiştim ,verdim .FearLess yazdı: Sal Oca 22, 2019 12:56 am O zaman siz kendinize fısıltı gücü olarak 9999999 yapmamışsınız sorun bu.
Sonuç aynı
Linklerini gizle |
-
ts3 yetki sorunu
Kendinize dürtme güçlerini 999999 verin? yada daha önceden verdiniz mi?
Linklerini gizle |