Yine Ts42 Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
Yine Ts42 Hk.
ÖNCE BİZE DOST ŞEKLİNDE YAKLAŞIP SONRA KLANIMIZ KAPANDIĞI ZAMAN YANIMIZA GELİP DALGA GEÇEN ŞAHISLARA SÖYLÜYORUM YILMADIK GELİP YANIMA SENİ CSDURAGINDA BARINDIRMAYACAM DEMEYİN HER TÜRLÜ SEÇENEĞİ KULLANIRIZ .

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yine Ts42 Hk.
Hem Csd'de Bariniyon Hemde Firmanin Sahibine Kufur Ediyonuz Nasil Bi Kafa Arkdas Sizde ? Nasil Biz Sizle Arkdas Olalim.KaraPrens !' yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:44 pm ÖNCE BİZE DOST ŞEKLİNDE YAKLAŞIP SONRA KLANIMIZ KAPANDIĞI ZAMAN YANIMIZA GELİP DALGA GEÇEN ŞAHISLARA SÖYLÜYORUM YILMADIK GELİP YANIMA SENİ CSDURAGINDA BARINDIRMAYACAM DEMEYİN HER TÜRLÜ SEÇENEĞİ KULLANIRIZ .![]()
Biz Din'ne Kufur Edenlerle Arkadas Asla Olmayiz !
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Yine Ts42 Hk.
Size şöyle söyliyim gidin rede alın çıkın aptalların dolu olduğu bir yer ve 20 TL verip adama küfür ediyorlar
Boss konusuna değinecem biraz kendisi ile sohbet ederdik iyiydi bu forumdan yasaklanma olaylarından sonra gelip benden hesabımı vs. istediği oldu demekki amacımı belliymiş neyse akşama ip bekliyenler olacaktır
Boss konusuna değinecem biraz kendisi ile sohbet ederdik iyiydi bu forumdan yasaklanma olaylarından sonra gelip benden hesabımı vs. istediği oldu demekki amacımı belliymiş neyse akşama ip bekliyenler olacaktır

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Yine Ts42 Hk.
Saolun her akşam gülüyoruzKaraPrens !' yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:44 pm ÖNCE BİZE DOST ŞEKLİNDE YAKLAŞIP SONRA KLANIMIZ KAPANDIĞI ZAMAN YANIMIZA GELİP DALGA GEÇEN ŞAHISLARA SÖYLÜYORUM YILMADIK GELİP YANIMA SENİ CSDURAGINDA BARINDIRMAYACAM DEMEYİN HER TÜRLÜ SEÇENEĞİ KULLANIRIZ .![]()
Linklerini gizle |
-
Yine Ts42 Hk.
MANAFOR TS42 E GELİP AGA BEN SİZ OLDUĞUNUZU BİLMİYODUM BİLSEYDİM YAPMAZDIM DEDİĞİNİ UNUTMADIM 2 YÜZLÜ OLMA ADAM GİBİ ADAMLIĞINI YAŞA !MANAFOR* yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:46 pmHem Csd'de Bariniyon Hemde Firmanin Sahibine Kufur Ediyonuz Nasil Bi Kafa Arkdas Sizde ? Nasil Biz Sizle Arkdas Olalim.KaraPrens !' yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:44 pm ÖNCE BİZE DOST ŞEKLİNDE YAKLAŞIP SONRA KLANIMIZ KAPANDIĞI ZAMAN YANIMIZA GELİP DALGA GEÇEN ŞAHISLARA SÖYLÜYORUM YILMADIK GELİP YANIMA SENİ CSDURAGINDA BARINDIRMAYACAM DEMEYİN HER TÜRLÜ SEÇENEĞİ KULLANIRIZ .![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Yine Ts42 Hk.
Paranızı çope atmayı nakadar seviyosunuzKaraPrens !' yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:44 pm ÖNCE BİZE DOST ŞEKLİNDE YAKLAŞIP SONRA KLANIMIZ KAPANDIĞI ZAMAN YANIMIZA GELİP DALGA GEÇEN ŞAHISLARA SÖYLÜYORUM YILMADIK GELİP YANIMA SENİ CSDURAGINDA BARINDIRMAYACAM DEMEYİN HER TÜRLÜ SEÇENEĞİ KULLANIRIZ .![]()

