Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yasağım kalktımı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
BlodyAttack

Yasağım kalktımı

Mesaj gönderen BlodyAttack »

Merhaba Ben BlodyAttack beni tanıyan tanır ömer bey 3 ay önce saldırı yüzünden yasaklanmıştım saldırı yapmayı bıraktım ben şimdi ts3.csduragi.com girebliliyorum yasağım kalkıp kalkmadığını öğrenmek istiyorm umarım kalkmıştır beni affetdersiniz umarım saldırı işlerini herşeyi bıraktım hatta csduragında sw bile açmayı düşünüyorum ama yasağımın kalkıp kalkmadığını öğrenmeden açamıyorum bu konu hakkında bişey derseniz sevinrim umarım affetersiniz umarım yasağımı kaldırırsınız

Not:csduragı svlerine artık saldırmıyorum umarım yasağım kalkmıştır server açmak istiyorum artık

Saygılarımla ! ►ℬℓℴⒹy ᗩttᗩⒸ₭ ☪★★★

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Yasağım kalktımı

Mesaj gönderen ENESIZM »

Şikayet bölümünü kapalıdır. Sizde diğer yasaklı kullanıcılar gibi şikayet bölümünü bekleyiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

HİTLER
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
Clan İsmi: GökTürk

Yasağım kalktımı

Mesaj gönderen HİTLER »

Ömer bey şikayet bölümünün kapalı olduğunu biliyoruz ama acil bir durum olduğu için konu açmış bulunmakta arkadaşımız. 3 aydır bir sorun olmadığı için kalkıp kalmadığı hakkında bilgi almak istiyor. GökTürk jailbreak ile birleşmeyi düşünmektedir. Göktürk jailbreak bu birleşme olmadan önce yasağının kalkıp kalkmadığı hakkında bilgi sahibi olmak istemekte . Malesef böyle kötü bir olay olmuş inşallah birdaha olmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

Yasağım kalktımı

Mesaj gönderen ENESIZM »

HİTLER yazdı:Ömer bey şikayet bölümünün kapalı olduğunu biliyoruz ama acil bir durum olduğu için konu açmış bulunmakta arkadaşımız. 3 aydır bir sorun olmadığı için kalkıp kalmadığı hakkında bilgi almak istiyor. GökTürk jailbreak ile birleşmeyi düşünmektedir. Göktürk jailbreak bu birleşme olmadan önce yasağının kalkıp kalkmadığı hakkında bilgi sahibi olmak istemekte . Malesef böyle kötü bir olay olmuş inşallah birdaha olmaz.
Eminim ki kendi çıkarınız var. Zatende varmış kendi çıkarınız olmasa savunmazsınız :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Yasağım kalktımı

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Yasaklıysa Forumda ŞİKAYET BÖLÜMDE affedildiğinize dair konunuz yoksa YASAKLI durumundasınızdır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

HİTLER
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yasağım kalktımı

Mesaj gönderen HİTLER »

ENESIZM yazdı:
HİTLER yazdı:Ömer bey şikayet bölümünün kapalı olduğunu biliyoruz ama acil bir durum olduğu için konu açmış bulunmakta arkadaşımız. 3 aydır bir sorun olmadığı için kalkıp kalmadığı hakkında bilgi almak istiyor. GökTürk jailbreak ile birleşmeyi düşünmektedir. Göktürk jailbreak bu birleşme olmadan önce yasağının kalkıp kalkmadığı hakkında bilgi sahibi olmak istemekte . Malesef böyle kötü bir olay olmuş inşallah birdaha olmaz.
Eminim ki kendi çıkarınız var. Zatende varmış kendi çıkarınız olmasa savunmazsınız :D
Neden cephe oluyorsunuz ? arkadaş bizim klanımızı beğendi ve birleşmeyi düşündüğünü beyaan etti bende daha önce yasaklanma durumu olup olmadığını sordum. Cevap olarak olduğunu söyledi .Bizde yasaklı bir kişiyle ortak olup serverimizi riske atmak istemedik böyle bir konu açtık Herkesin gözü önünde . Çıkarlar vs.. demeniz hatalıdır .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

Yasağım kalktımı

Mesaj gönderen ENESIZM »

HİTLER yazdı:
    ENESIZM yazdı:
    Neden cephe oluyorsunuz ? arkadaş bizim klanımızı beğendi ve birleşmeyi düşündüğünü beyaan etti bende daha önce yasaklanma durumu olup olmadığını sordum. Cevap olarak olduğunu söyledi .Bizde yasaklı bir kişiyle ortak olup serverimizi riske atmak istemedik böyle bir konu açtık Herkesin gözü önünde . Çıkarlar vs.. demeniz hatalıdır .
    Yasaklıysa yasaklıdır. Kurucum bir üst mesajda belirtmiş. Şikayet bölümünde "xxx Kişisinin yasağı kalktı. Server açabilir." türünden bir konu yoksa yasaklıdır ?

Link:
    Linklerini gizle
    Linki Kopyala
    Kullanıcı avatarı

HİTLER
    Yasaklı Üye
    Yasaklı Üye

Yasağım kalktımı

Mesaj gönderen HİTLER »

ENESIZM yazdı:
      HİTLER yazdı:
      ENESIZM yazdı: Eminim ki kendi çıkarınız var. Zatende varmış kendi çıkarınız olmasa savunmazsınız :D
      Yasaklıysa yasaklıdır. Kurucum bir üst mesajda belirtmiş. Şikayet bölümünde "xxx Kişisinin yasağı kalktı. Server açabilir." türünden bir konu yoksa yasaklıdır ?
      O zaman öyle diyebilirsiniz. Çıkarlar vs.. demeniz gereksiz.

Link:
      Linklerini gizle
      Linki Kopyala
      Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
      İletişim:

Yasağım kalktımı

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Özür konusu açıpta 1 ay süre tamamladıktan sonra onaylandı durumu aldı iseniz devam edebilirsiniz.

Link:
      Linklerini gizle
      Linki Kopyala
      Kilitli