sinan rüyanda felan görüyosun galiba ban yemesi ne 7/24 bekçi gibi tsyi gözetliyorum ban felan görmedimTaaRRuZ yazdı: Cum Şub 16, 2018 7:41 pm nerdeyse her gün ban yiyor bu kişiler ancak ban yeterli olmuyor ötesinede gidilmiyor.
O ahlaksızlığı yapan kişiler tekrardan geliyor ama hayırlıyısa inşallah bir çözüme kavuşur.
Ts3 CsDurağı Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
Ts3 CsDurağı Hakkında
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
- Clan İsmi: Ar'X
- İletişim:
Ts3 CsDurağı Hakkında
ya başkan ismin Alper sanırım bak şimdi Alperimm Milletimizie sövseler namusuz derim.. Ülkemize sövseler terörist derim.. Gazi Baş komutan Mustafa Kemal ATATÜRK'E Sövseler Yüzsüz ahlaksız hakiki terörist derim. Rabbim'e Peygamberime Söverse Ya anası çoktur yada babası yoktur derim olay bundan ibaret hata ettiysem düzenleyin..
Linklerini gizle |
-
Ts3 CsDurağı Hakkında
Canım kardeşim aynen öyle bizde öyle yapıyoruz ama yetki felan olmadığı için biryere kadar bende bütün şikayetleri topladım csduragında 50 kişilik odada dinledik birbirmizi sohbet ettik sonuç bu rahatsız oldugumuzu belirttik hayırlısı olsun ne diyelim adminlerinde işi zorOttomaN ~ WarrioR yazdı: Cum Şub 16, 2018 7:46 pm ya başkan ismin Alper sanırım bak şimdi Alperimm Milletimizie sövseler namusuz derim.. Ülkemize sövseler terörist derim.. Gazi Baş komutan Mustafa Kemal ATATÜRK'E Sövseler Yüzsüz ahlaksız hakiki terörist derim. Rabbim'e Peygamberime Söverse Ya anası çoktur yada babası yoktur derim olay bundan ibaret hata ettiysem düzenleyin..
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 269
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
Ts3 CsDurağı Hakkında
Seni severim Alper ama yanındakiler mi bilmiyorum "İmansız Tanrımdır" vs gibi saçma sapan odalar açıyorlar önce bunlara bak sen.
Linklerini gizle |
-
Ts3 CsDurağı Hakkında
onlar hakkında valla hiç bir bilgim yok reis güldüm nedense ya F:SD:FSD:FSD:fsd.HİTLER yazdı: Cum Şub 16, 2018 10:15 pmSeni severim Alper ama yanındakiler mi bilmiyorum "İmansız Tanrımdır" vs gibi saçma sapan odalar açıyorlar önce bunlara bak sen.
Linklerini gizle |
Ts3 CsDurağı Hakkında
konuda cıvımayalım. yeni alımlar için istekte bulunacağımı bildiririm.
Linklerini gizle |