Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 CsDurağı Hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YamukKafaYasuo

Ts3 CsDurağı Hakkında

Mesaj gönderen YamukKafaYasuo »

TaaRRuZ yazdı: Cum Şub 16, 2018 7:41 pm nerdeyse her gün ban yiyor bu kişiler ancak ban yeterli olmuyor ötesinede gidilmiyor.
O ahlaksızlığı yapan kişiler tekrardan geliyor ama hayırlıyısa inşallah bir çözüme kavuşur.
sinan rüyanda felan görüyosun galiba ban yemesi ne 7/24 bekçi gibi tsyi gözetliyorum ban felan görmedim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OttomaN ~ WarrioR
Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
Clan İsmi: Ar'X
İletişim:

Ts3 CsDurağı Hakkında

Mesaj gönderen OttomaN ~ WarrioR »

ya başkan ismin Alper sanırım bak şimdi Alperimm Milletimizie sövseler namusuz derim.. Ülkemize sövseler terörist derim.. Gazi Baş komutan Mustafa Kemal ATATÜRK'E Sövseler Yüzsüz ahlaksız hakiki terörist derim. Rabbim'e Peygamberime Söverse Ya anası çoktur yada babası yoktur derim olay bundan ibaret hata ettiysem düzenleyin..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YamukKafaYasuo

Ts3 CsDurağı Hakkında

OttomaN ~ WarrioR yazdı: Cum Şub 16, 2018 7:46 pm ya başkan ismin Alper sanırım bak şimdi Alperimm Milletimizie sövseler namusuz derim.. Ülkemize sövseler terörist derim.. Gazi Baş komutan Mustafa Kemal ATATÜRK'E Sövseler Yüzsüz ahlaksız hakiki terörist derim. Rabbim'e Peygamberime Söverse Ya anası çoktur yada babası yoktur derim olay bundan ibaret hata ettiysem düzenleyin..
Canım kardeşim aynen öyle bizde öyle yapıyoruz ama yetki felan olmadığı için biryere kadar bende bütün şikayetleri topladım csduragında 50 kişilik odada dinledik birbirmizi sohbet ettik sonuç bu rahatsız oldugumuzu belirttik hayırlısı olsun ne diyelim adminlerinde işi zor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YamukKafaYasuo

Ts3 CsDurağı Hakkında

en kısa sürede inşallah cevap verilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

HİTLER
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
Clan İsmi: GökTürk

Ts3 CsDurağı Hakkında

Mesaj gönderen HİTLER »

YamukKafaYasuo yazdı: Cum Şub 16, 2018 8:47 pm en kısa sürede inşallah cevap verilir.
Seni severim Alper ama yanındakiler mi bilmiyorum "İmansız Tanrımdır" vs gibi saçma sapan odalar açıyorlar önce bunlara bak sen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YamukKafaYasuo

Ts3 CsDurağı Hakkında

HİTLER yazdı: Cum Şub 16, 2018 10:15 pm
YamukKafaYasuo yazdı: Cum Şub 16, 2018 8:47 pm en kısa sürede inşallah cevap verilir.
Seni severim Alper ama yanındakiler mi bilmiyorum "İmansız Tanrımdır" vs gibi saçma sapan odalar açıyorlar önce bunlara bak sen.
onlar hakkında valla hiç bir bilgim yok reis güldüm nedense ya F:SD:FSD:FSD:fsd.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Ts3 CsDurağı Hakkında

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

konuda cıvımayalım. yeni alımlar için istekte bulunacağımı bildiririm.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli