Yönlendirme Taşıma
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : Özcan Örs
- Gönderilme zamanı: : Pzr Ağu 04, 2019 4:33 pm
- Oylama: :
- .S'c!neLy*, Aconyonn, Adada, Ayaz Hepyek, By.King ►EmrullaH◄, ByBuLuT ☪, ByKieL*, CivilEngineer, Colditz, DarkThrone, Edede, Emre Gezer, Erhan1232YARDIM, F O U R, F.T.H, Fatih ~ EjderYa, GökhanREYHAN, Kadir Erdem, Kaybetmeyen, LoseBasgan, Meczup, Odada, Ruless, Sevdan7Beni, ShooTeR, StVaveyla, TRKOruMA, Taha Demirbaş, ZArchiver, [B.O.S.S]>>>, ` White*, atessinoqluu1, behind the dark, burakxd383, cazi53, delyy, ediz, gLoRy~KsK, hayku, idede, istiklal_lin, kadir3449, leonhifi, omertas14544, prusyasiyah, ulyoS, yu2uf, yusufrone21, Özcan Örs, İsede
- Serhat Öndeş, Skip, omar
- Status: : Geçersiz
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Yönlendirme Taşıma
Selamun aleykum arkadaşlar,
Tekrardan mükemmel bir talep ile karşınıza geldim eminim bir sürü insanin seveceği bir talep.
Çoğu kişi yeni bir ip geçmek istiyor fakat yönlendirmesi var diye beklemek zorunda kalıyor bende dahil on ip ye geçmek için pro mun yönlendirmesinin bitmesini beklemek zorundayım. Ancak öyle olsun istemiyorum siz güzel insanların desteği ile bunu kökten çözebiliriz.
Başlıkta belirttiğim gibi YÖNLENDİRME TAŞIMA gelmesi tüm klanlara ve server lara süper olacak. Ip tasima geliyor bunu komple taşımak daha iyi olacaktır. Burda herkesin oyu lazım elbet ancak bu mümkün müdür? Yetkililer bizi ilk sefer de aydınlatır ise süper olur.
Tekrardan mükemmel bir talep ile karşınıza geldim eminim bir sürü insanin seveceği bir talep.
Çoğu kişi yeni bir ip geçmek istiyor fakat yönlendirmesi var diye beklemek zorunda kalıyor bende dahil on ip ye geçmek için pro mun yönlendirmesinin bitmesini beklemek zorundayım. Ancak öyle olsun istemiyorum siz güzel insanların desteği ile bunu kökten çözebiliriz.
Başlıkta belirttiğim gibi YÖNLENDİRME TAŞIMA gelmesi tüm klanlara ve server lara süper olacak. Ip tasima geliyor bunu komple taşımak daha iyi olacaktır. Burda herkesin oyu lazım elbet ancak bu mümkün müdür? Yetkililer bizi ilk sefer de aydınlatır ise süper olur.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Yönlendirme Taşıma
Evet ama bakıyorum da önceden bu konuya sevinen insanlar şuan oy vermiyor anlamış değilim ama bakalım hayırlısı gelir ise çok ama çok iyi olur 
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme Taşıma
Haklısın . Yapılan ödemeler az bir miktar değil. Bu konuda yardımcı olunmali. 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yönlendirme Taşıma
Kesinlikle.yu2uf yazdı: Çrş Ağu 07, 2019 2:09 pm Haklısın . Yapılan ödemeler az bir miktar değil. Bu konuda yardımcı olunmali.![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs22.csduragı.com
- Clan İsmi: T-IM
Yönlendirme Taşıma
zor bırsey gıbı gorunmuyor eger teferruatlıysa omer tellı tasımanın neden mumkun olmadıgını acıklamalıkı bırdaha aynı konu acılmasın.. server sahıplerını memnun edecek bır konu inş olumlu sonuclanır
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yönlendirme Taşıma
Bu talep için herhangi bir karar var mı ? Bir çok klan lideri ile görüştük herkes gelmesi tarafında? Peki ya yönetimin herhangi bir cevabı olacak mı ?
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
- İletişim:
Yönlendirme Taşıma
Peki ya yönlendirme stokları ne zaman açılacak herhangi bir bilgi var mı? Yasaklar vs yakında gelecektir. Ve eğer ki stoklar açılırsa ne kadar zaman içinde aktif olacaktır.
Linklerini gizle |