Yasaklı Klan Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
Yasaklı Klan Hakkında
Dün Ve Daha Öncelerinde cs56.csduragi.com'da maç atan jessinary Kanıtları Logda Gözükür Ve Halende Yetkisi Var O Kişinin Görmüştüm Direk Banladılar Serverden Oyuna Tagsız Giriyorlar Taglı Giren Oyuncularına Taglarını Sildiriyorlar. Server Sahibinde'de Şuan Panel Var Zaten Ben Tslerindeydim Hatta Yasaklandığı İp Buydu Sanırım 78.175.236.87 Teşekkürler İyi Forumlar. Sırf Bu Jessinary Csdurağında Barınmasınn Diye Forum Hesabı Açtım 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 137
-
Konu Sahibi
Yasaklı Klan Hakkında
Loglarda gözükür elbette ipler karşılaştırılır

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 137
Yasaklı Klan Hakkında
Ama adam her canı sıkıldığında veya kanıtsız bir konuda logları incelemez ki.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Klan Hakkında
Sadece Maç Serveri Ve Csdurağındna xxx Sunucusuna Adam Çekmesi olarak kullandığı serverden bahsediyoruz önemli bir konu bence
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Klan Hakkında
Siz de her müşteri gibi şikayet bölümüne detaylı kanıtlarla konu açıp yetkililerin incelemesini beklemelisiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Narcolepsy Jail
Yasaklı Klan Hakkında
1. Konu yanlış yere açılmış
2. jessinary yasaklanmadan önce 80 ile 56 birleşmişti fakat ayrıldılar diye biliyorum ortalığı karıştırmayın.
2. jessinary yasaklanmadan önce 80 ile 56 birleşmişti fakat ayrıldılar diye biliyorum ortalığı karıştırmayın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Klan Hakkında
Yasaklandıktan sonra Victoria Jessinary'nin Yanına Göçmüşdür Tüm klanı ile Beraber Zaten Düne Dair Log Kayıtları Yetkilierde Bulunur Ben Sadece Söylemek İçin Açtım Bu KonuyuMustafa Can yazdı: Çrş May 01, 2019 1:05 am 1. Konu yanlış yere açılmış
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Yasaklı Klan Hakkında
Dedinizde hakli çıkabilirsiniz fakat kanitsiz işlem yapilcagini sanmiyorum
En son Ayaz Hepyek tarafından Çrş May 01, 2019 1:20 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Narcolepsy Jail
Yasaklı Klan Hakkında
hala konuyu devam ettiriyorsunuz , konunuzu yanlış yere açmışsınız detaylı inceleme için sikayet-bolumu/ buraya açınızYarennn yazdı: Çrş May 01, 2019 1:09 amYasaklandıktan sonra Victoria Jessinary'nin Yanına Göçmüşdür Tüm klanı ile Beraber Zaten Düne Dair Log Kayıtları Yetkilierde Bulunur Ben Sadece Söylemek İçin Açtım Bu KonuyuMustafa Can yazdı: Çrş May 01, 2019 1:05 am 1. Konu yanlış yere açılmış
Linklerini gizle |