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yine Ts42 Hk.
Ne Diyo Bu ArkadasKaraPrens !' yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:49 pmMANAFOR TS42 E GELİP AGA BEN SİZ OLDUĞUNUZU BİLMİYODUM BİLSEYDİM YAPMAZDIM DEDİĞİNİ UNUTMADIM 2 YÜZLÜ OLMA ADAM GİBİ ADAMLIĞINI YAŞA !MANAFOR* yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:46 pmHem Csd'de Bariniyon Hemde Firmanin Sahibine Kufur Ediyonuz Nasil Bi Kafa Arkdas Sizde ? Nasil Biz Sizle Arkdas Olalim.KaraPrens !' yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:44 pm ÖNCE BİZE DOST ŞEKLİNDE YAKLAŞIP SONRA KLANIMIZ KAPANDIĞI ZAMAN YANIMIZA GELİP DALGA GEÇEN ŞAHISLARA SÖYLÜYORUM YILMADIK GELİP YANIMA SENİ CSDURAGINDA BARINDIRMAYACAM DEMEYİN HER TÜRLÜ SEÇENEĞİ KULLANIRIZ .![]()

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Yine Ts42 Hk.
sen gel hem dine ırka ve ömer beye söv sonra burda edebiyat yap komik neyse konuyu fazla kırletmeye gerek yokKaraPrens !' yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:49 pmMANAFOR TS42 E GELİP AGA BEN SİZ OLDUĞUNUZU BİLMİYODUM BİLSEYDİM YAPMAZDIM DEDİĞİNİ UNUTMADIM 2 YÜZLÜ OLMA ADAM GİBİ ADAMLIĞINI YAŞA !MANAFOR* yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:46 pmHem Csd'de Bariniyon Hemde Firmanin Sahibine Kufur Ediyonuz Nasil Bi Kafa Arkdas Sizde ? Nasil Biz Sizle Arkdas Olalim.KaraPrens !' yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:44 pm ÖNCE BİZE DOST ŞEKLİNDE YAKLAŞIP SONRA KLANIMIZ KAPANDIĞI ZAMAN YANIMIZA GELİP DALGA GEÇEN ŞAHISLARA SÖYLÜYORUM YILMADIK GELİP YANIMA SENİ CSDURAGINDA BARINDIRMAYACAM DEMEYİN HER TÜRLÜ SEÇENEĞİ KULLANIRIZ .![]()
Linklerini gizle |
-
Yine Ts42 Hk.
Dost biliyoduk seni ben seni dost bilmeseydim recordda ss de alırdım ama 2 yüzlü olduğun için farkında olmadım kb !MANAFOR* yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:51 pmNe Diyo Bu ArkadasKaraPrens !' yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:49 pmMANAFOR TS42 E GELİP AGA BEN SİZ OLDUĞUNUZU BİLMİYODUM BİLSEYDİM YAPMAZDIM DEDİĞİNİ UNUTMADIM 2 YÜZLÜ OLMA ADAM GİBİ ADAMLIĞINI YAŞA !MANAFOR* yazdı: Cum Oca 11, 2019 6:46 pm
Hem Csd'de Bariniyon Hemde Firmanin Sahibine Kufur Ediyonuz Nasil Bi Kafa Arkdas Sizde ? Nasil Biz Sizle Arkdas Olalim.
Biz Din'ne Kufur Edenlerle Arkadas Asla Olmayiz !Hee O Yuzden Gelib Bida Konu Aciyom Cok Dogru
Kanitin Varsa Sun.
Linklerini gizle |