TS3 Kira Sıkıntısı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4496
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
TS3 Kira Sıkıntısı
Merhaba,
[@Bilinmeyen Etiket] şuanda para sıkıntısı çekiyoruz ts kirasi için acaba yarın akşam saat 8'e kadar zaman tanımanız mümkünmüdür ?
@Yek'-ta @Taha Demirbaş @PaZee acaba konuyu ömer beye iletirmisiniz ?
[@Bilinmeyen Etiket] şuanda para sıkıntısı çekiyoruz ts kirasi için acaba yarın akşam saat 8'e kadar zaman tanımanız mümkünmüdür ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
TS3 Kira Sıkıntısı
Facebook Üzerinden iletişime geçiniz veya omer@csduragi.com 'a mail atınız inş yardımcı olurlar.
Linklerini gizle |
-
TS3 Kira Sıkıntısı
Ödeme bildirimide atıtk zaten umarım yardımcı olurlarNuriReisHDYoutuber yazdı:Facebook Üzerinden iletişime geçiniz veya omer@csduragi.com 'a mail atınız inş yardımcı olurlar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
TS3 Kira Sıkıntısı
1 2 Gün ödeme Zamanı tanıorlar die biliyorum .
Ayarlarsın ozamana kadar umarım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
TS3 Kira Sıkıntısı
olurlar büyük ihtimalleShooTeR yazdı:Ödeme bildirimide atıtk zaten umarım yardımcı olurlarNuriReisHDYoutuber yazdı:Facebook Üzerinden iletişime geçiniz veya omer@csduragi.com 'a mail atınız inş yardımcı olurlar.
Linklerini gizle |
-
TS3 Kira Sıkıntısı
Eğer uzatamazsak size sizin couparmy tssini 2 klan olarak kullanmayı talep edicektim ama hadi hayırlısı bakalım ömer beyden cevap bekliyoruz.ÇetinKurt yazdı:1 2 Gün ödeme Zamanı tanıorlar die biliyorum .
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
TS3 Kira Sıkıntısı
@noeldayi @ShooTeR Yapabileceğimiz bir şey varsa ?ShooTeR yazdı:Merhaba,
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
TS3 Kira Sıkıntısı
Eğer teamspeak adresiniz kapanırsa mutlaka kiralığa düşecektir kiralığa düşme zamanına kadar paranızı ayarlayıp düşünce tekrar alabilirsiniz . Eğer team speak sorununuz devam ederse ts45 adresimizde sizleri misafir ederiz . Csdurağı oyuncularına kapımız sonuna kadar açıktırShooTeR yazdı:Eğer uzatamazsak size sizin couparmy tssini 2 klan olarak kullanmayı talep edicektim ama hadi hayırlısı bakalım ömer beyden cevap bekliyoruz.ÇetinKurt yazdı:1 2 Gün ödeme Zamanı tanıorlar die biliyorum .
Linklerini gizle |
-
TS3 Kira Sıkıntısı
He bu arada beyler diyelim parayı yatırdık ödeme bildirimini açtık bakiye varmi diye kontrol ederlerken ödeme bildirimlerinemi bakıyorlar önce direk bakiyeyemi ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
TS3 Kira Sıkıntısı
Kiraya cıktıgı anda Ne malum Hemen baskası tarafından cekilmemesi ?HEPAR yazdı:Eğer teamspeak adresiniz kapanırsa mutlaka kiralığa düşecektir kiralığa düşme zamanına kadar paranızı ayarlayıp düşünce tekrar alabilirsiniz . Eğer team speak sorununuz devam ederse ts45 adresimizde sizleri misafir ederiz . Csdurağı oyuncularına kapımız sonuna kadar açıktırShooTeR yazdı:Eğer uzatamazsak size sizin couparmy tssini 2 klan olarak kullanmayı talep edicektim ama hadi hayırlısı bakalım ömer beyden cevap bekliyoruz.ÇetinKurt yazdı:1 2 Gün ödeme Zamanı tanıorlar die biliyorum .
Ayrıca konuya neden atladınız hemen anlamadım.
Arkadas belki Ts27 yi istiyor nerden Cıkarttınız ts45 i
Kötü anlamda söylemiyorum Gerek yok böyle seylere ne demek istedigimi az cok anlamıssınızdır..
iyi forumlar
Linklerini gizle |