ShooTeR yazdı:He bu arada beyler diyelim parayı yatırdık ödeme bildirimini açtık bakiye varmi diye kontrol ederlerken ödeme bildirimlerinemi bakıyorlar önce direk bakiyeyemi ?
siz Gereken miktarda parayı Hesabınıza atın günü geldiginde Sistem otomatik Yetkililer tarafından uzatılacaktır.
ShooTeR yazdı:He bu arada beyler diyelim parayı yatırdık ödeme bildirimini açtık bakiye varmi diye kontrol ederlerken ödeme bildirimlerinemi bakıyorlar önce direk bakiyeyemi ?
siz Gereken miktarda parayı Hesabınıza atın günü geldiginde Sistem otomatik Yetkililer tarafından uzatılacaktır.
Bugun son ödeme gunuydu arkadaşla şimdi görustum halledelim falan dedi ama cevabını bekliyorum yatırmaya gitti herhalde..
Taha Demirbaş yazdı:Sistem bakiyeye bakar varsa uzatır yoksa alır. Sadece yetkililer tarafından bakiye eklenmektedir.
Hayır demek istedigim ödeme bildirimi yapılınca eklenmesi sure aldığı için sabah önce ödeme bildirimimi kontrol edilir yoksa direk bakiye varmı yokmu diyemi kontrol ederler ?
Şöyle söyleyeyim. Zaman gelmeden toparlayamayacaksanız şuanda ödeme bildiriminden durumla ilgili bildiri atın. zaman verin. yetkililer uygunsa işlem yaparlar.
Taha Demirbaş yazdı:Şöyle söyleyeyim. Zaman gelmeden toparlayamayacaksanız şuanda ödeme bildiriminden durumla ilgili bildiri atın. zaman verin. yetkililer uygunsa işlem yaparlar.
Şuanda parası yatırıldı ödeme bildirimide yapıldı 11 tl kesti ancak 50 krş eksik onuda ömer beyden istedik umarım verirler.
ShooTeR yazdı:
Eğer uzatamazsak size sizin couparmy tssini 2 klan olarak kullanmayı talep edicektim ama hadi hayırlısı bakalım ömer beyden cevap bekliyoruz.
Eğer teamspeak adresiniz kapanırsa mutlaka kiralığa düşecektir kiralığa düşme zamanına kadar paranızı ayarlayıp düşünce tekrar alabilirsiniz . Eğer team speak sorununuz devam ederse ts45 adresimizde sizleri misafir ederiz . Csdurağı oyuncularına kapımız sonuna kadar açıktır
Kiraya cıktıgı anda Ne malum Hemen baskası tarafından cekilmemesi ?
Ayrıca konuya neden atladınız hemen anlamadım.
Arkadas belki Ts27 yi istiyor nerden Cıkarttınız ts45 i
Kötü anlamda söylemiyorum Gerek yok böyle seylere ne demek istedigimi az cok anlamıssınızdır..
iyi forumlar
Siz nasıl bir kişisiniz adama eğer ödeyemezsen oyuncuların mağdur olmasın gel bizim tsmizde bulun diyorum . Sizi ne ilgilendiriyor .
Tssi kapanırsa geri alır alamassa alana kadar misafirimiz olurdu yok kardeş iyilikte yaramıyor burdakilere kalsın .
HEPAR yazdı:
Eğer teamspeak adresiniz kapanırsa mutlaka kiralığa düşecektir kiralığa düşme zamanına kadar paranızı ayarlayıp düşünce tekrar alabilirsiniz . Eğer team speak sorununuz devam ederse ts45 adresimizde sizleri misafir ederiz . Csdurağı oyuncularına kapımız sonuna kadar açıktır
Kötü anlamda söylemiyorum Gerek yok böyle seylere ne demek istedigimi az cok anlamıssınızdır..
iyi forumlar
Siz nasıl bir kişisiniz adama eğer ödeyemezsen oyuncuların mağdur olmasın gel bizim tsmizde bulun diyorum . Sizi ne ilgilendiriyor .
Tssi kapanırsa geri alır alamassa alana kadar misafirimiz olurdu yok kardeş iyilikte yaramıyor burdakilere kalsın .
Dostlarım kavga etmenize gerek yok kirasini yatırdık kısmet olursa inşallah.
ÇetinKurt yazdı:
iyi forumlar
Dostlarım kavga etmenize gerek yok kirasini yatırdık kısmet olursa inşallah.
Dostum dedigimi çarpıtıyor benim demek istedigim eger bir sorun olurda kapatılırsa . Açana kadar bizim kendi tsmizde oyuncuların misafirimiz olur oyuncuds kaybetmezsin sonra biz senin tsnede yardım ederdik vs..
Ama burda karalanıyorum.