Sonuçta Csd Serverlerini reportluyosun neyse ben tartışmak için gelmedim zaman uzun dünya dönüyo illaki karşılaşıcaz hiç birşey elimde kalmaz bilirsin çok severim paylaşmayı illaki bir gün benim yasağım kalktığı zaman seni şikayet edicem günde gelicek inşallah hayırlısı olsun şizo görüşürüz .dsizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:55 amFazla uzatmayacam bunun üstüne de yazmayacağım.Rahatdurmayan yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:49 amDemek tartışmak istiyosun başlayalım.sizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 1:46 am
İlk önce sen doğru oku hani bana diyorsun ya iyi oku diye ben sana saldırımı yaptın dedim oraya buraya saldırıyor derken salça oluyorsunuz serverların huzurunu bozuyorsunuz. Gt konusuna gelince bu olayı zamanında açıklamıştım hadi bir de sen duy bak canım kardeşim gt bir şirket demi bir siteden de fazlası yani benim senin yada x bir server'ı şikayet ettiğimde gidipte , direk ha bu şikayet edilmiş kesin illegal bir durum söz konusu banlayalım demiyorlar. Şunu kafana bir yerleştir adam diyor afk bırakamassın tabi sen ve sana benzeyen insanlar rankta 1. sıraya gelince bir şey olduğunuzu zannediyorsunuz ya hani ? O yüzden sizde afk bırakıyorsunuz ben tertemiz afksız online bir oyun zevki sunarken siz sırf rankta yukarı tırmanalım diye afk bıraktırıyorsunuz. Gt ye de hakkımı aramak için afk bırakan serverları tespit edip güzel bir şekilde bir İngilizce yazı oluşturarak sunuyorum. Onlarda ya banlıyorlar ya rankı sıfırlıyorlar , ve beni tehdit etme hiç kimseden korkum yok bu zamana kadar da beni bilen bilir kimseyle bi husumetim olmadı şikayet bölümünde ne şahsıma nede klanıma dair bir şikayet yok.
clanındaki 10 kişiyle beraber spam gibi serverleri reportladgını kendi clanındaki insan bizzat herşiyiyle beraber video attı şikayet bölümü açılınca neler olucağını ben sana şimdiden anlatıyım büyük ihtimal yasaklanıcaksın çünkü videoda herkes bu clanı reportlasın gençler demelerin herşey videoda belli he kim olduğunu merak ediyosan toplantıda alperle kimin arası çok iyi dersen kendini gösterir arkadaş ben gt 1. olduğumda kralım demedim hatta ban yediğimiz gün yasaklandım bana afk atıyosun dediler bi baktıkki herkes'in gtsi banlandı senin parmağının olduğunu zaten biliyodum allaha şükür'ki video var bekleyip görücez resso .d
1.si yalan söylediğin ilk yazdığından belli ben klandaki kimseye hadi şurayı hurra report edelim demedim demem de , çünkü gt öyle bir durumda spam diye ciddiye almaz.
2. si hani beraber reportlattınız videoya aldım diyorsun ya öyle bir şey yok ama olsa bile csd ile gt nin bir bağlantısı yok buda yasak olduğu anlamına gelmez .
Yasağım hakkında. /ÖZÜR DİLERİM CSD EKİBİ.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
Yasağım hakkında.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Bak şu durumda bile tehdit etmeye çalışıyorsun rahat durmuyorsun ki sonra banım kalksın dostum ben serverların rankı banlanırken de demiştim afk bırakan server'ı reportlarım ona göre diye kendi ağzımdan demiştim senin video atmana yada beni tehdit etmene gerek yok. Seninde banın kalkarsa ben cs yi bırakıyorum . Net yani.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Tartışmıcam seninle kardeşim tamam konumu batırma 2. tengrijail vakasısın vallasizofrenresul yazdı: Sal Nis 17, 2018 2:05 am Bak şu durumda bile tehdit etmeye çalışıyorsun rahat durmuyorsun ki sonra banım kalksın dostum ben serverların rankı banlanırken de demiştim afk bırakan server'ı reportlarım ona göre diye kendi ağzımdan demiştim senin video atmana yada beni tehdit etmene gerek yok. Seninde banın kalkarsa ben cs yi bırakıyorum . Net yani.
yasağım kalkmadığı zaman video atılmıcak sanma illaki birisi alır videoyu atar yani sevinme bence .d
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kısacası [@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta @PaZee @Taha Demirbaş Eğerki hatam var hepinizden Csd Yönetiminden Özür diliyorum Çünkü başka bir hosting'de yapamayız burası kadar sağlam kaliteli hosting yok inşallah yasağım kalıcı değildir..
he yalamak için söylemiyorum cidden denedik cidden korumaları acayip berbat olan bir hosting var anladınız .d
he yalamak için söylemiyorum cidden denedik cidden korumaları acayip berbat olan bir hosting var anladınız .d
Linklerini gizle |