Yasağım hakkında. /ÖZÜR DİLERİM CSD EKİBİ.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
Ben kalıcı bir şekildemi yasaklıyım yoksa Şikayet bölümü açılınca bir şansım varmı bunu öğrenirsem bende ona göre bi yol çizmek istiyorum boşuna beklemeyelim Açıcağım Clan adı TeamTR'dir Cevabınızı bekliyorum.
@ÖmerTelli @Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta
NİCKİM : IMANSIZ WINSTON HOCA
@ÖmerTelli @Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta
NİCKİM : IMANSIZ WINSTON HOCA
En son Rahatdurmayan tarafından Sal Nis 17, 2018 1:45 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Yasağım hakkında.
Şikayet bölümü açılmadan bunu yapman , hiç bir şeyi değiştirmez. Sadece beklemen gerekir .
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasağım hakkında.
İyice oku bakalım ne yazmışım ya kalıcı yasaklıyımdır yada şikayet bölümü açılıncaya dek bunu öğrenelim boşuna beklemeyelim halen bir clanım ve oyuncularım var 4-5 aydır belki daha fazladır bekliyoruz..sizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:35 am Şikayet bölümü açılmadan bunu yapman , hiç bir şeyi değiştirmez. Sadece beklemen gerekir .
Linklerini gizle |
-
Yasağım hakkında.
İnşallah banınız kalkmaz . Çünkü huylu huyundan vazgeçmez hırsız yakalansın içerden çıkınca yine çalar. Sizin gibiler 'in amacı oyun yada zevk alıp zevk vermek değil , oraya buraya saldırıyım millete abi dedirtiyim ben kralım ben şuyum havasındasınız. Yok onu ifşalayım yok onun Allah'ına söveyim kitabına söveyim yani özellikle sizin gibi x kişilerinin banı kalkarsa artık ne diyebilirim ki ?Rahatdurmayan yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:36 amİyice oku bakalım ne yazmışım ya kalıcı yasaklıyımdır yada şikayet bölümü açılıncaya dek bunu öğrenelim boşuna beklemeyelim halen bir clanım ve oyuncularım var 4-5 aydır belki daha fazladır bekliyoruz..sizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:35 am Şikayet bölümü açılmadan bunu yapman , hiç bir şeyi değiştirmez. Sadece beklemen gerekir .
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasağım hakkında.
Saldırımı yaptım senin gibi tabikide hayır ben sen değilim gidip gt'deki bütün jail serverleri reportlıyım herşey kanıtlı resulcum sen neden bu kadar kendini sıkıyosunki saldırıyla hiç bir alakam yok elimdeki videoları herkesin görmesinin gerektiğini düşünüyorum çünkü elimde 12 tane video var ve nerdeyse herşeyi kanıtlıyorsizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:39 amİnşallah banınız kalkmaz . Çünkü huylu huyundan vazgeçmez hırsız yakalansın içerden çıkınca yine çalar. Sizin gibiler 'in amacı oyun yada zevk alıp zevk vermek değil , oraya buraya saldırıyım millete abi dedirtiyim ben kralım ben şuyum havasındasınız. Yok onu ifşalayım yok onun Allah'ına söveyim kitabına söveyim yani özellikle sizin gibi x kişilerinin banı kalkarsa artık ne diyebilirim ki ?Rahatdurmayan yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:36 amİyice oku bakalım ne yazmışım ya kalıcı yasaklıyımdır yada şikayet bölümü açılıncaya dek bunu öğrenelim boşuna beklemeyelim halen bir clanım ve oyuncularım var 4-5 aydır belki daha fazladır bekliyoruz..sizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:35 am Şikayet bölümü açılmadan bunu yapman , hiç bir şeyi değiştirmez. Sadece beklemen gerekir .
HE BU ARADA SALDIRI YAPAN KİŞİLERİN YASAKLARI KALKIYORDA BEN SALDIRI YAPMAZKEN CSDURAĞINA BÜYÜK ZARAR VEREN KİŞİLERİN YASAĞI KALKARKEN BENİM YASAĞIMIN KALKMAMASI SAÇMA OLMAZMI ?
Linklerini gizle |
-
Yasağım hakkında.
