Ts53'ping sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Ts53'ping sorunu
3 gün önce ts53ü aldım ve sürekli ping var gelen herkes bu ts3den düşüyor. Diyer ts3lerde bişi yok ama benim ts53ümde sıkıntı var. 3 gündür sizden hizmet alamıyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Ts53'ping sorunu
Kardeşim ts3 girilmesinde bi sıkıntı yok giren arkadaşların %50 si düşüyor. ama aynı hata diyer ts3lerde yok.
Linklerini gizle |
-
Ts53'ping sorunu
sunucular aynı makinada seninkinde ping olsa benimkindede olur sizlik bir sorun
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
Ts53'ping sorunu
herhangi bir sorun bulunamıyor kardeşim gayet güzel düşen felan yok.
Linklerini gizle |
-
Ts53'ping sorunu
Ts3te yetkilerde ip görmeyi kapatın bi trollcu arkadaşınız adamlarınıza saldırı yapıyor.serdaresen yazdı:3 gün önce ts53ü aldım ve sürekli ping var gelen herkes bu ts3den düşüyor. Diyer ts3lerde bişi yok ama benim ts53ümde sıkıntı var. 3 gündür sizden hizmet alamıyorum.
Linklerini gizle |
-
-
Ts53'ping sorunu
Kapalı gözüküyor zaten sabah kontrol etmiştim.alpersoylu34 yazdı:Ts3te yetkilerde ip görmeyi kapatın bi trollcu arkadaşınız adamlarınıza saldırı yapıyor.serdaresen yazdı:3 gün önce ts53ü aldım ve sürekli ping var gelen herkes bu ts3den düşüyor. Diyer ts3lerde bişi yok ama benim ts53ümde sıkıntı var. 3 gündür sizden hizmet alamıyorum.
Ayriyetten CSDuragi TS3 Sunucuları ovH ile korunmaktadır. Kolay kolay kimse saldırı atamaz rahat olun.
Linklerini gizle |
-
Ts53'ping sorunu
bana bidaha denk gelirlerse acımam @serkan ebcinTasarimci v2 yazdı:Kapalı gözüküyor zaten sabah kontrol etmiştim.alpersoylu34 yazdı:Ts3te yetkilerde ip görmeyi kapatın bi trollcu arkadaşınız adamlarınıza saldırı yapıyor.serdaresen yazdı:3 gün önce ts53ü aldım ve sürekli ping var gelen herkes bu ts3den düşüyor. Diyer ts3lerde bişi yok ama benim ts53ümde sıkıntı var. 3 gündür sizden hizmet alamıyorum.
Ayriyetten CSDuragi TS3 Sunucuları ovH ile korunmaktadır. Kolay kolay kimse saldırı atamaz rahat olun.

@Tasarimci v2 kardeşim ben CSD Ts3 lerine demedim adamların kendi internetlerine ve bende girdiğimde 2 saat önce düştüm ki başka bir yerde değildim 3 dakika boyunca modemi ellemedim saldırı yaptıklarını anladım ve resledim kendi Ts3'üme girdim bidaha ts53 e girmedim ve saldırı olmadı.
Linklerini gizle |
-
Ts53'ping sorunu
Yaklaşıkalpersoylu34 yazdı:bana bidaha denk gelirlerse acımam @serkan ebcinTasarimci v2 yazdı:Kapalı gözüküyor zaten sabah kontrol etmiştim.alpersoylu34 yazdı: Ts3te yetkilerde ip görmeyi kapatın bi trollcu arkadaşınız adamlarınıza saldırı yapıyor.
Ayriyetten CSDuragi TS3 Sunucuları ovH ile korunmaktadır. Kolay kolay kimse saldırı atamaz rahat olun.sıkıntı yok yani
@Tasarimci v2 kardeşim ben CSD Ts3 lerine demedim adamların kendi internetlerine ve bende girdiğimde 2 saat önce düştüm ki başka bir yerde değildim 3 dakika boyunca modemi ellemedim saldırı yaptıklarını anladım ve resledim kendi Ts3'üme girdim bidaha ts53 e girmedim ve saldırı olmadı.
16 minutes 42 seconds dir ordayım bir sıkıntı yok. Büyük ihtimalle dediğiniz gibi ip adresini gören bir kişi saldırı atıyor.
Linklerini gizle |