Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Şikayet bölülü kapalı malum. Burada en fazla 3 5 kişia daha gelir yorum yapar ama sonuca ulaşacağınızı sanmıyorum. omer@csduragi.com adresinden kanıtlarla birlikte güzel bir üslupla şikayetinizi belirtirseniz sonuca varabilirsiniz. Gerekli görüldüğü taktirdr tabi.
En son SAR HOŞ OLALIM 义 tarafından Cum Oca 11, 2019 6:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SAR HOŞ OLALIM 义 yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:22 pm
Şikayet bölülü kapalı malum. Burada en fazla 3 5 kişia daha gelir yorum yapar ama sonuca ulaşacağınızı sanmıyorum. omer@gmail.com adresinden kanıtlarla birlikte güzel bir üslupla şikayetinizi belirtirseniz sonuca varabilirsiniz. Gerekli görüldüğü taktirdr tabi.
kardesim biliyoruz sikayet bölünü kapalı burda ömer beye şahsi küfürler argo var ts3 ismini bakarsan anlarsın..
Şikayet bölülü kapalı malum. Burada en fazla 3 5 kişia daha gelir yorum yapar ama sonuca ulaşacağınızı sanmıyorum. omer@csduragi.com adresinden kanıtlarla birlikte güzel bir üslupla şikayetinizi belirtirseniz sonuca varabilirsiniz. Gerekli görüldüğü taktirdr tabi.
burda şikayet bölümü kapali gibi bir ilgisi yok ömer telli beyin şahşina küfürler ediliyor zaten 1 saat önce ömer bey bu tayfa gelir özür dilerler biz yapmadik felan derler fln gibi söyledi
burda şikayet bölümü kapali gibi bir ilgisi yok ömer telli beyin şahşina küfürler ediliyor zaten 1 saat önce ömer bey bu tayfa gelir özür dilerler biz yapmadik felan derler fln gibi söyledi
Omer Telli Diger Serverlerini Kapatdi 1-2 Serveri Kaldi Ts42'i Bi Tane Daha Tssi Var Onuda Bulunca Aticam.