İlk önce sen doğru oku hani bana diyorsun ya iyi oku diye ben sana saldırımı yaptın dedim oraya buraya saldırıyor derken salça oluyorsunuz serverların huzurunu bozuyorsunuz. Gt konusuna gelince bu olayı zamanında açıklamıştım hadi bir de sen duy bak canım kardeşim gt bir şirket demi bir siteden de fazlası yani benim senin yada x bir server'ı şikayet ettiğimde gidipte , direk ha bu şikayet edilmiş kesin illegal bir durum söz konusu banlayalım demiyorlar. Şunu kafana bir yerleştir adam diyor afk bırakamassın tabi sen ve sana benzeyen insanlar rankta 1. sıraya gelince bir şey olduğunuzu zannediyorsunuz ya hani ? O yüzden sizde afk bırakıyorsunuz ben tertemiz afksız online bir oyun zevki sunarken siz sırf rankta yukarı tırmanalım diye afk bıraktırıyorsunuz. Gt ye de hakkımı aramak için afk bırakan serverları tespit edip güzel bir şekilde bir İngilizce yazı oluşturarak sunuyorum. Onlarda ya banlıyorlar ya rankı sıfırlıyorlar , ve beni tehdit etme hiç kimseden korkum yok bu zamana kadar da beni bilen bilir kimseyle bi husumetim olmadı şikayet bölümünde ne şahsıma nede klanıma dair bir şikayet yok.Rahatdurmayan yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:41 amSaldırımı yaptım senin gibi tabikide hayır ben sen değilim gidip gt'deki bütün jail serverleri reportlıyım herşey kanıtlı resulcum sen neden bu kadar kendini sıkıyosunki saldırıyla hiç bir alakam yok elimdeki videoları herkesin görmesinin gerektiğini düşünüyorum çünkü elimde 12 tane video var ve nerdeyse herşeyi kanıtlıyorsizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:39 amİnşallah banınız kalkmaz . Çünkü huylu huyundan vazgeçmez hırsız yakalansın içerden çıkınca yine çalar. Sizin gibiler 'in amacı oyun yada zevk alıp zevk vermek değil , oraya buraya saldırıyım millete abi dedirtiyim ben kralım ben şuyum havasındasınız. Yok onu ifşalayım yok onun Allah'ına söveyim kitabına söveyim yani özellikle sizin gibi x kişilerinin banı kalkarsa artık ne diyebilirim ki ?Rahatdurmayan yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:36 am
İyice oku bakalım ne yazmışım ya kalıcı yasaklıyımdır yada şikayet bölümü açılıncaya dek bunu öğrenelim boşuna beklemeyelim halen bir clanım ve oyuncularım var 4-5 aydır belki daha fazladır bekliyoruz..
Linklerini gizle |
-
Sen sadece saldırı yapmadın csduragina ağza alınmayacak hakaretler , küfürler csduragi bünyesindeki insanlara küfürlerin kendi bir şey zannetmen kısaca ortamı rahatsız , insanları rahatsız etmendi. Senin yaptıkların 1 tane şeyden ibaret değil , tabi bana düşmez ne olacağın ama neyse.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasağım hakkında.
Demek tartışmak istiyosun başlayalım.sizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:46 amİlk önce sen doğru oku hani bana diyorsun ya iyi oku diye ben sana saldırımı yaptın dedim oraya buraya saldırıyor derken salça oluyorsunuz serverların huzurunu bozuyorsunuz. Gt konusuna gelince bu olayı zamanında açıklamıştım hadi bir de sen duy bak canım kardeşim gt bir şirket demi bir siteden de fazlası yani benim senin yada x bir server'ı şikayet ettiğimde gidipte , direk ha bu şikayet edilmiş kesin illegal bir durum söz konusu banlayalım demiyorlar. Şunu kafana bir yerleştir adam diyor afk bırakamassın tabi sen ve sana benzeyen insanlar rankta 1. sıraya gelince bir şey olduğunuzu zannediyorsunuz ya hani ? O yüzden sizde afk bırakıyorsunuz ben tertemiz afksız online bir oyun zevki sunarken siz sırf rankta yukarı tırmanalım diye afk bıraktırıyorsunuz. Gt ye de hakkımı aramak için afk bırakan serverları tespit edip güzel bir şekilde bir İngilizce yazı oluşturarak sunuyorum. Onlarda ya banlıyorlar ya rankı sıfırlıyorlar , ve beni tehdit etme hiç kimseden korkum yok bu zamana kadar da beni bilen bilir kimseyle bi husumetim olmadı şikayet bölümünde ne şahsıma nede klanıma dair bir şikayet yok.Rahatdurmayan yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:41 amSaldırımı yaptım senin gibi tabikide hayır ben sen değilim gidip gt'deki bütün jail serverleri reportlıyım herşey kanıtlı resulcum sen neden bu kadar kendini sıkıyosunki saldırıyla hiç bir alakam yok elimdeki videoları herkesin görmesinin gerektiğini düşünüyorum çünkü elimde 12 tane video var ve nerdeyse herşeyi kanıtlıyorsizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:39 am
İnşallah banınız kalkmaz . Çünkü huylu huyundan vazgeçmez hırsız yakalansın içerden çıkınca yine çalar. Sizin gibiler 'in amacı oyun yada zevk alıp zevk vermek değil , oraya buraya saldırıyım millete abi dedirtiyim ben kralım ben şuyum havasındasınız. Yok onu ifşalayım yok onun Allah'ına söveyim kitabına söveyim yani özellikle sizin gibi x kişilerinin banı kalkarsa artık ne diyebilirim ki ?
