Aynen ve büyük ihtimal Kullanıcı Yetkisi açıkTasarimci v2 yazdı:Yaklaşıkalpersoylu34 yazdı:bana bidaha denk gelirlerse acımam @serkan ebcinTasarimci v2 yazdı:
Kapalı gözüküyor zaten sabah kontrol etmiştim.
Ayriyetten CSDuragi TS3 Sunucuları ovH ile korunmaktadır. Kolay kolay kimse saldırı atamaz rahat olun.sıkıntı yok yani
@Tasarimci v2 kardeşim ben CSD Ts3 lerine demedim adamların kendi internetlerine ve bende girdiğimde 2 saat önce düştüm ki başka bir yerde değildim 3 dakika boyunca modemi ellemedim saldırı yaptıklarını anladım ve resledim kendi Ts3'üme girdim bidaha ts53 e girmedim ve saldırı olmadı.
16 minutes 42 seconds dir ordayım bir sıkıntı yok. Büyük ihtimalle dediğiniz gibi ip adresini gören bir kişi saldırı atıyor.
Ts53'ping sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Ts53'ping sorunu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Ts53'ping sorunu
Kardeşim 2 hem başka ts hem kendi tsmde olmama rağmen sadece ts53de düşüyorum. Bi sıkıntı var ts53de. Yazınca yazılar geç gidiyor. Konurken ses iletilmiyor her zaman ama csduraginin başka tslerinde başka sorun yok ve sadece bende sunucu sahibi var !
Linklerini gizle |
-
-
Ts53'ping sorunu
Alper kardeşim bu yaptığım 5 oldu bi fark yok diyer tslerde bişi yok sadece benimkinde böyle
Linklerini gizle |
-
-
-
-
Ts53'ping sorunu
Kardeşim bak başka hiçbir ts3de düşmüyorum sadece orada düşüyorum ama garip değil mi aynı anda 2 ts3deyim biizm orada düşüp durdyırm
Linklerini gizle |
-
-
Ts53'ping sorunu
sende sıkıntı var demekki ?serdaresen yazdı:Kardeşim bak başka hiçbir ts3de düşmüyorum sadece orada düşüyorum ama garip değil mi aynı anda 2 ts3deyim biizm orada düşüp durdyırm
Linklerini gizle |