Yasağım kalktımı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
BlodyAttack
Konu Sahibi - Mesajlar: 1
Yasağım kalktımı
Merhaba Ben BlodyAttack beni tanıyan tanır ömer bey 3 ay önce saldırı yüzünden yasaklanmıştım saldırı yapmayı bıraktım ben şimdi ts3.csduragi.com girebliliyorum yasağım kalkıp kalkmadığını öğrenmek istiyorm umarım kalkmıştır beni affetdersiniz umarım saldırı işlerini herşeyi bıraktım hatta csduragında sw bile açmayı düşünüyorum ama yasağımın kalkıp kalkmadığını öğrenmeden açamıyorum bu konu hakkında bişey derseniz sevinrim umarım affetersiniz umarım yasağımı kaldırırsınız
Not:csduragı svlerine artık saldırmıyorum umarım yasağım kalkmıştır server açmak istiyorum artık
Saygılarımla ! ►ℬℓℴⒹy ᗩttᗩⒸ₭ ☪★★★
Not:csduragı svlerine artık saldırmıyorum umarım yasağım kalkmıştır server açmak istiyorum artık
Saygılarımla ! ►ℬℓℴⒹy ᗩttᗩⒸ₭ ☪★★★
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yasağım kalktımı
Şikayet bölümünü kapalıdır. Sizde diğer yasaklı kullanıcılar gibi şikayet bölümünü bekleyiniz.
| Linklerini gizle |
-
HİTLER
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
Yasağım kalktımı
Ömer bey şikayet bölümünün kapalı olduğunu biliyoruz ama acil bir durum olduğu için konu açmış bulunmakta arkadaşımız. 3 aydır bir sorun olmadığı için kalkıp kalmadığı hakkında bilgi almak istiyor. GökTürk jailbreak ile birleşmeyi düşünmektedir. Göktürk jailbreak bu birleşme olmadan önce yasağının kalkıp kalkmadığı hakkında bilgi sahibi olmak istemekte . Malesef böyle kötü bir olay olmuş inşallah birdaha olmaz.
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- İletişim:
Yasağım kalktımı
Eminim ki kendi çıkarınız var. Zatende varmış kendi çıkarınız olmasa savunmazsınızHİTLER yazdı:Ömer bey şikayet bölümünün kapalı olduğunu biliyoruz ama acil bir durum olduğu için konu açmış bulunmakta arkadaşımız. 3 aydır bir sorun olmadığı için kalkıp kalmadığı hakkında bilgi almak istiyor. GökTürk jailbreak ile birleşmeyi düşünmektedir. Göktürk jailbreak bu birleşme olmadan önce yasağının kalkıp kalkmadığı hakkında bilgi sahibi olmak istemekte . Malesef böyle kötü bir olay olmuş inşallah birdaha olmaz.
| Linklerini gizle |
-
oCezaMelegi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Yasağım kalktımı
Yasaklıysa Forumda ŞİKAYET BÖLÜMDE affedildiğinize dair konunuz yoksa YASAKLI durumundasınızdır.
| Linklerini gizle |
-
HİTLER
Yasaklı Üye
Yasağım kalktımı
Neden cephe oluyorsunuz ? arkadaş bizim klanımızı beğendi ve birleşmeyi düşündüğünü beyaan etti bende daha önce yasaklanma durumu olup olmadığını sordum. Cevap olarak olduğunu söyledi .Bizde yasaklı bir kişiyle ortak olup serverimizi riske atmak istemedik böyle bir konu açtık Herkesin gözü önünde . Çıkarlar vs.. demeniz hatalıdır .ENESIZM yazdı:Eminim ki kendi çıkarınız var. Zatende varmış kendi çıkarınız olmasa savunmazsınızHİTLER yazdı:Ömer bey şikayet bölümünün kapalı olduğunu biliyoruz ama acil bir durum olduğu için konu açmış bulunmakta arkadaşımız. 3 aydır bir sorun olmadığı için kalkıp kalmadığı hakkında bilgi almak istiyor. GökTürk jailbreak ile birleşmeyi düşünmektedir. Göktürk jailbreak bu birleşme olmadan önce yasağının kalkıp kalkmadığı hakkında bilgi sahibi olmak istemekte . Malesef böyle kötü bir olay olmuş inşallah birdaha olmaz.
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- İletişim:
Yasağım kalktımı
Yasaklıysa yasaklıdır. Kurucum bir üst mesajda belirtmiş. Şikayet bölümünde "xxx Kişisinin yasağı kalktı. Server açabilir." türünden bir konu yoksa yasaklıdır ?HİTLER yazdı:Neden cephe oluyorsunuz ? arkadaş bizim klanımızı beğendi ve birleşmeyi düşündüğünü beyaan etti bende daha önce yasaklanma durumu olup olmadığını sordum. Cevap olarak olduğunu söyledi .Bizde yasaklı bir kişiyle ortak olup serverimizi riske atmak istemedik böyle bir konu açtık Herkesin gözü önünde . Çıkarlar vs.. demeniz hatalıdır .ENESIZM yazdı:Eminim ki kendi çıkarınız var. Zatende varmış kendi çıkarınız olmasa savunmazsınızHİTLER yazdı:Ömer bey şikayet bölümünün kapalı olduğunu biliyoruz ama acil bir durum olduğu için konu açmış bulunmakta arkadaşımız. 3 aydır bir sorun olmadığı için kalkıp kalmadığı hakkında bilgi almak istiyor. GökTürk jailbreak ile birleşmeyi düşünmektedir. Göktürk jailbreak bu birleşme olmadan önce yasağının kalkıp kalkmadığı hakkında bilgi sahibi olmak istemekte . Malesef böyle kötü bir olay olmuş inşallah birdaha olmaz.
| Linklerini gizle |
-
HİTLER
Yasaklı Üye
Yasağım kalktımı
O zaman öyle diyebilirsiniz. Çıkarlar vs.. demeniz gereksiz.ENESIZM yazdı:Yasaklıysa yasaklıdır. Kurucum bir üst mesajda belirtmiş. Şikayet bölümünde "xxx Kişisinin yasağı kalktı. Server açabilir." türünden bir konu yoksa yasaklıdır ?HİTLER yazdı:Neden cephe oluyorsunuz ? arkadaş bizim klanımızı beğendi ve birleşmeyi düşündüğünü beyaan etti bende daha önce yasaklanma durumu olup olmadığını sordum. Cevap olarak olduğunu söyledi .Bizde yasaklı bir kişiyle ortak olup serverimizi riske atmak istemedik böyle bir konu açtık Herkesin gözü önünde . Çıkarlar vs.. demeniz hatalıdır .ENESIZM yazdı: Eminim ki kendi çıkarınız var. Zatende varmış kendi çıkarınız olmasa savunmazsınız
| Linklerini gizle |
Yasağım kalktımı
Özür konusu açıpta 1 ay süre tamamladıktan sonra onaylandı durumu aldı iseniz devam edebilirsiniz.
| Linklerini gizle |