clanındaki 10 kişiyle beraber spam gibi serverleri reportladgını kendi clanındaki insan bizzat herşiyiyle beraber video attı şikayet bölümü açılınca neler olucağını ben sana şimdiden anlatıyım büyük ihtimal yasaklanıcaksın çünkü videoda herkes bu clanı reportlasın gençler demelerin herşey videoda belli he kim olduğunu merak ediyosan toplantıda alperle kimin arası çok iyi dersen kendini gösterir arkadaş ben gt 1. olduğumda kralım demedim hatta ban yediğimiz gün yasaklandım bana afk atıyosun dediler bi baktıkki herkes'in gtsi banlandı senin parmağının olduğunu zaten biliyodum allaha şükür'ki video var bekleyip görücez resso .d
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Hakaret ettiğime dair kanıt varmı kanıt var ise lütfen kanıtlarmısın kanıtsız konuşmak bence çok sacma he eğerki benden kanıt istersen report konusunda şuan hemen youtube yükleyebilirim beraber izleriz ne dersin ?
Linklerini gizle |
-
Yasağım hakkında.
Fazla uzatmayacam bunun üstüne de yazmayacağım.Rahatdurmayan yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:49 amDemek tartışmak istiyosun başlayalım.sizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:46 amİlk önce sen doğru oku hani bana diyorsun ya iyi oku diye ben sana saldırımı yaptın dedim oraya buraya saldırıyor derken salça oluyorsunuz serverların huzurunu bozuyorsunuz. Gt konusuna gelince bu olayı zamanında açıklamıştım hadi bir de sen duy bak canım kardeşim gt bir şirket demi bir siteden de fazlası yani benim senin yada x bir server'ı şikayet ettiğimde gidipte , direk ha bu şikayet edilmiş kesin illegal bir durum söz konusu banlayalım demiyorlar. Şunu kafana bir yerleştir adam diyor afk bırakamassın tabi sen ve sana benzeyen insanlar rankta 1. sıraya gelince bir şey olduğunuzu zannediyorsunuz ya hani ? O yüzden sizde afk bırakıyorsunuz ben tertemiz afksız online bir oyun zevki sunarken siz sırf rankta yukarı tırmanalım diye afk bıraktırıyorsunuz. Gt ye de hakkımı aramak için afk bırakan serverları tespit edip güzel bir şekilde bir İngilizce yazı oluşturarak sunuyorum. Onlarda ya banlıyorlar ya rankı sıfırlıyorlar , ve beni tehdit etme hiç kimseden korkum yok bu zamana kadar da beni bilen bilir kimseyle bi husumetim olmadı şikayet bölümünde ne şahsıma nede klanıma dair bir şikayet yok.Rahatdurmayan yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:41 am
Saldırımı yaptım senin gibi tabikide hayır ben sen değilim gidip gt'deki bütün jail serverleri reportlıyım herşey kanıtlı resulcum sen neden bu kadar kendini sıkıyosunki saldırıyla hiç bir alakam yok elimdeki videoları herkesin görmesinin gerektiğini düşünüyorum çünkü elimde 12 tane video var ve nerdeyse herşeyi kanıtlıyor
clanındaki 10 kişiyle beraber spam gibi serverleri reportladgını kendi clanındaki insan bizzat herşiyiyle beraber video attı şikayet bölümü açılınca neler olucağını ben sana şimdiden anlatıyım büyük ihtimal yasaklanıcaksın çünkü videoda herkes bu clanı reportlasın gençler demelerin herşey videoda belli he kim olduğunu merak ediyosan toplantıda alperle kimin arası çok iyi dersen kendini gösterir arkadaş ben gt 1. olduğumda kralım demedim hatta ban yediğimiz gün yasaklandım bana afk atıyosun dediler bi baktıkki herkes'in gtsi banlandı senin parmağının olduğunu zaten biliyodum allaha şükür'ki video var bekleyip görücez resso .d
1.si yalan söylediğin ilk yazdığından belli ben klandaki kimseye hadi şurayı hurra report edelim demedim demem de , çünkü gt öyle bir durumda spam diye ciddiye almaz.
2. si hani beraber reportlattınız videoya aldım diyorsun ya öyle bir şey yok ama olsa bile csd ile gt nin bir bağlantısı yok buda yasak olduğu anlamına gelmez .
Linklerini gizle |